cnm açlık tokluk kan şekerin ölçülüyo eger yüksek çıkarsa diyet veriyolar yemiyecegın şeyleri sölüyo doktor dikkat ediyon işte
teteonız aşısınıda saglık ocagına kayıt yaptırıyon yaptırmıssındır belkı 24 veya 30. haftada da tetenoz aşın var
şeker yüklemesi var canım
evet açken kan şekerine bakılıyo bide şeker yüklemeinden sonra bakılıyo.. kan testi yapılıyo yanii... tabi ilk başta yaptırdığımız testleri doktorlar tekrar isteyebiliyomuş 6. ayda amannnn bilmiyorum valla bitmiyo iştee
Kızlar benim moralim biraz bozuk
Ben bugun 17+0 oldum, benimle aynı haftadaki arkadaslar bebeklerinin oynadıklarından bahsediyorlar ama ben henuz hissetmiyorum oysa ikinci hamileligim ilki 15 yasında ... Korkmaya basladım benim kadar gec hisseden varmı.?
Zaten en son doktora gittimde 2 hafta önce ben pıt pıt hissetmeye başladım demiştim..
Doktorum o pıtpıtların hepsi bebek değil, kimisi bağırsak hareketi, kimisi bebek, karışık, ama size hepsi bebeğin hareketi gibi geliyor şimdi... demişti..
yani bizim hissettiklerimizin bazıları da, biz ne kadar ısrarcı olsak da, bazıları bağırsak hareketiymiş..
herkezin piskolojisi bozulmuş valla ne diyim ben size
aekadaşlar şeker yüklemesi önemli bir konu,ihmal etmeyin sakın. arkadaşımın eşi doğumuna birkaç hafta kala bebeğini kaybetti şekerden dolayı. Allah hepimizi korusun böyle şeylerden. ihmal etmeyin nolur.
kıslarrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........................
ya bu neydi böle bu kadar güzel bişe olabılırmı bu duyguları bizdemı yaşıcaz agladım izlerken tutmadım kendimi bizde alsak meleklerimizi kucagıma sag salım saol cnm video için
günaydın güll. aynı anda yazmışızz :)
valla ne yalan söyliim
bende çok korkuyorum endişeleniyorum ,
Hazırlıklara başlamak lazım çok az zaman kaldı odasıydı beşiğiydi kıyafetleriydi
daha biliyosunuz benim cinsiyette belli degil
Pek ii degilim inşallah önümüzdeki haftadan itibaren ii olucaz hep birlikte inşallah..
herkezin piskolojisi bozulmuş valla ne diyim ben size
kıslarrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........................
günaydın güzel annelerrr :asigim:
valla froyanın videoyu bi izleyin ne dert kalır ne bişe sadece aglarsınız oda duygusallıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?