maşallah sana ve kuzuna canım çok sevındım doğum akadr boyle gidin inşallah doğumdan sonrada sende bebeğinde iyi olursunuz inşallah çok sevındım bugunki iyi haberimizBen geldimm kızlar....:sm_cool:
Size güzel haberlerr getirdimmm teyzeleriiii....
Çok mutlu oldumm içimm nasııll rahatladıı...
prensesimin iyi olduğunu görünce ve öğrenincezemuszemus
Büyümüşüz boyumuz uzamış maaşallahhKıpır kıpır içerde eller ayaklar hiiç durmuyor...
heryerine tek tek baktı doktor çok şükür bir problem yok herşey istediğimiz gibi dedi..Cinsiyetini onayladı evet bu kız diye..Ama pek nazlı yüzünü bir şöyle net göstermedi bize...Sokmuş kafayı plasentaya ne arıyorsa orada işi gücü onunla...En sonunda sen git bi dolan çikolata falan ye dedi..Gittik yedik dolandık tekrar baktı yok yine aynı sizin kız rüşvette kabul etmiyor diyo:roflol:Ama tekrar gel yine bakalım belki ozaman bir poz yakalarız dedi...Bir sonraki randevumda yine gideceğim bakıcak saolsun doktor yine...Onun haricinde tetanoz aşısı için 2 doz dedi önümüzdeki hafta aşı olacağım..Bir dahaki randevu da da şeker ölçümü yapılacak ve idrar tahlili istedi yine..Demir hapı ve magnezyum hapı verdi...
Bizden böyle hanımlar biraz uzun oldu kusura bakmayın....
meraba kızlar ben bugün işe gitmedim malum amniyosentez var ve detaylı ultrason çok heyecanlıyım işe gitmedim ama vakit de geçmiyor.eşim işe gitmeyelim ikimiz de sen de izin al dedi aldım sabah kalktı ben işe gidiyorum öğlen gelicem dedi. deli ediyo beni. evde temizlikçi var ben de takılıyorum buraya işte.aşiyan geçmiş olsun canım ama çok üzme kendini doktor kontrolünde olduğun sürece bişi olmaz bebeklermiz de azcık büyüdü artık ilaçlar o kadar etkilemiyo doktorlar riske atmazlar zaten ama bol su iç gerçekten
kızlar ben 19 haftalık hamileyim.3-4 gündür rahmimin alt tarafında sancılar vardı.batma gibi.bende dün doktora gittim.önce bebeğe baktı ultrasonda.cok hareketli ondan olabilir dedi.bebekte bir sorun görmedi.sonra birde senin böbreklerine bakalım dedi.benim böbreklerimde büyüme ve iltihaplanma varmış.cok canım sıkıldı.ban ilaç verdi.dünden beri kullanıyorum.doktorum bebeğe birşey olmayacağını söylesede benim içim hiç rahat değil.böyle birşey yaşayan ve atlatan varmı?yardım edin lütfen:)
canım benmm inşallah herşey istediğin gibi olucak heycanlısın belli inşallah hayırlı haberlerini alırız amniyosentezden sonraa ayaklar yukarda uzan 1 gun boyunca su bıle alma olurmu canımm
saat kaçtaydı ben seni gitmişsindir diye düşündüm flower
Ben geldimm kızlar....:sm_cool:
Size güzel haberlerr getirdimmm teyzeleriiii....
