- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Canım sağol ya sabah sabah moral verdin bana. Gözlerim kıpkırmızı olmuş.Yarın bi görsem rahat edicem kuzumu.Sende boşver. Canın istemiyorsa gitme düğüne.
Herkese günaydın..
Kandiliniz mübarek olsun..
evet bol bol dua bugunnn allah hayırlı doğumlar evlatlar huzur sağlık mutluluk versın hepimizee rabbim zorda olana yardım etsın doğru yoldan çıkanı yoluna iletsin bizi yolundan şaşırtmasın inşallah
evet bol bol dua bugunnn allah hayırlı doğumlar evlatlar huzur sağlık mutluluk versın hepimizee rabbim zorda olana yardım etsın doğru yoldan çıkanı yoluna iletsin bizi yolundan şaşırtmasın inşallah
günaydın cnm afiyet olsun size prensesin nasıl senınde kandilin mübarek duaların kabul olsun inş
Amin canım...
İyiyiz saolasın...Hoşgeldiniz.
Herkese günaydın..
Kandiliniz mübarek olsun..
Saol canımmopuyorumnanaktan
Prensesim de iyidir inş. şimdilik bir şikayetimiz yok ama...
yarın görücez inş. bu saatelerde belkide çıkmış oluruz hastaneden...
Bayılacam meraktann...:bbo:
Hoşbuldumm şekerr..
Günaydınn....Saol cnm senindee inş...
Saçmalığını bir tarafa bırak canım. Hamile kadına söylenecek lafmıdır bu ya. Bir şeyde diyemedim içime attım. Sabah bir uyandım ki gözüme çok feci kan oturmuş.Neyse ufaf ufak geliyorum kendime. İlk size anlattım iyi geldi. Kocama söyleyemedim çok sinirlenip kadına bi laf söyler diye.İçimde tutmak ta böyle yaramıyor bana.Canım ben kestirdim saçlarımı hiç bir şey de olmadı.
Bana bu inanış çok saçma geldi.O zaman tırnaklarımızı da kesmeyelim doğurana kadar olur mu?
İçin rahat olsun...
Umutlu bence senin gideceğin ayrınıtlı ultrason ama adı 4 boyutlu ya da dopler değil bence.
Çünkü benim de rutin kontrollerde gittiğim ultrasonda da doplar_4 boyutlu ama bizim bahsettiğmiz o her ayrıntıyı inceleyen cinsten değilmiş.Yani biz de kalp böbreği görmüyoruz ama adı dopler_4 boyutlu.
Ayrıntılı denilen daha ayrıntılı:) senin gideceğin odur herhelde
Benim bilgim bu kadar.
günaydın. kızlar şulecik uzun zamandır yok mu yoksa ben mi göremedim
kızlar bi öncekı sayfada ultrason hakkında soru sormustum gördünüzmü bana bilgi verebılırmısınız çok teşekkür ederim şimdiden
Canım 4 boyutlu renkli dopleri de kapsıyor. 4 boyutluda hem klasik 3 boyutlu usg nin yapabildikleriniyapıyor hemde dopplerin. Doppler daha çok kan alış sistemini yani damar sistemini iyi görüntüler. Bunun yanı sıra oganları da inceletir. 4 boyutluda bebeğinin hareketlerini eş zamanlı görebilir hatta yüzüne bakıp doğduğunda nasıl görüneceğini anlayabilirsin.Bildiğim kadarıyla böyle .
senın detaylı ultrasonun var dimi cnm hayırlı haberlerle gel inşallah
Evet canımm detaylı var aminnn inş...:Saruboceq::Saruboceq:
Evet canımm detaylı var aminnn inş...:Saruboceq::Saruboceq:
çok saol cnm benım
şimdi bişe sorucam çokmu soru soruyorum ne kaydirigubbakcemile3 ben sat göre 18+4 günlügüm ultrasona 19+5 ben bna göre 5 martta gitsem yeterlı olurmu erkenmı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?