vişnem naber nasılsın
canım ne zaman giriyordun ayrıntılıya? sen korkma hiç, inşallah güzel haberlerle geliceksin.
valla ne yalan söyliim
bende çok korkuyorum endişeleniyorum ,
Hazırlıklara başlamak lazım çok az zaman kaldı odasıydı beşiğiydi kıyafetleriydi
daha biliyosunuz benim cinsiyette belli degil
Pek ii degilim inşallah önümüzdeki haftadan itibaren ii olucaz hep birlikte inşallah..
cnm bende oynamıyo diye gitmiştim bi baktım kıpır kıpır içerde doktor panıkledigin için hareketlerini algılayamıyosun dedi maşallah bak bebegıne için rahatlasın dedi gerçektende kıpır kıpırdı eve geldim hissetmeye başladım kaydirigubbakcemile3
bakalım belkide ikimizinde birer nazlı prensestir ne dersin yaparız canım para olduktan sonra herşeyi bir çırpıdada halledersin yeterkı parar olsun heves olsun kaydirigubbakcemile3
muzurpericim okudunmu zemuszemus
İnşallahhh
iNŞALLHHHHHHHHHHHH
Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda artık prenses istiyoruz die yazamıyorum
Bir çırpıda halletmek istemiyorum ben yaa tadını çıkara çıkara Allahın izniyle yavaş yavaş
Ama işte şu ayrıntıları bi atlatalımda....sonra inşallahh
KIZLAR BUNDAN SONRA BAŞKA BİR TEST YOK DİMİ
şeker yüklemei var tetenoz aşısı var hamillikte 2 doz doğumdan sonra 1 doz... benim bildiklerim şimdilik bu kadar
Bunlar test degil dimi
İnşallahhh
iNŞALLHHHHHHHHHHHH
Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda artık prenses istiyoruz die yazamıyorum
Bir çırpıda halletmek istemiyorum ben yaa tadını çıkara çıkara Allahın izniyle yavaş yavaş
Ama işte şu ayrıntıları bi atlatalımda....sonra inşallahh
KIZLAR BUNDAN SONRA BAŞKA BİR TEST YOK DİMİ
Herkese günaydın arkadaşlar.
Bugün çok uyumuşum dersim de geç ama fazla kalamayacağım çıkmam lazım.Yazdıklarınızı okuyorum.
Hayırlı Cumalar herkese...
Kızlar benim moralim biraz bozuk
Ben bugun 17+0 oldum, benimle aynı haftadaki arkadaslar bebeklerinin oynadıklarından bahsediyorlar ama ben henuz hissetmiyorum oysa ikinci hamileligim ilki 15 yasında ... Korkmaya basladım benim kadar gec hisseden varmı.?
Kızlar benim moralim biraz bozuk
Ben bugun 17+0 oldum, benimle aynı haftadaki arkadaslar bebeklerinin oynadıklarından bahsediyorlar ama ben henuz hissetmiyorum oysa ikinci hamileligim ilki 15 yasında ... Korkmaya basladım benim kadar gec hisseden varmı.?
Kızlaaar size bir video linki göndermek istiyorum. çok hoşuma gitti. hepinize birden nasıl mesaj atabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?