2010 Temmuz Anneleri : )

:dance: :dance: :dance: :dance: dun oynayamadım bugun oynayım bari zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Canım sağlıklı olsunda pek cinsiyetine takılmyoruz..
Rabbim ne gönderirse kabulümüz...
İnşallah erkek olur kuzenininde
Sağlıcakla doğuralım da...

sende allaha emanet ol ilgin için teşekkür ederim..

bende bu hafta bi sürü ciciler aldım kendime bahar aylarında giymek için püfür püfür bol bol şeyler gitti bütün paracıklarım. aman olsun ya bi kere geliyoruz dünyaya. canıma değsin.. ama ilkbahar ne zaman gelcek yineyağmurlu bugün soğuk

2 ay sonra anca giyilr güle güle kullan..

canım ya ne güzel.bende habire bebişime alıyorum nerde ne görsem pembeli cicili bicili dayanamıyorum girip alıyorum.ama aldıkçada kendimi çok mutlu hissediyorum.evet yaz gelsede şöyle bi bol bol rahat rahat giyinsek :dance:

günaydın kızlarrrr....
hayırlı cumalarımız olsunnnn....birde bu bahsettiğiniz video özelden mi geldi size, ben göremedim de....

bende hala eskı pantolomlarımdan bir kaçını giyiorum zaten göbişte yok mınnacık bişe var ortada bebek aşagıda diye herhalde bellı bile olmuyo dün kaynanamda kurandaydım kımse inanmadı hamile olduguma :umursamaz:

Çalışmayan arkadaşlarımız spora gidiyorlar mı
Evde egzersiz vs yapan var mı

Deniz Güneş Gündüz öglenleri yürüyor 1 saaat
Capri de yürüyodu...

Ayrıntılıdan sonra dr a danışacagım düzenli spor yapmayı düşünüyorum
Evde sıkılıyorum hemde dogumda faydalı olacağını düşünüyorum
Allah o günleri görmek nasip etsin inşallah

bana yasak cnm yürüyüş şöle 1 ay kadar sonra bende yürücem bende çıkıp geziyodum turluyodum ama oda yasak şu an mafoldumben

vişnecim bende hergün yaklaşık 5-6 km yürüyorum yani çok uzakta bir park var orası benim hedefim. orayakadar gidiyorum geridönüyorum ama nasıl gidip geldiğimi bana sor. yolda yürürken popomu koyacak yer arıyorum. bazen nerdeyse yere oturcam nefes nefese kalıyorum. bazende hiç sorun olmuyor gidip geliyorum. bide asansör kullanmıyorum buda güzel bi egzersiz bence :)

ya ben butun gun oturuyorum akşamlarıda yürüyüş yapamıorumm off çok zorlanıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…