2010 Temmuz Anneleri : )

vişnem naber nasılsın

valla ne yalan söyliim
bende çok korkuyorum endişeleniyorum ,
Hazırlıklara başlamak lazım çok az zaman kaldı odasıydı beşiğiydi kıyafetleriydi
daha biliyosunuz benim cinsiyette belli degil

Pek ii degilim inşallah önümüzdeki haftadan itibaren ii olucaz hep birlikte inşallah..

Kızlaaar size bir video linki göndermek istiyorum. çok hoşuma gitti. hepinize birden nasıl mesaj atabilirim?

canım ne zaman giriyordun ayrıntılıya? sen korkma hiç, inşallah güzel haberlerle geliceksin.

8 martta kontrlüm var ayrıntılı için hastaneden ayrıc randevu alınacakmı bişmiyorum canım belkide aynı gün olacak bilmiyorum.. doktor beni yönlendirdi.. doğum hastanesinde uzmana sevk edecek

bakalım belkide ikimizinde birer nazlı prensestir ne dersin yaparız canım para olduktan sonra herşeyi bir çırpıdada halledersin yeterkı parar olsun heves olsun kaydirigubbakcemile3

muzurpericim okudunmu zemuszemus

bakalım belkide ikimizinde birer nazlı prensestir ne dersin yaparız canım para olduktan sonra herşeyi bir çırpıdada halledersin yeterkı parar olsun heves olsun kaydirigubbakcemile3

İnşallahhh
iNŞALLHHHHHHHHHHHH
Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda artık prenses istiyoruz die yazamıyorum

Bir çırpıda halletmek istemiyorum ben yaa tadını çıkara çıkara Allahın izniyle yavaş yavaş

Ama işte şu ayrıntıları bi atlatalımda....sonra inşallahh

KIZLAR BUNDAN SONRA BAŞKA BİR TEST YOK DİMİ

şeker yüklemei var tetenoz aşısı var hamillikte 2 doz doğumdan sonra 1 doz... benim bildiklerim şimdilik bu kadar

Herkese günaydın arkadaşlar.
Bugün çok uyumuşum dersim de geç ama fazla kalamayacağım çıkmam lazım.Yazdıklarınızı okuyorum.
Hayırlı Cumalar herkese...

teteonız aşısınıda saglık ocagına kayıt yaptırıyon yaptırmıssındır belkı 24 veya 30. haftada da tetenoz aşın var

şeker yüklemesi var canım

evet açken kan şekerine bakılıyo bide şeker yüklemeinden sonra bakılıyo.. kan testi yapılıyo yanii... tabi ilk başta yaptırdığımız testleri doktorlar tekrar isteyebiliyomuş 6. ayda amannnn bilmiyorum valla bitmiyo iştee

Kızlar benim moralim biraz bozuk

Ben bugun 17+0 oldum, benimle aynı haftadaki arkadaslar bebeklerinin oynadıklarından bahsediyorlar ama ben henuz hissetmiyorum oysa ikinci hamileligim ilki 15 yasında ... Korkmaya basladım benim kadar gec hisseden varmı.?

Buna mı moralin bozuldu yani şimdi.?kaydirigubbakcemile

Sanki 6 aylık oldun da hiç hissetmedin gibi konuşmuşsun?

Herkesin yapısı farklı bebeğin hareketliliği farklı canım ya.

Biz de her dakika hissetmiyoruz ki zaten..

Yeni yeni ve arada sırada pıt pıt o kadar..Büyütme lütfen ya..
Daha erken zaten..lmaz:

cnm korkma 18.haftaya bir gir hele hissedrsin tam olarak ilk dogumunu yapmıs anneler 16 veya 18.haftalar arasında hisseder yazıyodu sitede korkma ne zman kontrolün var görünce rahatlarsın bebegını opuyorumnanaktan tedirgin olunca hiç hissedemezsin bak ben hissetmiyorum die gittim sabahtan akşama kadar oynamadı eşim aldı benı hastaneye getirdi bebek kıpır kıpır doktor sen tedirgin oldugun için hissedemedin dedi bak bebegıne de rahatla dedi eve geldim hissetmeye başladım demekkı psikolojikmiş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…