Çok mutlu oldumm içimm nasııll rahatladıı...
prensesimin iyi olduğunu görünce ve öğrenincezemuszemus
Büyümüşüz boyumuz uzamış maaşallahhKıpır kıpır içerde eller ayaklar hiiç durmuyor...
heryerine tek tek baktı doktor çok şükür bir problem yok herşey istediğimiz gibi dedi..Cinsiyetini onayladı evet bu kız diye..Ama pek nazlı yüzünü bir şöyle net göstermedi bize...Sokmuş kafayı plasentaya ne arıyorsa orada işi gücü onunla...En sonunda sen git bi dolan çikolata falan ye dedi..Gittik yedik dolandık tekrar baktı yok yine aynı sizin kız rüşvette kabul etmiyor diyo:roflol:Ama tekrar gel yine bakalım belki ozaman bir poz yakalarız dedi...Bir sonraki randevumda yine gideceğim bakıcak saolsun doktor yine...Onun haricinde tetanoz aşısı için 2 doz dedi önümüzdeki hafta aşı olacağım..Bir dahaki randevu da da şeker ölçümü yapılacak ve idrar tahlili istedi yine..Demir hapı ve magnezyum hapı verdi...
Bizden böyle hanımlar biraz uzun oldu kusura bakmayın....
meraba kızlar ben bugün işe gitmedim malum amniyosentez var ve detaylı ultrason çok heyecanlıyım işe gitmedim ama vakit de geçmiyor.eşim işe gitmeyelim ikimiz de sen de izin al dedi aldım sabah kalktı ben işe gidiyorum öğlen gelicem dedi. deli ediyo beni. evde temizlikçi var ben de takılıyorum buraya işte.aşiyan geçmiş olsun canım ama çok üzme kendini doktor kontrolünde olduğun sürece bişi olmaz bebeklermiz de azcık büyüdü artık ilaçlar o kadar etkilemiyo doktorlar riske atmazlar zaten ama bol su iç gerçekten
Geçmiş olsun canım...
Çok şükür ki farketmişsiniz...
En güzeli doktorunu dinle sen...
İçini rahat tut inş.herşey yolunda gidecek ....
evet inşallah eşim başımda olur da yapabilirm işe giderse yarın napıcam bilmiyorum yanlızım.
gözün aydın papatyacım özlem gidermişsin bugün prensesinle. ben mutlu oldum senin adına
çok sevindim şekerim inşallah darısı başıma bugün önemli bi gün benim için inşallah benim de böyle sevinçli haberlerim olur. ben doktoruma tetenoz aşısını sordum eğer bağ bahçeyle çok uğraşmıyosanız risk altında değilsiniz biz tetenoz aşısını önermiyoruz ama sağlık ocakları rutin yapıyorlar çünkü devlet bütün türkiyeyi anadoluda tarlada bahçede çalışan kadınları da göz önüne aldığı için sağlık ocaklarına tetenoz aşısı yapın diye talimat vermiş dedi. ben çocuğu olanlara sordum çevremde hiçbiri yaptırmamış ama burda bakıyorum herkes yaptırıyo hangisi doğru bilemedim
maşallah sana ve kuzuna canım çok sevındım doğum akadr boyle gidin inşallah doğumdan sonrada sende bebeğinde iyi olursunuz inşallah çok sevındım bugunki iyi haberimiz
Papatyam hoşgeldin!! gerçekten çok güzel haberler getirmişsin. maşallah kuzumuza, iyi olduğuna çok sevindim. nasıldı peki ayrıntılı, nelere baktılar?
inşallah canım.dua ediyorum ilaçlardan sonra büyüme devam etmesin diye
söyle bugunden izin alsın yada hastahane gözetiminde kal ciddi bişe canım buu
gitmez heralde zaten gittiğimiz profa da sorcaz ne kadar yatmak gerekli filan die. o da söler bişiler. ablası yaptırmış eşimin amniyosentezden kalkmış köye gitmiiş dolmuşla halı yıkamış bi de geçenlerde bi arkadaş ta diyodu yaptırdım çıktım işe gittim. bi de mesaiye kaldım diye. ama ben gene de yatmayı düşünüyorum her türlü halukarda. zaten eşim de dedi ben başındayım merak etme yat sen dedi hatta kızkardeşi bana getir ben bakarım dedi kızkardeşine gerek yok ben başındayım ben bakarım dedi ama yan çizmez heralde en kötü kardeşine götürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?