2010 Temmuz Anneleri : )

ben bişe sorucam renklı dopplerle 4 boyutlu ultrason arasındakı fark nedir benım anladıgım renklı doppler yine siyah beyaz daha gelişmiş kan akışlarını mavi kırmızı olarak gösterıyo 4 boyutluda renklı yanı toprak renginde aradakı fark bumu hangisi iyi kılzar bizim burda renklı doppler 100 4 boyutlu 170 tlmiş

Canım sağol ya sabah sabah moral verdin bana. Gözlerim kıpkırmızı olmuş.Yarın bi görsem rahat edicem kuzumu.Sende boşver. Canın istemiyorsa gitme düğüne.

cnm mübarek gün kırmayın birbirinizi gidebiliyosan git büyüklük sende kalsın oda utansın yaptıklarına

komplex cnm sen kızın olacagını ne zman ögrendin cnm daha yenı görüyorumda kusura bakma

Günaydın kızlar...

Hepinizin kandili mübarek olsun.

Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.

Sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.

Günaydın kızlar...

günaydın cnm senınde kandilin mübarek olsun allah yavrularımızada bizede saglık versin :Saruboceq:

Haklısın canım da hurafe de olsa en kıymetlimiz onlar bizim insan hiçbirşeyi şansa bırakmak istemiyor.Boşboğaz insanlardan nefret ediyorum. Kendisi çocuğuyla kocasını trafik kazasında kaybetmiş. Ben kestirdim yaşadım dedi. Elim ayağım boşandı ya.Söylenecek lafmıydı bu bana şimdi. Daha da töbe görüşmem o kadınla ben. lmaz:

cnm mübarek gün kırmayın birbirinizi gidebiliyosan git büyüklük sende kalsın oda utansın yaptıklarına

küs olsakta gidicektim ama dun eve gec klaıp haber vermemmisne çok bozuldumm beni eşi yerine koysaydı arardı bende kendı kendıme dedımkı madem beni eşi yerıne koymuyorr bende gitmm tek gitsin

görüşme cnm gerçekten hamile insana sölenecek sözmü sen içini ferah tut saç kestirmeyle bebegın yaşaması arasında bi baglantı yok olamazda allah islah etsin onları ne biliyim ya cnm o bebegını kaybetmiş acı bi tecrube allah kımseye yaşatmasın o saç kestirmeye baglamıs bebegının ölümünü bu inançsızlıktır verende alah alanda allah inanmam böle şeylere sende inanma

Günaydın kızlar...

günaydın canım senınde kandılın mubarek olsunn şekerr allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah

Geçen ay büyük ihtimal kız demişti dr. Yarın kontrole gidicem. Ayrıntılıda kesinleşir umarım.
cnm banada kıza benziyo dedi c.tesi günü vajınal ultrasonla rahım duvarını ölçüyodu yanındakı kıza bişeler yazdırıyodu bu kıza benziyo dedi yine ama emın olmak için haftaya bi daha bakarız demişti bende ertesi gün sancılandım yine gittim başka bi doktordu bacaklarının arasına bktı muayene sonunda bacaklar açıktı kordon doluydu kızmı sizce dedim ne kız ne erkek diyebilirim dedi ben benzetemedim dedi bakalım benımde 2 haftam var ayrıntılıya gidicem hakkımda hayırlısı
küs olsakta gidicektim ama dun eve gec klaıp haber vermemmisne çok bozuldumm beni eşi yerine koysaydı arardı bende kendı kendıme dedımkı madem beni eşi yerıne koymuyorr bende gitmm tek gitsin

boşver gir eşinin koluna salına salına git dügüne alem bilmesin tartıstıgınızı küs oldugunuzu biliyosun bizim insanlarımızı eve gidince istersen yine konusma ama git sen bilirsin hayatım fisfisfis

Günaydınn günaydınn günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan
Nasılsınız güzel annişler...
Biz de geldikkk...Herşey yolundadır inş...
Biz iyiyiz çok şükür...Kahvaltımızıda yaptık...
Kandiliniz mübarek olsunn...
Dualarınız kabul olsun...Rabbim hayırlısı ile kurtarsın hepimizii inş..

Kızlar bu arada Mevlüt Kandiliniz mübarek olsun.Bu akşamı dualarla geçirmeniz dileğiyle...

günaydın cnm afiyet olsun size prensesin nasıl senınde kandilin mübarek duaların kabul olsun inş

Amin canım...
İyiyiz saolasın...Hoşgeldiniz.

kaynanamda evinde kuran okutuyo bugun oraya çıkıcam sonuçta kuran okunucak benımde duaya kurana ihtiyacım var sadce benım degıl hepimizin gidicem dinlicem kuranı duamı edicem mubarek günde akşam eşim teravııye gider ben bidaha okurum inş kuranımı hepiinize dua edicem mubarek günde inş kabul olur dualarımız

--------------------------------------------------------------------------------

ben bişe sorucam renklı dopplerle 4 boyutlu ultrason arasındakı fark nedir benım anladıgım renklı doppler yine siyah beyaz daha gelişmiş kan akışlarını mavi kırmızı olarak gösterıyo 4 boyutluda renklı yanı toprak renginde aradakı fark bumu hangisi iyi kılzar bizim burda renklı doppler 100 4 boyutlu 170 tlmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…