2010 Temmuz Anneleri : )

yapmaaa üzme bak kendini bebşte üzülr bak bozma moralını sabrt bı hafta ii lşceksın ı seyın kalmck allh şükr et cok daha kötü durmda deglsın cnm idare edecn işte şimdilk

cnm allaha binlerce kez şükürler olsun isyan etmiyorum ne haddime ama böle zamanda yalnız kalmam çok zoruma gidiyo sancım çok öle sabredilecek gibi degıl kalkıp iş yapmak yemek yapmak zor bişede degil ama durumum okadar kötüki ayaga kalksam agrıyo otursam agrıyo yatınca agrıyo sankı canımı alıyolar ben böle bi durumda yalnızım ihtiyacım oluyo birine yemek yemek için ilk önce yemek yapmak lazım bunun için kalkıyorum defalarca su içiyorum bunun için kalkıyorum biri olsa fenamı olur zoruma gidiyo işte o yüzden aglıyorum kaç gündür sabrediyorum içime atıyorum ama bugun dayanamadım

evet cnm nedr bu cektgmz bısımde ev altlı üstlü eşim kpssye hazrlnyr kazansm cekıp gdcm dıyr kaynanm zaten gözü acık arada der evde 2 maaşlı asagıda 2 maaşllr var bana ayda 50 verselr yetr bana herseylr alrım kendıme dıyor bu kadr yuzsuz oglndan ıstyenı gördumde gelın maaşlsın bana para ver harclk dyenı duymadm

cnm kendim ve bebegım için elimden gelenı yapıyorum ne yaparsam yapıyım kafamı dagıtamıyorum
cnm rahat edemıyorum ev işi yapmıyorum ama görünce rahatsız oluyorum kardeşim geldi süpürdü allah razı olsun eşimde akşamları her işime kosuyo allah ondanda razı olsun benden yemekte istemıyo devamlı yatıyım istiyo ama kımse yanımda olmayınca mecbur kalıyorum kalkmaya eşimi düşünüyorum kendimi düşünüyorum benımde yemek yemem lazım bebegım için ne biliyim allah yardımcım olsun

cnm çok dogru sölüyosun ama dayanamadım işte kusura bakmayın

oy ya herkez aynı dertteymiş yanlız benm kkoca benm tarafta değil ailesinden yana kendı alie oldu farkında değil ah erkekler ahhh umutluu ne yap bılıormusun bılgısayarın yanına suyunu meyveyını herşeyını koy yatmaktan sıkılıorsan sanırım bilgisayrın dizüstü değil karşınada bir sandalye al klavyeni kucağına al biz varız yaa kıyamm yanlız değilsin
üzülme bebeğimizde üzülmesin

yaaa canım ben soğuk davranıyorum bu kadarlar bide samimi olsam neler yaparlar diyorum. yeri geldikçe lafımı çekmiyorum söylüyorum kimse kusura bakmasın benden fayda beklemesin diyorum. son 3 aydır maaşımdan eşime hiç para vermedim bankada duruyor çözümü böyle buldum. onun kazandığıda kira kredi kartları falan derken ancak yetişiyor geçenlerde yine kızkardeşiyle erkek kardeşi para istemiş bendede yok demiş ))

ohh ne güzelll benn öyle yapamm maaşı bankaya dırek atamam işte ama öylesını hakediorlar

yok cnm ben bısımknn elıne para vrmm brktrmm zaten de isteslr bıle eşim bnden ıster verr bu sefr onlra yok dıymz haytta ailesne

Froya canım sen ayrıntılıyı dışarıda çektirecektin değilmi..Yanlış hatırlamıyorsam Bilsondamıydı...
Bugün bir tanıdığım da orada çektiricek randevusu var 350.-TL demişler fiyatına da...

canım o ne yaaa çok pahalıymış bizim burda fiyat heryerde aynı 100 tl. 2-3 yerle görüştüm hepside aynı fiyatı verdi.

canım o ne yaaa çok pahalıymış bizim burda fiyat heryerde aynı 100 tl. 2-3 yerle görüştüm hepside aynı fiyatı verdi.

benım gittigim hastanede de 100 tl fiyatı ii bence öle degilmi renklı doppler dediler ama inşallah renklıdır :uhm:

ben gecen hafta gittim 12.5 tl kızlarr şaşırıorum sızın ordski fiyatlara ama benmki ssk ile anlaşmalı

benım gittigim hastanede de 100 tl fiyatı ii bence öle degilmi renklı doppler dediler ama inşallah renklıdır :uhm:

Herkese hayırlı günler diliyorum opuyorumnanaktan
Nasılsınız kızlar,umutlu sen nasılsın canım,dinleniyorsun dimi bol bol.
Valla kıymetini bilin çok ucuzmuş ayrıntılı ultrasyon yaptırdığınız yerler.
Ben ayın 10 da.300 vericem.Ya ne kadar çok istiyorlar, resmen para basıyor 2.düzeye bakan dr.bilmiyorumkismile

ben gecen hafta gittim 12.5 tl kızlarr şaşırıorum sızın ordski fiyatlara ama benmki ssk ile anlaşmalı

bizimkıde ssk anlaşmalı çok iimiş fiyatları sen şanslı olanlarımızdansın oralar da fiyatlar çok uygun demek benım eşim siirtte askerlık yaptı doguda yaşamak çok kolay çünkü herşey çok ucuz diyodu demek gerçekten ölemiş :asigim:

dinleniyorum cnm çok saol 1 saat önce aglıyodum şimdi iiyim sinirlerim bozulmustu resmen sömürgeci bunlar ne bu ya 300 tl 500 tl fiyatlar

evet canım Bilsona gidicem. fiyatı ben de duydum o kadar diye. aslında geçen sene bir akrabamız gitmişti, ikizleri için. tek bebeğe 250, 2 sine 500 demişler. 1 sene içinde nasıl bir zam anlamadım ben de. işin kötüsü ssk veya özel sigortalarla da anlaşması yok.

Bir de Yalçın Kimya'ya sorun.
O da bu konuda uzman ben çok duyuyorum adını.

Çok pahalı gerçekten insan ne diyeceğini şaşırıyor...
Bende 90.-TL ye çektiricem ...

Sizin orası numune canım ya çok güzel fiyatlar...​

Hadi hayırlısı bakalım...Çok yapmışlar gerçekten insanlar mecbur ya çektirmeye o yüzden kullanıyorlar gibime geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…