Günaydın peri'cim...
İnşallah herkes mutlu haberlerle döner ayrıntılıdan...:Saruboceq:
Bu bir haftadır özellikle ben de seninle aynı durumdayım. İnsan her gece kötü rüya görür mü yaaa her gece mutlaka uykum bölünüyor sonra da uyuyamıyorum...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Güne dolayısıyla bir sıfır yenik başlamış oluyoruz...
ayyy allah senın kocanı ne etmeye hem güldüm hem üzüldüm cnm okadarda ikna etmeye çalıstık senı boşunaymıs eşin bastı gitti he ayy ne diyim ben ona sakın üzülme üzülmeye degmez cnm
günaydın cnm hamileyiz diye böle rüyalar görüyoruz bilinç altımızda acaba bebegım iimi saglıklımı die düşünmekten oluyo alla yavrulaımıza saglık sıhhat versin sag salım kucagımıza alalım inş dün kandildi bu arada geçmiş kandılın mübarek olsun cnm sabaha kadar dua ettim bi taraftan agladım bi taraftan hepimize dua ettim psikolojik olarakta çöküntüdeyiz bu rüyalar kötü düşünceler çok norml
canım sorma yaa.. tabirlere bakıyorum hep üzüntülü sıkıntılı haber anlamına geliyomuş rüyalarım.. ne yapacağımı bilmiyorum ayrıntılı ultrasona girmekten çok korkuyorum... bunuda atlatırsam okadar mutlu olucamki.. Allah hepimize sabır versin ne zormuş bu işlersenağlamasenağlamasenağlama
yaaa birde herifi elimle hazırladımm bırak gitsin ütüsüzzz umutluu sen hala ağlıonmu kızıorum ama hadi silkelnın kızlar umutlu sen cisiyetı merak et sonna bişe eskilerden kalma cinsiet testlerini anlat muzur peri sendee ultrasonda bebeğin harketlerini göreceksin onu düşünnn tam olarak yüzünün kime benzediğiniii ...( bunları yazarken oğluşum tekme atıorr) kızdı sizeee ağlamayın ne olur allahın gücüne gider
Allah dualarını , dualarımızı kabul etsin canım...hepimizin geçmiş kandili mübarek olsun..
çok üzgnüm bugün bebeğimde hiç hareket etmiyo o yüzden
Peri'cim bu arada üzülme bir çok kişinin bebişi aşağıda henüz...
Mesela ben de pıt pıtlarını kasıklarımda hissediyorum ki burda birçok ardadaşımız kasıklarında hissediyormuş henüz...
Allah hayırlısını verir üzülme canım...
canım sorma yaa.. tabirlere bakıyorum hep üzüntülü sıkıntılı haber anlamına geliyomuş rüyalarım.. ne yapacağımı bilmiyorum ayrıntılı ultrasona girmekten çok korkuyorum... bunuda atlatırsam okadar mutlu olucamki.. Allah hepimize sabır versin ne zormuş bu işlersenağlamasenağlamasenağlama
Allah dualarını , dualarımızı kabul etsin canım...hepimizin geçmiş kandili mübarek olsun..
çok üzgnüm bugün bebeğimde hiç hareket etmiyo o yüzden
cnm dua ederken bi duygusallık geldi işte ne biliyim canım verdigin moral için çok teşekkürler bu arada keşke eşin ütüsüz gitseydıde madara olsaydı herkese anlasaydı kıymetini kaydirigubbakcemile3
birde bu gece çok kötü bir rüya gördüm...neden böyle oluyo anlamıyorum bu kötü rüyalardan kurtulamadım bitürlü...
bebeğim hala aşağıda hareket ediyo millet göbeğime bakınca bebek aşağıda hala dio..ama doktor hiç bişe söylemedi kafam ço karışık kızlar çok ağlıyorum(
ayyy valla gittikten sonra içim yandıııı keşke ütülemeseydım dedim müdürlerinin yanında kalırdı oyleee gıcık işte ne olcek ama bende bebeğimle butun gece dua okudumm tekmeler attı annesine yanlız bırakmadı benii sonrada uyumuşuz ama çok güldüm eşim gidince naz yapmak senın neyıne giyin gitsene herif hiç valla süründü kokuları gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla denizcim sana hayranım ... nekadar sakinsin hep olumlu düşünüyosun eminsin herşeyden... hamilelikten önce bende böyleydim ama noldu bu hamişlik beni mahvetti.. çok duygual oldum çoook
ayyy evet güzel şeylerden bahedelim... içim daraldı ... kendi kendimize üzülecek bişeler çıkartıyoruz.. HEPİMİZİN BEBEĞİ ALLAHA EMANET...
Papatyada güzel haberlerle gelecek inşallah...
diğer arkadaşlarımızında herşeyi normale dönecek.. anne 4 tane doğurmuş benim.. bi hamile olduğunu öğrenmiş bide doğuma gitmiş hastaneye... belki bazı şeyler daha geç düzeliyo bebeklerde herkesinki farklılık gössterebilir... pozitiff pozitiffff herşey pozitifff
Canım sen milletin lafına ne bakıyosun dr prof mu onlar...
Kötü rüyaları hepimiz görüyoruz dua etmeye çalış tek çaresi bu bide güzel düşünürsen güzel şeyler görüyosun...
Dr da bişey söylememiş bak , ters bir durum olsaydı söylerdi.
günaydın cnm hamileyiz diye böle rüyalar görüyoruz bilinç altımızda acaba bebegım iimi saglıklımı die düşünmekten oluyo alla yavrulaımıza saglık sıhhat versin sag salım kucagımıza alalım inş dün kandildi bu arada geçmiş kandılın mübarek olsun cnm sabaha kadar dua ettim bi taraftan agladım bi taraftan hepimize dua ettim psikolojik olarakta çöküntüdeyiz bu rüyalar kötü düşünceler çok norml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?