ya kızlar ben 19 haftalık oldum hala oğluşumu hissedemedim benim gibi varmı hisstemeyen ?
ya kızlar ben 19 haftalık oldum hala oğluşumu hissedemedim benim gibi varmı hisstemeyen ?
arkadaşlar tekrar meraba kandiliniz mübarek olsun.şimdi bebeğimi gördüm. 212 gr olmuş maşalalh kıpır kıpırdı. yarın tekrar ayrıntılıda görücem bugün sadece ön kontrol yaptı amniyosentez öncesi. rahim ağzı da iyiymiş ona da baktı hafifçe.
kilolu olanlar daha geç hissediyomuş. senin kilonu bilmiyorum ama söliyimd edim.
Senin de canım amin.:Saruboceq:kandiliniz mübarek , duALarımız kabul olsun inşallah
:Saruboceq:
arkadaşlarım hepimizin mübarek mevlüt kandili mübarek olsun.bu geceki yapacağımız bütün dualar kabul olsun inşallah.
arkadaşlar tekrar meraba kandiliniz mübarek olsun.şimdi bebeğimi gördüm. 212 gr olmuş maşalalh kıpır kıpırdı. yarın tekrar ayrıntılıda görücem bugün sadece ön kontrol yaptı amniyosentez öncesi. rahim ağzı da iyiymiş ona da baktı hafifçe.
misel sen 20 haftalıksın ve sadec1 kılomu aldınn
misel sen 20 haftalıksın ve sadec1 kılomu aldınn
Merhaba kızlar,hepinizin kandili mübarek olsun...
Uzun zamandır giremiyorum şehir dışındaydım..Geçmişi çok fazla okuyamadım,umarım herkes iyidir..
maşallah canım ıı bakmışsın aferem sana kokrmaa yarında çok ii olucak benm teyzemın kızda yenı oldu 1 gun hast yattı ama o bir düşük yaptığı için kendi istedi dr gözetımınde olim dedi ona rağmen çok ii maşallah sende ii olucaksın inş
senınde canım nasılsın bugun
kızlar bugün çok ötüyüm nedense sabah uyandığımda midemde şişlik vardı sanki acı su vardı midemde akşamda çıkardım aslında bitmişti mide bulantılarım neden böle oluyorum anlamadım kendimi kötü hissediyorum canım hiç bişey yemek istemmiyor ama bu bebek karnıma vurup duruyor heralde acıktım diyo :bbo:
bayadır giremiyordum canlarım.umarım herkes iyidir bebişlerde iyidir.kendinize dikkat edin.benim takvimim biraz geride yaa..20. haftanın içindeyim ama sabahları hala midem bulanıyor.gün içindede bazan devam ediyor.hayırlısı inşallah geçer.
hepiniz allaha emanet olun.
teşekkürler canım. insan gene de tedirgin oluyor. yaptıran herkes korkma diyor ama bugün doktorum da çok ferahlattı bebeğin yerleştiği yer ve plesantanın konumu o kadar iyi ki hiçbir problem olmadan geçecek amniyosentez görüceksin ağrın bile olmucak dedi. aslında gerek te yok yaptırmamıza bişey olsaydı mutlaka bi anormallik görünürdü ama eşimin içi rahat etmiyor. hem ailesinde olduğu için hem de benim yaşım ileri olduğu için. ama yaptırıcaz artık mecburen risk alamam tek başıma.
ayyy canım çok şükür gece uyuyamadım o yüzden biraz geç uyandım şimdide pc başına geldim :))) sen nasılsınnnnnnn
iim bendee maşallh bugun düğün var eşimin arkadaşının gitsem mi gitmsem mi die düşüüyorum
amin senindee nerlerdesin yoksun uzun zmandr
son zamanlarda zaman ayıramıyordum ama gün aşırı girip okuyoryum gelişmeleri. sen küsme boşver ya hayat o kadar kısa ki zaten akşam oldu mu unutun herşeyi gidin düğüne eğlenin opuyorumnanaktan
sadece 1 kilo alan arkadaş bence doktora gözükmeli. 4. ay bitince 3-4 kg alınması normalmiş. bende 4 kg aldım gitgide tombullaşıcam sanırım. şuan 54 oldum. göbek değilde popo büyüyo ördek gibiyim sanki
diğer tüm arkidişlere de tekrardan selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?