2010 Temmuz Anneleri : )

kaydirigubbakcemile3 ayyy canım benimkide öyle geçen gün ayrıntılıda ayırmış bacakları cd de herşey net görünüyor :)) utanmaz sıpa kaydirigubbakcemile3

:aynen bizimkide ayrıntılıda önce pipisini gösterdi doktora
doktorr bak bize önce pipisini gösteriyor dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben biraz etlenınce girecem ayrıntılıya tekrar cdye aldırıcam şimcik kemik yaa:)

hımm ama o ayrıntılıda çıkmazki kuzu şeker yüklemesi yapılırr yani aç karnına 100 mg glikoz içeceksın bendende şüphelenıor çunku annem şeker hastası o yuzden bır daha kıne herkeze 50 yapıormuş bana 100 mg yukleme yapıcak

hepinize tekrar meraba. işte bildiğiniz gibi eve su basmıştı mobilyaları kurttuk. halıları filan temizleyiciye vercez. o işlerle uğralıyorum. bi taraftan iş çok yoğun. izin alamıyorum. cuma günü izinliyim ama amniyosentez var ya. bana dua edin kızlar.tedirginim çok. ayrıntılıdan daha çok korkuyorum. bişey var derse die ödüm kopuyo. Allah hiçbirimize acı yaşatmasın. neyse içimizi ferah tutalım. sizlerin yazdıklarınızı okudum. herkes iyi galiba. hepinizi öpüyorum. kaynanalara çok yüz vermeyin.

bu arada ben daha demi,r hapına başlamadım. hiç aşı filan da yaptırmadım. doktorum hiçbişey yapmıyo ekstra sölemedi. sadece elevit içiyorum. ne zaman yapılıyo bunlar erken mi acaba=?

canım allah kolaylık versin (

canım şekerden kaynaklı bir hasar oluşursa diye onu takip etmek için. tabiki şekeri ultrasonla anlaşılmıyor :))))

oy oy oy İnşallahhh
Bir prenses daha Allahın izniyle
Şulecik e iletirsen yazar canım...

Kaldı 33 kişi

teşekkürler, hep beraber bir avazda sağlıkla kurtuluruz inş:)

umutlu canım çok geçmiş olsun, sana merhamet etmeyenleri Allah'a havale et.herkese sıra geliyo bak göreceksin..bebeğini düşün içini ferah tut canım...Şeniz

visnesuyu ben ogrendim canim, oglum olacak sulecik'e mesaj attim ama almadi sanirim henuz, alinca sayfaya ekler.Umarim en kisa zamanda ogrenirsen sende.

herkese selam kızlar nasılsınız
sizleri çok özledim..
ben iyiyim çok şükür bulantılarım geçtii karnımda baya büyüyooo:)
herkesde ii haberler vardır umarım hepiniz kendinize ii bakın koccaman öpüorum..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar.
Umarım herkes iyidir. Ya ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. Problem bendemi yoksa benim kadar olupta hissetmeyeniniz varmı? Yarın dra gidiyorum nihayet. Ama meraktan kudurucam.

Günaydın Kızlar.
Umarım herkes iyidir. Ya ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. Problem bendemi yoksa benim kadar olupta hissetmeyeniniz varmı? Yarın dra gidiyorum nihayet. Ama meraktan kudurucam.

Canım sana ve herkeslere de GÜNAYDIN...

İlk hamileliğin olduğu için olabilir. Belki de bebiş hareketleri hissediliyordur ama sen anlamıyorsundur ya da senin çok yoğun olduğun bi saatte hareketleniyodur farketmiyosundur.Çünkü pür dikkat ona odaklanman lazım ilk zamanlar.

Aaaa ben 18 hafta mı bitirmişim bu gün yani artık herkese 4,5 aylık oldum diyebilirim:)))

Bugün hatunlar uyanamadılar galiba...
Kimsecikler yok...

allahın izniyle geri sayıma başlıcaksın ben 20 haftadan sonra geri saymaya başladım allah hayırlı evlatlar versin canım sağlıkla kucağımıza alalım inaşşalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…