2010 Temmuz Anneleri : )

iyiyim şekerim sen?
havanın kapalı olması dolayısı ile bende de uyku durumu var hala..mirmirmirmir

iyiyim canım ben de..biz bir de az daha bu gece bulutsuzluk özleminin konserine gidecektik. saat 10 buçukta başlıyor. sonra sabah zor uyanınca dedik haftaiçi ne konseri yaa yatıp uyuyalım işte erkenden :dance:
yaz gelse de havalar 9 a kadar aydınlık olsa keşke...

Kızlar oda takımı alacak olanlar takımı ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Biraz erken alın çünkü boya kokusu oluyor diyorlar.Acaba mayısta falan mı almak lazım?bilmiyorumkismile

bizim bebikte altta duruo hep renklide çok tatlıydı maşallah kızlar mukemmel bir duygu yaa allah sağlıklı haberler almanızı nasip etsin

Kızlar oda takımı alacak olanlar takımı ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Biraz erken alın çünkü boya kokusu oluyor diyorlar.Acaba mayısta falan mı almak lazım?bilmiyorumkismile

Ben almıycam ama oğlumda almıştım boya kokusu falan da olmamıştı ama yine de 1 ay kala oda hazır olmalı bence.

denizgüneş sen kıza ayrı odayı sonra mı yapıcan yoksa aynı odada mı yatırıcan ikisini?

denizgüneş sen kıza ayrı odayı sonra mı yapıcan yoksa aynı odada mı yatırıcan ikisini?

şimdi şöyle..
Oğlumun odası var.
Ama kıza ayrı oda yok.
Oturma odasını bozmam lazım onun içinde acele etmek istemiyorum.

Bu arada, oğlanın odası da büyük sayılır 1 tane bebek karyolası alıcam oğlanın odasına koyucam şimdilik.

İlk 3 ay için bebek sepetim var (oğlumdan kalan 3 ay orda uyumuştu)Kıza da onu kullanıcam yanımda ilk 3 ay.

Sonra Allah kerim duruma göre oturma odasını bozarım bilmiyorum ama acele etmek de istemiyorum şimdilik.

ben hala bebeğimi tam olarak hissedemiyorum.
ufak ufak kıpırtılar var ama net değil. ne zaman heh bu bebeğim işte diyebilicem kızlar???

Herkesin farklı canım hissedersin zamanla.

Günaydın nassılsın bakalım?

iyi olmaya çalısıyorum sancım var arada nefesimi kesiyo bakalım bi fitil verdi doktor onu kullanıcam birazdan inş ii gelir çok agrın olursa kullan dedi ama sadece 2 tane başka kullanmak yok zaten prespektüsünde hamileler ve emzirenler kullanmamalı yazıyo doktorda o yüzden sadece 2 tane dedi bakalım inş ii gelir

günaydın güzel anneler,nasılsınız?
umutlu hayırdır canım ne sancısı bu....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…