2010 Temmuz Anneleri : )

sanki 2 gündür karnımda kıpraşmalar hissediyorum. ama durmadan kıpraşıyor. sanırım bebek hareketlerini daha net hissetmeye başladım artık. biraz sonra doktora gideceğim kendi doktoruma. amöniyosentezden 1 gün önce gel rahim ağzını kontrol edelim demişti. vajinal ultrason yapacak. çünkü eğer rahim ağzı sıkı değilse amniyosentezin komplikasyonları daha fazla oluyomuş. düşük riski artıyomuş. bebeğimi de görürüm sanırım. 1 saat sonra filan. yarın da ayrıntılıda görücem. çok heyecanlıyım bi türlü çalışamıyorum.işler de öyle yoğun ki.

Hayırlısı olsun canım...
İnşallah iyi sonuçlarla atlatacaksın bu haftayı..:Saruboceq:hihoyyyt

Hayırlısı olsun canım...
İnşallah iyi sonuçlarla atlatacaksın bu haftayı..:Saruboceq:hihoyyyt

inşallah.şu hafta bi geçsin hemen mobilya bakmaya başlıcam. bebek odası için. ama neresi uygun ben tam takip edemiyorum zaman zaman konuşuluyo burda. İstanbulda araştırma yapmış olan var mı? şifonyer ve gardrop almam lazım ilk etapta. beşiği oyun parkı gibi olanlardan alıcam.

inanıyorum ki herşey çok güzel olacak. ohh be gelmiş geçmiş oldu işte diyeceksin....
herşeyin hayırlısı canım... :Saruboceq:

Kızlar öğlen yemeğine gidiyorum.
Herkese iyi öğlenler.
Flowersun canım herşey yolunda gider umarım bu mübarek günde.
Görüşürüz...

Flowersun canım bundan sonra daha da güzel hissedeceğiz inş. bebişlerimizi...Hayırlı haberlerin gelicek canım bu güzel günde hepimiz buna inanıyoruzz için ferah olsun...Yarın bende ayrıntılıda görücem inş.bebişimi...
bu arada herkesin kandili mubarek olsun kızlar....

Saol Nazosan..Seninde mübarek oslun inş..

bu arada dün 3lü test sonuçlarımız geldi. herşey normalmiş. bebeğimi de tekrar gördüm. geçen haftadan bu haftaya 30 gr almış. :))))
doktor hala kız olduğunu söyledi:))))
hepimiz doğuma kadar hayırlı haberler alalım inşallahh :Saruboceq:

Gözünaydın Canım...Oyy maaşallah prensesine ozamannn
Aminnn inş....

merhaba kızlar

hepimizin kandili mübarek olsun.Allah tüm dileklerimizi bu hayırlı günde kabul etsin inşallah.

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.
Rabbim hepimize önce sağlıklı hamilelik ve sağlıklı ve vakitli doğum nasip etsin.
Sonrada evlatlarımızı sağlıklı uzun ve hayırlı yaşamlar versin inşallah.
Hepinizi çooooooooook opuyorumnanaktan

Slm kıslrrrr işlrmden dolyı gremyrm kandılınz mübrk olsun

canm 4 boyutlu renklı ultrsyn aynı ten rengnde kahvrngıye benzer gorntu veryr damlrını beynını kemiklrnı dahi görblyrsun ama ayrntılı ultrsyn farklymş ben grmedım ama daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…