2010 Temmuz Anneleri : )

Zaten en son doktora gittimde 2 hafta önce ben pıt pıt hissetmeye başladım demiştim..

Doktorum o pıtpıtların hepsi bebek değil, kimisi bağırsak hareketi, kimisi bebek, karışık, ama size hepsi bebeğin hareketi gibi geliyor şimdi... demişti..

yani bizim hissettiklerimizin bazıları da, biz ne kadar ısrarcı olsak da, bazıları bağırsak hareketiymiş..

cnm açlık tokluk kan şekerin ölçülüyo eger yüksek çıkarsa diyet veriyolar yemiyecegın şeyleri sölüyo doktor dikkat ediyon işte

Ben yememe dikkat ediyorum zaten...
Kan şekerim ii dir.. ( inşallah )

Protesto ediyorum gitmicem Allah bana o günleri gösterirse şekerimi ölçtürmücem
İşte bu kadar...

teteonız aşısınıda saglık ocagına kayıt yaptırıyon yaptırmıssındır belkı 24 veya 30. haftada da tetenoz aşın var

Tetenoz aşısı yaptırırım belki canımnet bilgim yok araştırıp olabilir gerekiyorsa yani
Tetenoz ciddi bir konu.

şeker yüklemesi var canım

Yok bende şeker neyim ,,,
sinirlendim yaa

Dr lara kalsa her gün bişey yaptırcaklar
Psikolojimizi düşünmüyorlar hiç Neler hissediyoruz

Arkadaşım sen onlara ne bakıyosun her bebiş aynı hareketlikte mi

O zaman bende cinsiyetini ögrenemedim 5 aylık oldumm
3 aylıkken ögrenen var Benim bebişiminde cinsiyeti yok

Öyle mi düşüneyim hemen moralimimi bozayım
Yapma Allah aşkına ya 2 hatta 3 hafta daha bekle...

Evet deniz güneş
bende 17 haftalarda sanırım , sol tarafım çok hareketliydi..
Dr a sordum daha erken ama bişeyler oluyor dedim
Bagırsak hareketleri demişti...

aekadaşlar şeker yüklemesi önemli bir konu,ihmal etmeyin sakın. arkadaşımın eşi doğumuna birkaç hafta kala bebeğini kaybetti şekerden dolayı. Allah hepimizi korusun böyle şeylerden. ihmal etmeyin nolur.

aekadaşlar şeker yüklemesi önemli bir konu,ihmal etmeyin sakın. arkadaşımın eşi doğumuna birkaç hafta kala bebeğini kaybetti şekerden dolayı. Allah hepimizi korusun böyle şeylerden. ihmal etmeyin nolur.

ya bu neydi böle bu kadar güzel bişe olabılırmı bu duyguları bizdemı yaşıcaz agladım izlerken tutmadım kendimi bizde alsak meleklerimizi kucagıma sag salım saol cnm video için

kıslarrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........................

ya bu neydi böle bu kadar güzel bişe olabılırmı bu duyguları bizdemı yaşıcaz agladım izlerken tutmadım kendimi bizde alsak meleklerimizi kucagıma sag salım saol cnm video için

AMİİİİN. canım ben de ağladım valla izlerken. çok çok güzel duygular olmalı. Allah hepimize o günleri göstersin inşallah.

eski kızları özledım benn heycanlaa olumlu düşünenler çok pinpirikli oldukk kızlarr ibizm birbirimize destek olmamız lazım hepimiz ayrı teldeyızz zemuszemus hade kızlarr kendımızden bahsedelim bugunlerde kendımız için neler yaptık

valla froyanın videoyu bi izleyin ne dert kalır ne bişe sadece aglarsınız oda duygusallıktan

canım benim endişelenmene gerek yok inşallah bi dahaki kontrolunde öğrenirsin.
amcamın kızı martın başında gibi doğum yapıcak ve hangi hastaneye gittilerse dr lar cinsiyetini göremediler.bizede çok acayip geliyor ama.ne yaptılarsa bebek sürekli bacak bacak üztüne atmış şekilde duruyor.göremediler.dr lar yapı olarak erkeğe benzettiler.şimdi tüm hazırlıklar erkek üzerine yapıldı.odası bile allındı.
tatlım sağlıklı olsunlarda.öğrenirsin inşallah en yakın zamanda.
allaha emanet ol.:1hug:

kızlar geçen hafta kendime bir t-shirt aldım. karın kısmında baby loading..please wait yazıyor. çok şeker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…