2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah sana ve kuzuna canım çok sevındım doğum akadr boyle gidin inşallah doğumdan sonrada sende bebeğinde iyi olursunuz inşallah çok sevındım bugunki iyi haberimiz

saat kaçtaydı ben seni gitmişsindir diye düşündüm flower

Geçmiş olsun canım...
Çok şükür ki farketmişsiniz...
En güzeli doktorunu dinle sen...
İçini rahat tut inş.herşey yolunda gidecek ....

canım benmm inşallah herşey istediğin gibi olucak heycanlısın belli inşallah hayırlı haberlerini alırız amniyosentezden sonraa ayaklar yukarda uzan 1 gun boyunca su bıle alma olurmu canımm

evet inşallah eşim başımda olur da yapabilirm işe giderse yarın napıcam bilmiyorum yanlızım.

Papatyam hoşgeldin!! gerçekten çok güzel haberler getirmişsin. maşallah kuzumuza, iyi olduğuna çok sevindim. nasıldı peki ayrıntılı, nelere baktılar?

canım cok saol.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

gözün aydın papatyacım özlem gidermişsin bugün prensesinle. ben mutlu oldum senin adına

Çok teşekkür ederim Sonbahar...Çok özlemiştim kuzumu yaa...Birde ayrıntılıdan dolayı çok strese girmiştim inş.herşey yolundadır diye diye gittim gördüm çok şükür..Darısı diğerlerinin başına inş..

Aminn Flowersun inş. bak görücekin seninde herşey yolunda çıkıcak allah çok büyük dualarımız karşılıksız kalmıyor...Tetanoz için okadar bilgim yok canım sağlık ocağı söylemişti ama ilk önce doktoruna danış dedii..bugün ben söylemeden saha söyledi doktor 2 doz yaptırmalısın diye...Risklerinden yada tarladan topraktan bahsetmedi yanii...Benim çevremdekiler de yaptırdı hepsii..

maşallah sana ve kuzuna canım çok sevındım doğum akadr boyle gidin inşallah doğumdan sonrada sende bebeğinde iyi olursunuz inşallah çok sevındım bugunki iyi haberimiz

Saolasın tatlımm...İnş.. inş..:Saruboceq::Saruboceq:hepimiz iyi ve mutlu olalım..Güzel güzel bebişlerimize kavuşalım...

papatya benimki de hep gömüyo kafayı plesentaya. hep böyle popo yukarda dik sanki secdeye varıyomuş gibi kafa yere gömük bacaklarını yan tarafını görüyoz genelde ama hareketli maşallah işallah bugün de aynı derecede sevinririr bizi görünce.

papatya ne bilim bana yan etkisi var zararı var dedi. insanın kafasını karıştırıyolar valla. hepsi aynı şeyi sölese ne güzel olurdu. biraz daha araştırırım ben bikaç hamilelik mgeçiren arkadaşa daha sorarım bakalım yaptırmışlar mı.

ben ayrıntılıya gittiğimde yüzünü görebildim hatta her yerini görebildim demekki bu dönemde bebişler çok hareketli oluyor benimkide öyleydi gördüğümde, eller kollar hep oynuyor kendi kendine gülümsüyor elini ağzına götürmüştü sonra kafasına koydu düşünür gibi. en son biz çıkarkende başını rahim duvarına yaslamış sanki oraya kendini sevdiriyor çocuğum şefkati nerelerde arıyor :) cd y, hergün izliyorum ama hepsini kaydetmemiş bir vide 18 sn diğeri 26 sn. halbuki 1 saate yakın muayene olduk hiç değilse 2-3 dk kaydetseydide izleseydik :)

Papatyam hoşgeldin!! gerçekten çok güzel haberler getirmişsin. maşallah kuzumuza, iyi olduğuna çok sevindim. nasıldı peki ayrıntılı, nelere baktılar?

Hoşbuldum canımmkaydirigubbakcemile5
Saolasınn çok şükür darısı sizlerin başına inş..Bütün iç organlarına baktılar canım..Böbrekler,bağırsaklar,safra kesesi aklına ne gelirse kemik ölçümü,Beyin ve beyincik,kalp gelişimi ve odacıklarına bakıyorlar...Atlayadabilirim kusura bakmayın...Kan hızına falan baktı...Bol bolda resim

inşallah canım.dua ediyorum ilaçlardan sonra büyüme devam etmesin diye

inş. hayırlısı ile dünyaya gelicektir...Sen düzenli kullanmaya devam et ilaçlarını...

söyle bugunden izin alsın yada hastahane gözetiminde kal ciddi bişe canım buu

gitmez heralde zaten gittiğimiz profa da sorcaz ne kadar yatmak gerekli filan die. o da söler bişiler. ablası yaptırmış eşimin amniyosentezden kalkmış köye gitmiiş dolmuşla halı yıkamış bi de geçenlerde bi arkadaş ta diyodu yaptırdım çıktım işe gittim. bi de mesaiye kaldım diye. ama ben gene de yatmayı düşünüyorum her türlü halukarda. zaten eşim de dedi ben başındayım merak etme yat sen dedi hatta kızkardeşi bana getir ben bakarım dedi kızkardeşine gerek yok ben başındayım ben bakarım dedi ama yan çizmez heralde en kötü kardeşine götürür.

sonbaharcım ınsallah bebısının hıc bırseyı yoktur kafana takmamaya calıs dualarımız senınle ve melegınle.

sen yat canımm bizim şansımızaa allah korusun millet tarlaya gider biz öyle kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…