2010 Temmuz Anneleri : )

renkli ultarosndan kötü haber aldığım için sevmiyorummm alsanaalsanasmile

Canım valla bende çok tedirginim cuma olsa da bir an önce görsem yapılsa şu ayrıntılı diyorum artık...İnsan nekadar çok kafaya takıyor böyle tahlil,test gibi şeyleri...

kızlar bnm hastahnem ssk ila anlaşmalı özel olmasına rağmen sanırım sizinkilerin anlaşması bazı konularda var radyolojide yok demekki

allaha şükür kendimi ii hissettim kalktım yaptım yemegimi yalvardım allahım güç ver die pişti yemegim çok şükür

kızlar bnm hastahnem ssk ila anlaşmalı özel olmasına rağmen sanırım sizinkilerin anlaşması bazı konularda var radyolojide yok demekki

Benimki de anlaşmalı canım karşılıyor ama yine de hepsini değil sanırım o yüzden seninkinden yüksek fiyatı...
allaha şükür kendimi ii hissettim kalktım yaptım yemegimi yalvardım allahım güç ver die pişti yemegim çok şükür

iyi hadi sevindim Umutlu...hemen yat yine yemeğini ye dinlen tatlım...

Benimki de anlaşmalı canım karşılıyor ama yine de hepsini değil sanırım o yüzden seninkinden yüksek fiyatı...

iyi hadi sevindim Umutlu...hemen yat yine yemeğini ye dinlen tatlım...

biraz sogusun yiyip yatıcam sevıyorum ya sizi benı yalnız bırakmadınız allah razı olsun hepinzden

afiyet olsun cnm. sevindik valla, güzelce doyur göbüşü.
doyurucam bebegımıde kendimide acıktı annesinin kuzusu :kedi:
Senden de allah razı olsun canımm...Bizde seni seviyoruzz destek çok önemli gerçekten bazen dibe vurabiliyosun ama iyi var KK diyorum bende...:lepi:

böle günlerde insan destek istiyo yalnız kalmak o kadar zorkı iyiki varsınız iyileşiyim hepinizi çaya bekliyorum güzel güzel mamalr yapıcam keşke bulusabılsek ne güzel olurdu ailem gibi oldunuz hepiniz

valla aile gibi olduk okadr canım sıkılıorduki eşimle 2 gundur para yzunden konuşmadığımıza bugun baktımki herkez aynı dertte bir bizimkiler değilmişşş bende kaynan olucam allah nasip ederse ama gelinime çok iyi davranıcm oğlumu bırakıp gelinmle berbaer olucam oğlum hep benm oğlum ama o kıza yazık demii

cnm kımın derdi yokkı herkes dertlı kaynana olunca gelinıne ii davran tabı yoksa hepimiz üstüne yürürüz bak kaydirigubbakcemile3

oyoyoyoyoyo cici kaynana :)))

flower hoşgeldin fıstık :)

yanlız kızlarınızı benm oğlandan sakının azılı bır çapkın gelior annişlerr ilk önce pipisini sallıor doktorlara

yanlız kızlarınızı benm oğlandan sakının azılı bır çapkın gelior annişlerr ilk önce pipisini sallıor doktorlara

kaydirigubbakcemile3 ayyy canım benimkide öyle geçen gün ayrıntılıda ayırmış bacakları cd de herşey net görünüyor :)) utanmaz sıpa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…