yapmaaa üzme bak kendini bebşte üzülr bak bozma moralını sabrt bı hafta ii lşceksın ı seyın kalmck allh şükr et cok daha kötü durmda deglsın cnm idare edecn işte şimdilk
yaaaa allah allah hepimizde aynı şeylerden muzdaripiz sanki bizimkilerde öyledir bi kızkardeşi arar abi bana para yolla diye bi kardeşi arar bi babası arar amannnnn verince evde tartışma çıkıyor kusura bakmasın hiçkimse ben ayak üstünde çalışırken onlar evde yatıyordu. şimdide zaten eşim evi anca geçindirecek kendi evimize taşınana kadar.
cnm kendim ve bebegım için elimden gelenı yapıyorum ne yaparsam yapıyım kafamı dagıtamıyorumöyle yap canım. babaannen için de çok geçmiş olsun,inşallah o da sağlığına kavuşur bir an önce. sen sakın sakın takma bunları kafana ve sütünü içemeye, meyveni yemeğe çalış ve bol bol uzan tabii. kuzucuk iyi olsun da, sen doktora gittiğinde güzel haberlerini al. öyle olunca tüüm bu zorlukları unutursun. moralini yüksek tut annesi tamam mı? kafanı rahatlatmak için müzik dinle, kitap oku, güzel şeyler düşün. öpüyorum seni çok.
cnm rahat edemıyorum ev işi yapmıyorum ama görünce rahatsız oluyorum kardeşim geldi süpürdü allah razı olsun eşimde akşamları her işime kosuyo allah ondanda razı olsun benden yemekte istemıyo devamlı yatıyım istiyo ama kımse yanımda olmayınca mecbur kalıyorum kalkmaya eşimi düşünüyorum kendimi düşünüyorum benımde yemek yemem lazım bebegım için ne biliyim allah yardımcım olsunyaaaa canım saçmalamasana ne var evinin işi dursun akşama yemeğin olmayıversin. keyfinden mi yapamıyorsun. canım sen kendi sağlığına bebeğinin sağlığına dikkat edeceksin. unut evi işi. allahım esirgesin kötü bişey olsa şimdikinden çok ağlarsın. akıllı ol yaaa.
Canım ya kıyamam sana...
Üzme bu kadar kendini haklısın ama bebeğin için sakin ol ağlama...Boşver sen insanları bir laf var elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz diye çok doğru gerçekten...Yine de şanslısın eşin seni anlıyor...Ne olur ağlama...
evet cnm nedr bu cektgmz bısımde ev altlı üstlü eşim kpssye hazrlnyr kazansm cekıp gdcm dıyr kaynanm zaten gözü acık arada der evde 2 maaşlı asagıda 2 maaşllr var bana ayda 50 verselr yetr bana herseylr alrım kendıme dıyor bu kadr yuzsuz oglndan ıstyenı gördumde gelın maaşlsın bana para ver harclk dyenı duymadm
yaaa canım ben soğuk davranıyorum bu kadarlar bide samimi olsam neler yaparlar diyorum. yeri geldikçe lafımı çekmiyorum söylüyorum kimse kusura bakmasın benden fayda beklemesin diyorum. son 3 aydır maaşımdan eşime hiç para vermedim bankada duruyor çözümü böyle buldum. onun kazandığıda kira kredi kartları falan derken ancak yetişiyorgeçenlerde yine kızkardeşiyle erkek kardeşi para istemiş bendede yok demiş ))
yaaa canım ben soğuk davranıyorum bu kadarlar bide samimi olsam neler yaparlar diyorum. yeri geldikçe lafımı çekmiyorum söylüyorum kimse kusura bakmasın benden fayda beklemesin diyorum. son 3 aydır maaşımdan eşime hiç para vermedim bankada duruyor çözümü böyle buldum. onun kazandığıda kira kredi kartları falan derken ancak yetişiyorgeçenlerde yine kızkardeşiyle erkek kardeşi para istemiş bendede yok demiş ))
Froya canım sen ayrıntılıyı dışarıda çektirecektin değilmi..Yanlış hatırlamıyorsam Bilsondamıydı...
Bugün bir tanıdığım da orada çektiricek randevusu var 350.-TL demişler fiyatına da...
Froya canım sen ayrıntılıyı dışarıda çektirecektin değilmi..Yanlış hatırlamıyorsam Bilsondamıydı...
Bugün bir tanıdığım da orada çektiricek randevusu var 350.-TL demişler fiyatına da...
canım o ne yaaa çok pahalıymış bizim burda fiyat heryerde aynı 100 tl. 2-3 yerle görüştüm hepside aynı fiyatı verdi.
benım gittigim hastanede de 100 tl fiyatı ii bence öle degilmi renklı doppler dediler ama inşallah renklıdır :uhm:
ben gecen hafta gittim 12.5 tl kızlarr şaşırıorum sızın ordski fiyatlara ama benmki ssk ile anlaşmalı
Herkese hayırlı günler diliyorum opuyorumnanaktan
Nasılsınız kızlar,umutlu sen nasılsın canım,dinleniyorsun dimi bol bol.
Valla kıymetini bilin çok ucuzmuş ayrıntılı ultrasyon yaptırdığınız yerler.
Ben ayın 10 da.300 vericem.Ya ne kadar çok istiyorlar, resmen para basıyor 2.düzeye bakan dr.bilmiyorumkismile
evet canım Bilsona gidicem. fiyatı ben de duydum o kadar diye. aslında geçen sene bir akrabamız gitmişti, ikizleri için. tek bebeğe 250, 2 sine 500 demişler. 1 sene içinde nasıl bir zam anlamadım ben de. işin kötüsü ssk veya özel sigortalarla da anlaşması yok.
sempatiksalakcinniakannehirakannehirsempatiksalakcinni
Çok pahalı gerçekten insan ne diyeceğini şaşırıyor...canım o ne yaaa çok pahalıymış bizim burda fiyat heryerde aynı 100 tl. 2-3 yerle görüştüm hepside aynı fiyatı verdi.
ben gecen hafta gittim 12.5 tl kızlarr şaşırıorum sızın ordski fiyatlara ama benmki ssk ile anlaşmalı
evet canım Bilsona gidicem. fiyatı ben de duydum o kadar diye. aslında geçen sene bir akrabamız gitmişti, ikizleri için. tek bebeğe 250, 2 sine 500 demişler. 1 sene içinde nasıl bir zam anlamadım ben de. işin kötüsü ssk veya özel sigortalarla da anlaşması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?