günaydınlar !!!
nasılsın canım bebişimiz nasıl bu sabah
İyiyiz tatlım,bebişim de iyidir inşallah.
Kahvaltımızı yaptık geldik işte.
Şimdi de ufak sınıflara dersim var nasıl tatlılar bi görsen.
Bizimkiler de böyle olucaklar mı?
aaa umutlu nıe erkenden geldin annem uzunasana tam seni andım
cnm acıktım erken kaltım kahvaltı yapıyorum nasılsın iimisin cnm
Umarım dediğin gibi ben anlamıyorumdur. Ben hamilelikte iki kere saçımı kestirdim. Dün biri iyi değil dedi.Moralim çok bozuldu. Ya bu insanlar da bir acaip.Canım sana ve herkeslere de GÜNAYDIN...
İlk hamileliğin olduğu için olabilir. Belki de bebiş hareketleri hissediliyordur ama sen anlamıyorsundur ya da senin çok yoğun olduğun bi saatte hareketleniyodur farketmiyosundur.Çünkü pür dikkat ona odaklanman lazım ilk zamanlar.
kızlar bu arada günaydın hepinizin kandili mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
afiyet olsun canım bende yaptım kahvaltımı iimm eşimle küsüz hala bugun çok samimi arkadşaının düğünü var oraya bile gitmeyi düşünmüyorum dün iş yerınde mesai yapmak zorunda kalmış haber bile vermedi geldi direk çalışma odasına girdi bende oturma odasında uyumuşum sabahta görmedım giderken uyuzzz ama bende düğüne gitmicem bugun
Umarım dediğin gibi ben anlamıyorumdur. Ben hamilelikte iki kere saçımı kestirdim. Dün biri iyi değil dedi.Moralim çok bozuldu. Ya bu insanlar da bir acaip.
Amin canım. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin. Kalbimize göre versin.
sanada afiyet olsun cnm oyy kıyamam sana eşin kaynanan ve kaynın yüzündenmı böle yapıyo eger bunlar için yapıyosa çok yanlıs sen hamilesin üzülmemen lazım allah mübarek günde o kaynananıda kaynınıda ıslah etsin
canım ya dun dr kocatepe hurafelere sakın inanmayın dıor saç kestirmenın bir skaıncası olmaz diyorr üzülme annem kafana takmaa düşünme tıbbı değilki bunlar batıl inanç yok hayvanlara bakma töbe töbe ona benzer allahın gücüne gider böyle şeyler düşünme annem sen
üzülmüyorum ki benm oğluşum var yanlız değilim artıkk eşim kendı kaybediyorr onun zor gununde ben oldum hep ailesi olmadı şimdide oyle ama anlıcak tabi iş işten geçmiş olucak çok kırgınım onaa ama üzgünmüym hayırrr rabbim bana bir melek vermiş allahımdan başka ne isteyim çok şükür rabbimee
Günaydın kızlar,
kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.
Rabbim bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Dün bakamadım size yeni eleman başlamıştı işe onunla uğraştım herkes iyidir umarım.
cnm böyle düşünmene çok sevındim üzülmeye degmez zaten eşinde anlar hatasını anlıyodurda gurur denen şey varya erkeklerde hemen özür diliyemıyolar kaydirigubbakcemile3
Canım sağol ya sabah sabah moral verdin bana. Gözlerim kıpkırmızı olmuş.Yarın bi görsem rahat edicem kuzumu.Sende boşver. Canın istemiyorsa gitme düğüne.canım ya dun dr kocatepe hurafelere sakın inanmayın dıor saç kestirmenın bir skaıncası olmaz diyorr üzülme annem kafana takmaa düşünme tıbbı değilki bunlar batıl inanç yok hayvanlara bakma töbe töbe ona benzer allahın gücüne gider böyle şeyler düşünme annem sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?