2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar kandiliniz mübarek olsun ALLAH sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah opuyorumnanaktan

kızlar bir arkadaş anne olmuş yenı epidural normal doğum yapıcaktı benm hastanede acaba ne oldu telefona ulaşamıom ama çok merak ettım bende epidural normal doğum düşünüyorum inşşalh başarılı olmuştur

Nefertiti, Yakamoz vesonradan gelen arkadaşların da kandilini kutlarım..

Sayfalara tek tek bakamadım.

Nazosan gözün aydın canım.

kızlar bugün çok ötüyüm nedense sabah uyandığımda midemde şişlik vardı sanki acı su vardı midemde akşamda çıkardım aslında bitmişti mide bulantılarım neden böle oluyorum anlamadım kendimi kötü hissediyorum canım hiç bişey yemek istemmiyor ama bu bebek karnıma vurup duruyor heralde acıktım diyo :bbo:

bayadır giremiyordum canlarım.umarım herkes iyidir bebişlerde iyidir.kendinize dikkat edin.benim takvimim biraz geride yaa..20. haftanın içindeyim ama sabahları hala midem bulanıyor.gün içindede bazan devam ediyor.hayırlısı inşallah geçer.
hepiniz allaha emanet olun.

Merhaba kızlar,hepinizin kandili mübarek olsun...
Uzun zamandır giremiyorum şehir dışındaydım..Geçmişi çok fazla okuyamadım,umarım herkes iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…