neden kujummmm
sabah kahvaltı hazırladım bi de kavanozda konserve domates vardı annem kendisi yapmıştı. kapağını açamadım tabiki havasını almama ramen. sonra gidip sevgili eşimi hem kaldırayım hem de şunun kapağını açtırayım sonra da yumurta kırarım diye düşündüm. düşünmez olaydım. zehir zıkkım oldu. bir kavanoz domatesi yatağın içine boca etti sabah sabah saatlerce ağladım hala sinirim geçmedi.
sabah kahvaltı hazırladım bi de kavanozda konserve domates vardı annem kendisi yapmıştı. kapağını açamadım tabiki havasını almama ramen. sonra gidip sevgili eşimi hem kaldırayım hem de şunun kapağını açtırayım sonra da yumurta kırarım diye düşündüm. düşünmez olaydım. zehir zıkkım oldu. bir kavanoz domatesi yatağın içine boca etti sabah sabah saatlerce ağladım hala sinirim geçmedi.
kazayla oldu ama di mi bilerek yapmamıştır.. geçmiş olsun temizlik derdi çıkmış başına.
ama evi temizlemek bebeğe birşey olmasından iyidir.
ya ben duyunca Allah göstermesin bebeğine birşey oldu sandım ve korktum.
oy kujum sana bişe olmasın bebeğe bişe olmasınnn kujum sınırlenme bebek etkilenıor
al onları at makınaya bitti gitti tabe makınan genişse değilsede kuru temizlemeler uygun fiyata yıkıorlar bildiğimm canımm üzülmeee kuşummm düşün ben ev taşırken günlük güneşlik havada birden yağmur başlamıştı hamile değildim ama yıka yıka öldümmm
çarşafı alezi filan boşver onlar yıkanır ama yatak yorgan halı hepsi yaa aklımı kaçırıcam
ve çıkıp işe gelmek zorunda kaldım
geçmiş olsun canım üzülmekte haklısında yinede allah beterinden saklasın((
yaseciiim sen hala sınırlısın canım relax ol annem oy oy kıymamm hamileliğin etkilerriii canınız sağolsunn ne olacak
ha bi de bilerek yapsaydı yemin ederim boşanma sebebi
bebeği düşünecek halde değildim. halı bile mahvoldu ya
ben ayrıntılı ultrasona girmiştim pazartesi günü. bağırsaklarında hiperekojen çıktı. yani normal bi bulgu değil. bende kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı. keşke evime boydan boya hergün domates dökülse de, önümüzdeki 5 ay boyunca bebeğimiz down sendromlumu korkusuyla yaşamasak...
ben ayrıntılı ultrasona girmiştim pazartesi günü. bağırsaklarında hiperekojen çıktı. yani normal bi bulgu değil. bende kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı. keşke evime boydan boya hergün domates dökülse de, önümüzdeki 5 ay boyunca bebeğimiz down sendromlumu korkusuyla yaşamasak...
Hiperekojen neymiş?Senin 2li ve üçlü testlerin normal miydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?