2010 Temmuz Anneleri : )

CANIM YA KIYAMMM AMA SEN AÇ KALIRSAN BEBIK NE YICEK APARATİF ŞELER KOY BUZDOLABINA AÇ KALMAMK İÇİN BENDE İŞTEN ÇIKIP YAPIORUMM KIMSENIN KIMSEYE FAYDASI YOK TABIKI CNM YAA KIYAMM AÇ KALMA AMA alsanaalsanasmile KIZARM

cnm tabikide aç kalmıyorum üzülme ekmek arası meyvesuyu meyve ama artık ekmek arası yemekten içim kurudu eşim diyo gelirken onu getiriyim bunu getiriyim allah razı olsunda zaten dogru düzgün bişe yiyemıyorum hep kuru hep kuru dışardan getirecegi şeylerde kuru sonuçta neyse bugun be kardesimi arıyımda çorba yapsın getirsin bana dogru sölüyosun kımsenın kımseye faydası yok en önemlı olan şey saglık allah kımsenın saglıgını bozmasın herkes ii günüde yanında ama insan kötü günde destek istiyo annem çaısmasa hep yanımda olurdu oda üzülüyo ama 1 hafta inşallah 1 hafta sonra düzelicem dua edinde kımseye muhtaç kalmıyım

mürüvvetcim sana doğum zamanı ile ilgili bişey dedi mi doktorum,tarih verdi mi?ben senden 1 hafta sonrayım bana haziran sonu diyor doktor :))yani temmuz annesi olamıcam,ama burdan ayrılmam haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3

amin canım amin bak gene eşin destek sana ben eşimle konuşmuyorum iki gundur bizde ev almak için arabamıız sattık satmaz olaydık kaynnam kaynım nişanlanıcakmış 1 mılyar verin demiş zaten kredilerimiz anca kapanıor ev almak için eşime verme dedım yeterınce verdık dedım çocuk olucak bişe alamdık hala dedım verdimi vermedimi bilmiyorumm konuşmuyor benmle sırf bu yuzden kaynım zaten gümrükçü bankada parası altında arabası herşeyi hazırr daha bizm çocuğumuz olucak bize destek olucaklarına bizdan alıorlar bu kadın hamile demior konuşmuyor benmle

cnm herkesin bi derdi var hepimizinkıde ayrı ayrı diyorum eşime ablan böle olsaydı benım gibi allah korusun yatması gerekseydı annen yanından bi dakıka ayrılırmıydı acaba dedim evladı degilim kı acısın üzülsün yardımcı olsun belkı üzülüyodur ama faydası olmadıktan sonra üzülse ne olur yemın ediyorum annemın degerini bir kez daha anladım eşim de üzülüyo o benım en büyük destekçim zaten o olmasa ben ne yaparım akşam işten geliyo hemen mutfaga sen tasıam ben getiriyim masaya diye dolanıyo çok zoruma gidiyo görümcem var gelse ya yanıma eşim bide işten gelip bana yardımcı oluyo neyse düşmez kalkmaz bir allah cnm sende hiç kafanı takma eşininde düşünmesi lazım biraz sen hamile hamile çalışmaya bayılmıyosun sabahları uyanıp akşamın bi saatı eve gelmeye allah islah etsin ne diyim kaynananı eşinde düşünsün az senı ve bebegını sen dogum yapacaksın paraya ihtiyacınız olucak kaynının gözünüde allah doyursun ne diyim

ah be canııım. nasıl merak etmiyorlar üst katında oturup da inanılır gibi değil. bazı insanları anlamak mümkün değil zaten. sen canını sıkma. yemek de hazır şeyler alın sen iyileşene kadar. yemek yapmakla da uğraşma bu zamanda.

ya hadi benı düşünmüyon oglun geliyo işten oglum açmısın tokmusun tamam yemegin olmayabilir hiç olmazsa kahvaltı hazırlıyım karında bişeler yesin demiyo ne diyim dedimya düşmez kalkmaz bir Allah ben hep böle kalacak degılım doktorun söledigine göre 1 hafta inşallah ben diyorum torununu görsün her gittigimizde gel diyorum çagırmamazlık yapmadım ama bundan sonra çagırmıcam acaba diyorum hani yürüyorum konusuyorum diye ii oldugumumu düşünüyo kötü bişe düşünmek istemıyorum doktor bide onun yanında dedi 1 hafta bakılacak sana die neyse anlatırken bile içim sıkılıyo rabbım hepimize saglık versin kımsenın kımseye faydası yok

şu an kendimi ii hissediyorum kalkıyım kolay yemek neyse onu yapıyım mesela barbunya pilav kolay yapım onları içim hiç rahat etmıyo ne yapıyım

