Canım sağol ya sabah sabah moral verdin bana. Gözlerim kıpkırmızı olmuş.Yarın bi görsem rahat edicem kuzumu.Sende boşver. Canın istemiyorsa gitme düğüne.
Günaydın kızlar...
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.
Sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Haklısın canım da hurafe de olsa en kıymetlimiz onlar bizim insan hiçbirşeyi şansa bırakmak istemiyor.Boşboğaz insanlardan nefret ediyorum. Kendisi çocuğuyla kocasını trafik kazasında kaybetmiş. Ben kestirdim yaşadım dedi. Elim ayağım boşandı ya.Söylenecek lafmıydı bu bana şimdi. Daha da töbe görüşmem o kadınla ben.komplexcim cnm banada çok dediler kestirme saçını diye bende hiç dinlemedim gittim kestirdim kışın onlarlamı ugraşacaktım sen gönlünü ferah tut cnm eger melegının yiyecek ekmegi varsa senınle kalır bunlar sadece hurafe batıl inanç adamı dinden çıkartır töbe estafurullah sen kımseye kulak asma
Geçen ay büyük ihtimal kız demişti dr. Yarın kontrole gidicem. Ayrıntılıda kesinleşir umarım.komplex cnm sen kızın olacagını ne zman ögrendin cnm daha yenı görüyorumda kusura bakma
cnm mübarek gün kırmayın birbirinizi gidebiliyosan git büyüklük sende kalsın oda utansın yaptıklarına
Haklısın canım da hurafe de olsa en kıymetlimiz onlar bizim insan hiçbirşeyi şansa bırakmak istemiyor.Boşboğaz insanlardan nefret ediyorum. Kendisi çocuğuyla kocasını trafik kazasında kaybetmiş. Ben kestirdim yaşadım dedi. Elim ayağım boşandı ya.Söylenecek lafmıydı bu bana şimdi. Daha da töbe görüşmem o kadınla ben.lmaz:
Günaydın kızlar...
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.
Sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
cnm banada kıza benziyo dedi c.tesi günü vajınal ultrasonla rahım duvarını ölçüyodu yanındakı kıza bişeler yazdırıyodu bu kıza benziyo dedi yine ama emın olmak için haftaya bi daha bakarız demişti bende ertesi gün sancılandım yine gittim başka bi doktordu bacaklarının arasına bktı muayene sonunda bacaklar açıktı kordon doluydu kızmı sizce dedim ne kız ne erkek diyebilirim dedi ben benzetemedim dedi bakalım benımde 2 haftam var ayrıntılıya gidicem hakkımda hayırlısıGeçen ay büyük ihtimal kız demişti dr. Yarın kontrole gidicem. Ayrıntılıda kesinleşir umarım.
küs olsakta gidicektim ama dun eve gec klaıp haber vermemmisne çok bozuldumm beni eşi yerine koysaydı arardı bende kendı kendıme dedımkı madem beni eşi yerıne koymuyorr bende gitmm tek gitsin
Günaydınn günaydınn günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan
Nasılsınız güzel annişler...
Biz de geldikkk...Herşey yolundadır inş...
Biz iyiyiz çok şükür...Kahvaltımızıda yaptık...
Kandiliniz mübarek olsunn...
Dualarınız kabul olsun...Rabbim hayırlısı ile kurtarsın hepimizii inş..
Günaydınn günaydınn günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan
Nasılsınız güzel annişler...
Biz de geldikkk...Herşey yolundadır inş...
Biz iyiyiz çok şükür...Kahvaltımızıda yaptık...
Kandiliniz mübarek olsunn...
Dualarınız kabul olsun...Rabbim hayırlısı ile kurtarsın hepimizii inş..
cnm banada kıza benziyo dedi c.tesi günü vajınal ultrasonla rahım duvarını ölçüyodu yanındakı kıza bişeler yazdırıyodu bu kıza benziyo dedi yine ama emın olmak için haftaya bi daha bakarız demişti bende ertesi gün sancılandım yine gittim başka bi doktordu bacaklarının arasına bktı muayene sonunda bacaklar açıktı kordon doluydu kızmı sizce dedim ne kız ne erkek diyebilirim dedi ben benzetemedim dedi bakalım benımde 2 haftam var ayrıntılıya gidicem hakkımda hayırlısı
Hayırlısı olsun canım ya. Allah sağlık sıhhat versin tüm meleklerimize, bizlere ve sevdiklerimize. Şu mubarek günde bol bol dua edicem.Ben sana kız diye tahminde bulunmuştum.Bakalım tutacak mı?
cnm banada kıza benziyo dedi c.tesi günü vajınal ultrasonla rahım duvarını ölçüyodu yanındakı kıza bişeler yazdırıyodu bu kıza benziyo dedi yine ama emın olmak için haftaya bi daha bakarız demişti bende ertesi gün sancılandım yine gittim başka bi doktordu bacaklarının arasına bktı muayene sonunda bacaklar açıktı kordon doluydu kızmı sizce dedim ne kız ne erkek diyebilirim dedi ben benzetemedim dedi bakalım benımde 2 haftam var ayrıntılıya gidicem hakkımda hayırlısı
Hayırlısı olsun canım ya. Allah sağlık sıhhat versin tüm meleklerimize, bizlere ve sevdiklerimize. Şu mubarek günde bol bol dua edicem.Ben sana kız diye tahminde bulunmuştum.Bakalım tutacak mı?
yeterkı saglıklı olsun bitanem ewet galiba sendin o itek sen demiştin kız doguyo içime die bakalım hayırlsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?