radyoloji uzmanı olmak varmış :)
renkli ultarosndan kötü haber aldığım için sevmiyorummm alsanaalsanasmile
kızlar bnm hastahnem ssk ila anlaşmalı özel olmasına rağmen sanırım sizinkilerin anlaşması bazı konularda var radyolojide yok demekki
allaha şükür kendimi ii hissettim kalktım yaptım yemegimi yalvardım allahım güç ver die pişti yemegim çok şükür
Benimki de anlaşmalı canım karşılıyor ama yine de hepsini değil sanırım o yüzden seninkinden yüksek fiyatı...
iyi hadi sevindim Umutlu...hemen yat yine yemeğini ye dinlen tatlım...
allaha şükür kendimi ii hissettim kalktım yaptım yemegimi yalvardım allahım güç ver die pişti yemegim çok şükür
biraz sogusun yiyip yatıcam sevıyorum ya sizi benı yalnız bırakmadınız allah razı olsun hepinzden
doyurucam bebegımıde kendimide acıktı annesinin kuzusu :kedi:afiyet olsun cnm. sevindik valla, güzelce doyur göbüşü.
Senden de allah razı olsun canımm...Bizde seni seviyoruzz destek çok önemli gerçekten bazen dibe vurabiliyosun ama iyi var KK diyorum bende...:lepi:
arkadaşlar meraba demiştim ama görmediniz heralde.
valla aile gibi olduk okadr canım sıkılıorduki eşimle 2 gundur para yzunden konuşmadığımıza bugun baktımki herkez aynı dertte bir bizimkiler değilmişşş bende kaynan olucam allah nasip ederse ama gelinime çok iyi davranıcm oğlumu bırakıp gelinmle berbaer olucam oğlum hep benm oğlum ama o kıza yazık demii
valla aile gibi olduk okadr canım sıkılıorduki eşimle 2 gundur para yzunden konuşmadığımıza bugun baktımki herkez aynı dertte bir bizimkiler değilmişşş bende kaynan olucam allah nasip ederse ama gelinime çok iyi davranıcm oğlumu bırakıp gelinmle berbaer olucam oğlum hep benm oğlum ama o kıza yazık demii
merhba cnm hg bnde online yım ama işlrm vardı arda bakyrm sizlre
yanlız kızlarınızı benm oğlandan sakının azılı bır çapkın gelior annişlerr ilk önce pipisini sallıor doktorlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?