2010 Temmuz Anneleri : )

sabah kahvaltı hazırladım bi de kavanozda konserve domates vardı annem kendisi yapmıştı. kapağını açamadım tabiki havasını almama ramen. sonra gidip sevgili eşimi hem kaldırayım hem de şunun kapağını açtırayım sonra da yumurta kırarım diye düşündüm. düşünmez olaydım. zehir zıkkım oldu. bir kavanoz domatesi yatağın içine boca etti sabah sabah saatlerce ağladım hala sinirim geçmedi.

uzunca bi süre kahvaltı yapmıycam
hatta hayatım boyunca bi daha kahvaltı kelimesi duymak bile istemiyorum

oy kujum sana bişe olmasın bebeğe bişe olmasınnn kujum sınırlenme bebek etkilenıor

kazayla oldu ama di mi bilerek yapmamıştır.. geçmiş olsun temizlik derdi çıkmış başına.

ama evi temizlemek bebeğe birşey olmasından iyidir.

ya ben duyunca Allah göstermesin bebeğine birşey oldu sandım ve korktum.

al onları at makınaya bitti gitti tabe makınan genişse değilsede kuru temizlemeler uygun fiyata yıkıorlar bildiğimm canımm üzülmeee kuşummm düşün ben ev taşırken günlük güneşlik havada birden yağmur başlamıştı hamile değildim ama yıka yıka öldümmm

ha bi de bilerek yapsaydı yemin ederim boşanma sebebi

oy kujum sana bişe olmasın bebeğe bişe olmasınnn kujum sınırlenme bebek etkilenıor

bebeği düşünecek halde değildim. halı bile mahvoldu ya

yaseciiim sen hala sınırlısın canım relax ol annem oy oy kıymamm hamileliğin etkilerriii canınız sağolsunn ne olacak

geçmiş olsun canım üzülmekte haklısında yinede allah beterinden saklasın ((

çarşafı alezi filan boşver onlar yıkanır ama yatak yorgan halı hepsi yaa aklımı kaçırıcam
ve çıkıp işe gelmek zorunda kaldım

çarşafı alezi filan boşver onlar yıkanır ama yatak yorgan halı hepsi yaa aklımı kaçırıcam
ve çıkıp işe gelmek zorunda kaldım

eşinle beraber yavaş yavaş yaparsınız olmaldı bi kaç gün temizleyene kadar koltukta falan uyursunuz. kolay gelsin şimdiden.

geçmiş olsun canım üzülmekte haklısında yinede allah beterinden saklasın ((

amin canım saolasın

yaseciiim sen hala sınırlısın canım relax ol annem oy oy kıymamm hamileliğin etkilerriii canınız sağolsunn ne olacak

sen de saol canım ama elimde değil ben zaten normalde de çok titizimdir. halılar krem rengi, saç görsem bile illaki onu almam lazım. halimi bi düşünsene

ben ayrıntılı ultrasona girmiştim pazartesi günü. bağırsaklarında hiperekojen çıktı. yani normal bi bulgu değil. bende kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı. keşke evime boydan boya hergün domates dökülse de, önümüzdeki 5 ay boyunca bebeğimiz down sendromlumu korkusuyla yaşamasak...

ha bi de bilerek yapsaydı yemin ederim boşanma sebebi

bebeği düşünecek halde değildim. halı bile mahvoldu ya

valla evimi su bastı daha taksitini yeni ödediğim yepyeni mobilyalarım şişti. halılarımın hepsi temizleyiciye gitti. yatak yorgan çekmeceler her yere su girdi. bütün ev talan oldu oturacak koltuk bile kalmadı evde hepsi elden geçiyor ve ben bu kadar sinirlenmedim yani. kaza bu nolcak. bi kavanoz salça için değer mi eşini kırmaya. yıkanır geçer sonsuza kadar öyle kalacak değil ya eşin de yardım eder 2 saatte yıkar paklarsınız. halıyı sildirirsin eşine güzelce. böyle fani şeyler için sinirlerimizi bozmayalım. biz sinirlenince ve üzülünce bebekler bi köşeye siniyomuş. korkuyolarmış. korkak sinik bir bebeğiniz olsun istemiyosanız kafaya takmayın derim ben.birbirinizi de kazayla olmuş şeyler için kırmayn.

Hiperekojen neymiş?Senin 2li ve üçlü testlerin normal miydi canım?

yaa ben de çok korkuyorum yarın ayrıntılı ultrasona gircem bişi var derse diye aklım çıkıyo. gülüm down sendromuyla barsaktaki hiperekojenin ne ilgisi var. olmazsa sen de amniyosentez yaptır için rahatlasın. ben yarın yaptırıcam.

Hiperekojen neymiş?Senin 2li ve üçlü testlerin normal miydi canım?

hiperekojen demek bağırsakta beyaz parlaklık demek akraba evliliği değil bizimki ya akraba evliliklerinde olurmuş, ya kanama olurda bebek kan yutarsa olurmuş ya, down sendorumu yani trizomi 21 in bir bulgusu. 3 lü yapılmadı sadece 2 li test yapılmıştı oda iyi çıkmıştı. 10.000 de 1 risk di. şimdi prof ayrıntılıda bakıp öle söyleyince tabi benim için kabus gibi geceler bol ağlamalı günler başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…