şu an kendimi ii hissediyorum kalkıyım kolay yemek neyse onu yapıyım mesela barbunya pilav kolay yapım onları içim hiç rahat etmıyo ne yapıyım

bence eşin eve gelirken tavuk getirebilir, sadece tavaya atıp pişirirsiniz. beya balık alsın, temizlenmiş getirirse onu da hemen fırına verirsiniz birkaç domates ve soğanla birlikte. sen doktor öyle dediyse hiç yerinden kalkma. 1 hafta değil mi, yenir elbet bir şeyler. Allah yardımcın olsun valla güzelim. sen yine de annene söyle, yaptığı yemeklerden 1 kap fazla yapsın nolcak,size kaplara koyar ve o birkaç gün idare eder sizi. annem öyle yapıyor, biz haftasonu gidince saklama kaplarıyla alıyoruz, haftaiçi çok iyi geliyor o yemekler. evin uzak mı annene?

mürüvvetcim sana doğum zamanı ile ilgili bişey dedi mi doktorum,tarih verdi mi?ben senden 1 hafta sonrayım bana haziran sonu diyor doktor :))yani temmuz annesi olamıcam,ama burdan ayrılmam haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3

hayr canm daha demdı dıyecekse bu gıttgmde der sanrım mart 5de randvum benmkı erkk ben gene temmz olrm sanrım erkklr 9 ay 10 gunde dogrmş ya senn kıssa hazrana cekblr yada sezryn olcksa hazrn olblr cunku sanrm2 hafta önce olyrmş dogumdan sezryn olnca

yok cnm yakın annem ama annem çalısıyo babanem yapıyo evde yemekleri zaten babanemde hasta 2 kere felç geçirdi ondan nasıl isterim istesem neler yapar ama kıyamam eşim allah razı olsun ne istesem getiriyo hakkını yiyemem ama sıcak yemek gibisi yok sulu yemek yanı bakalım kardeşimin işi yoksa gelsinde yanında duruyım tarıf ediyim o yapsın

aynen canm benm aynen bısımde öle eşim arabayı sattı daha ıısını alcm dye bende bekle bras dedım dgmdan sonra alalm kaynanmgıl para ıstemş verdrmştım gecen haftada kaynmn kayt parası varmş 850 mlyn gene istmşlr kaynnm zaten eşim sankı kocası ne yapcz nasl ödcez dye ona dert yanp dryrdu kaynbaba ben karsmm ne yaprsnz yapn ödemem demiş eşime yüklnyrlr onada ben vermm dedım dirttım tartsk en sonnda buyuk kayın demş sen erben sana sonra öderım oda ne zamn öder allh bılır elımzde ki parayı bıtrceklr yeniden araba almadan

kardeşimde aradım çıkıcam hazırlanıyorum dedi ne oldu geliyimmi dedi bende yok gelme dedim yapıyım işlerini geliyim dedim sen hazırlandın git dedim telefonu kapattım kendime tutamadım bagıra bagıra agladım halada aglıyorum neyse sizide sıktım özür dilerim dayanamıyorum tekım kımseye derdimi anlatamıyorum içime atıyorum en sonunda patladım tutamıyorum gözyaşlarımı ne yapcam ben keşke hemen iyileşsem de yapsam bütün işlerimi

yaaaa allah allah hepimizde aynı şeylerden muzdaripiz sanki bizimkilerde öyledir bi kızkardeşi arar abi bana para yolla diye bi kardeşi arar bi babası arar amannnnn verince evde tartışma çıkıyor kusura bakmasın hiçkimse ben ayak üstünde çalışırken onlar evde yatıyordu. şimdide zaten eşim evi anca geçindirecek kendi evimize taşınana kadar.

yapmaaa üzme bak kendini bebşte üzülr bak bozma moralını sabrt bı hafta ii lşceksın ı seyın kalmck allh şükr et cok daha kötü durmda deglsın cnm idare edecn işte şimdilk

öyle yap canım. babaannen için de çok geçmiş olsun,inşallah o da sağlığına kavuşur bir an önce. sen sakın sakın takma bunları kafana ve sütünü içemeye, meyveni yemeğe çalış ve bol bol uzan tabii. kuzucuk iyi olsun da, sen doktora gittiğinde güzel haberlerini al. öyle olunca tüüm bu zorlukları unutursun. moralini yüksek tut annesi tamam mı? kafanı rahatlatmak için müzik dinle, kitap oku, güzel şeyler düşün. öpüyorum seni çok.

yaaaa canım saçmalamasana ne var evinin işi dursun akşama yemeğin olmayıversin. keyfinden mi yapamıyorsun. canım sen kendi sağlığına bebeğinin sağlığına dikkat edeceksin. unut evi işi. allahım esirgesin kötü bişey olsa şimdikinden çok ağlarsın. akıllı ol yaaa.

Canım ya kıyamam sana...
Üzme bu kadar kendini haklısın ama bebeğin için sakin ol ağlama...Boşver sen insanları bir laf var elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz diye çok doğru gerçekten...Yine de şanslısın eşin seni anlıyor...Ne olur ağlama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…