kızlar ben ezan okunana kadar yatıyım yukarda kuran var kaynanamın dualarım sizinle sizde bana dua edin olurmu öpüyorum sizi
sanki 2 gündür karnımda kıpraşmalar hissediyorum. ama durmadan kıpraşıyor. sanırım bebek hareketlerini daha net hissetmeye başladım artık. biraz sonra doktora gideceğim kendi doktoruma. amöniyosentezden 1 gün önce gel rahim ağzını kontrol edelim demişti. vajinal ultrason yapacak. çünkü eğer rahim ağzı sıkı değilse amniyosentezin komplikasyonları daha fazla oluyomuş. düşük riski artıyomuş. bebeğimi de görürüm sanırım. 1 saat sonra filan. yarın da ayrıntılıda görücem. çok heyecanlıyım bi türlü çalışamıyorum.işler de öyle yoğun ki.
Hayırlısı olsun canım...
İnşallah iyi sonuçlarla atlatacaksın bu haftayı..:Saruboceq:hihoyyyt
sanki 2 gündür karnımda kıpraşmalar hissediyorum. ama durmadan kıpraşıyor. sanırım bebek hareketlerini daha net hissetmeye başladım artık. biraz sonra doktora gideceğim kendi doktoruma. amöniyosentezden 1 gün önce gel rahim ağzını kontrol edelim demişti. vajinal ultrason yapacak. çünkü eğer rahim ağzı sıkı değilse amniyosentezin komplikasyonları daha fazla oluyomuş. düşük riski artıyomuş. bebeğimi de görürüm sanırım. 1 saat sonra filan. yarın da ayrıntılıda görücem. çok heyecanlıyım bi türlü çalışamıyorum.işler de öyle yoğun ki.
bu arada herkesin kandili mubarek olsun kızlar....
Kızlar öğlen yemeğine gidiyorum.
Herkese iyi öğlenler.
Flowersun canım herşey yolunda gider umarım bu mübarek günde.
Görüşürüz...
bu arada dün 3lü test sonuçlarımız geldi. herşey normalmiş. bebeğimi de tekrar gördüm. geçen haftadan bu haftaya 30 gr almış. :))))
doktor hala kız olduğunu söyledi:))))
hepimiz doğuma kadar hayırlı haberler alalım inşallahh :Saruboceq:
merhaba kızlar
hepimizin kandili mübarek olsun.Allah tüm dileklerimizi bu hayırlı günde kabul etsin inşallah.
canım seninde kandilin mübarek olsun.
aminnn inşallah :Saruboceq:
canm 4 boyutlu renklı ultrsyn aynı ten rengnde kahvrngıye benzer gorntu veryr damlrını beynını kemiklrnı dahi görblyrsun ama ayrntılı ultrsyn farklymş ben grmedım ama daha--------------------------------------------------------------------------------
ben bişe sorucam renklı dopplerle 4 boyutlu ultrason arasındakı fark nedir benım anladıgım renklı doppler yine siyah beyaz daha gelişmiş kan akışlarını mavi kırmızı olarak gösterıyo 4 boyutluda renklı yanı toprak renginde aradakı fark bumu hangisi iyi kılzar bizim burda renklı doppler 100 4 boyutlu 170 tlmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?