2010 Temmuz Anneleri : )

Canım sağol ya sabah sabah moral verdin bana. Gözlerim kıpkırmızı olmuş.Yarın bi görsem rahat edicem kuzumu.Sende boşver. Canın istemiyorsa gitme düğüne.

Canım ben kestirdim saçlarımı hiç bir şey de olmadı.

Bana bu inanış çok saçma geldi.O zaman tırnaklarımızı da kesmeyelim doğurana kadar olur mu?

İçin rahat olsun...

evet bol bol dua bugunnn allah hayırlı doğumlar evlatlar huzur sağlık mutluluk versın hepimizee rabbim zorda olana yardım etsın doğru yoldan çıkanı yoluna iletsin bizi yolundan şaşırtmasın inşallah

evet bol bol dua bugunnn allah hayırlı doğumlar evlatlar huzur sağlık mutluluk versın hepimizee rabbim zorda olana yardım etsın doğru yoldan çıkanı yoluna iletsin bizi yolundan şaşırtmasın inşallah

aminnnn!...

kızlar bi öncekı sayfada ultrason hakkında soru sormustum gördünüzmü bana bilgi verebılırmısınız çok teşekkür ederim şimdiden

günaydın cnm afiyet olsun size prensesin nasıl senınde kandilin mübarek duaların kabul olsun inş

Saol canımmopuyorumnanaktan
Prensesim de iyidir inş. şimdilik bir şikayetimiz yok ama...
yarın görücez inş. bu saatelerde belkide çıkmış oluruz hastaneden...
Bayılacam meraktann...:bbo:

Amin canım...
İyiyiz saolasın...Hoşgeldiniz.

Hoşbuldumm şekerr..

Herkese günaydın..

Kandiliniz mübarek olsun..

Günaydınn....Saol cnm senindee inş...

senın detaylı ultrasonun var dimi cnm hayırlı haberlerle gel inşallah

Canım ben kestirdim saçlarımı hiç bir şey de olmadı.

Bana bu inanış çok saçma geldi.O zaman tırnaklarımızı da kesmeyelim doğurana kadar olur mu?

İçin rahat olsun...
Saçmalığını bir tarafa bırak canım. Hamile kadına söylenecek lafmıdır bu ya. Bir şeyde diyemedim içime attım. Sabah bir uyandım ki gözüme çok feci kan oturmuş.Neyse ufaf ufak geliyorum kendime. İlk size anlattım iyi geldi. Kocama söyleyemedim çok sinirlenip kadına bi laf söyler diye.İçimde tutmak ta böyle yaramıyor bana.

Umutlu bence senin gideceğin ayrınıtlı ultrason ama adı 4 boyutlu ya da dopler değil bence.

Çünkü benim de rutin kontrollerde gittiğim ultrasonda da doplar_4 boyutlu ama bizim bahsettiğmiz o her ayrıntıyı inceleyen cinsten değilmiş.Yani biz de kalp böbreği görmüyoruz ama adı dopler_4 boyutlu.

Ayrıntılı denilen daha ayrıntılı:) senin gideceğin odur herhelde
Benim bilgim bu kadar.

hastanede tekrar sorarım canım ozaman saol dün ben cd veriyomusunuz die aradım ayrıntılı ultrasonda oda dediki 4 boyutlu ultrason en gelişmisi ve cd kaydıyla beraber veriyoruz dedi bende arada kaldım halbukı pazar günü benı hastaneye getirdiklerinde sordum ayrıntılı ultrasonu oda anlattı dedi renklı dopplere girceksiniz felan die oda ordakı kasadakı kızdı ogun bi gelsinde hallederim tekrar çok saol

günaydın. kızlar şulecik uzun zamandır yok mu yoksa ben mi göremedim

cnm naber nasılsın senın bebeişin cinisyetı neydı kızmı erkekmi sankı bi ara kızın olacagını okumustum yoksa biriylemı karıstırdım bu arada günümüz aynı gidiyo akannehir

kızlar bi öncekı sayfada ultrason hakkında soru sormustum gördünüzmü bana bilgi verebılırmısınız çok teşekkür ederim şimdiden

Canım 4 boyutlu renkli dopleri de kapsıyor. 4 boyutluda hem klasik 3 boyutlu usg nin yapabildikleriniyapıyor hemde dopplerin. Doppler daha çok kan alış sistemini yani damar sistemini iyi görüntüler. Bunun yanı sıra oganları da inceletir. 4 boyutluda bebeğinin hareketlerini eş zamanlı görebilir hatta yüzüne bakıp doğduğunda nasıl görüneceğini anlayabilirsin.Bildiğim kadarıyla böyle .

çok saol cnm benım

şimdi bişe sorucam çokmu soru soruyorum ne kaydirigubbakcemile3 ben sat göre 18+4 günlügüm ultrasona 19+5 ben bna göre 5 martta gitsem yeterlı olurmu erkenmı yoksa

Ayrıntılı ultrasona mı?

Valla bilmiyorum, ben doktorum ne zaman gel derse o zaman gidiyorum..

Canım sen yine bir doktorun takibinde değilsin sanırım.
Kendin mi ayarlıyorsun neyi ne zaman yapacağını?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…