gitmez heralde zaten gittiğimiz profa da sorcaz ne kadar yatmak gerekli filan die. o da söler bişiler. ablası yaptırmış eşimin amniyosentezden kalkmış köye gitmiiş dolmuşla halı yıkamış bi de geçenlerde bi arkadaş ta diyodu yaptırdım çıktım işe gittim. bi de mesaiye kaldım diye. ama ben gene de yatmayı düşünüyorum her türlü halukarda. zaten eşim de dedi ben başındayım merak etme yat sen dedi hatta kızkardeşi bana getir ben bakarım dedi kızkardeşine gerek yok ben başındayım ben bakarım dedi ama yan çizmez heralde en kötü kardeşine götürür.
papatya benimki de hep gömüyo kafayı plesentaya. hep böyle popo yukarda dik sanki secdeye varıyomuş gibi kafa yere gömük bacaklarını yan tarafını görüyoz genelde ama hareketli maşallah işallah bugün de aynı derecede sevinririr bizi görünce.
papatya ne bilim bana yan etkisi var zararı var dedi. insanın kafasını karıştırıyolar valla. hepsi aynı şeyi sölese ne güzel olurdu. biraz daha araştırırım ben bikaç hamilelik mgeçiren arkadaşa daha sorarım bakalım yaptırmışlar mı.
papatyacım gözün aydın çok evindim... darısı bizlere olsun inşallah...çok sevindim çook
ben ayrıntılıya gittiğimde yüzünü görebildim hatta her yerini görebildim demekki bu dönemde bebişler çok hareketli oluyor benimkide öyleydi gördüğümde, eller kollar hep oynuyor kendi kendine gülümsüyor elini ağzına götürmüştü sonra kafasına koydu düşünür gibi. en son biz çıkarkende başını rahim duvarına yaslamış sanki oraya kendini sevdiriyor çocuğum şefkati nerelerde arıyor :) cd y, hergün izliyorum ama hepsini kaydetmemiş bir vide 18 sn diğeri 26 sn. halbuki 1 saate yakın muayene olduk hiç değilse 2-3 dk kaydetseydide izleseydik :)
Hoşbuldum canımmkaydirigubbakcemile5
Saolasınn çok şükür darısı sizlerin başına inş..Bütün iç organlarına baktılar canım..Böbrekler,bağırsaklar,safra kesesi aklına ne gelirse kemik ölçümü,Beyin ve beyincik,kalp gelişimi ve odacıklarına bakıyorlar...Atlayadabilirim kusura bakmayın...Kan hızına falan baktı...Bol bolda resim
inş. hayırlısı ile dünyaya gelicektir...Sen düzenli kullanmaya devam et ilaçlarını...
papatyacım gözün aydın ne güzel haberler getırmısın fıstıgından.
tam detaylı öncesi güzel haber duymak iyi geldi Allah razı olsun senden.kötü haber alınca insan kasılıyor.
vıyyy dolmuşla köye gidip halımı yıkadı hemde amniyonsentez yaptırdığı gün ??
Hoşbuldum canımmkaydirigubbakcemile5
Saolasınn çok şükür darısı sizlerin başına inş..Bütün iç organlarına baktılar canım..Böbrekler,bağırsaklar,safra kesesi aklına ne gelirse kemik ölçümü,Beyin ve beyincik,kalp gelişimi ve odacıklarına bakıyorlar...Atlayadabilirim kusura bakmayın...Kan hızına falan baktı...Bol bolda resim
flowersun güzel haberlerını alırız.eskıler cok korkusuz ya bebek düssün dıye neler ıcmısler cocukları turp gıbı masallah..
Ohh ne güzel çok şanslısın ozaman bizimki nazlı kız çıktı birazcık...Yüzünü gösterse de ya eli oluyor yüzünde yada plasentayla içli dışlı:roflol:
eskılerın böyle anıları cok dünyada yıyecek ekmegı varsa ne yapsalar bosuna cıkmıs.eskıden sobalı evlerde kova tasırlarmıs sobaya masllah bıseycıgımız yok.bıde eskıden esler hıc yardım etmezmıs sadece cocuk yapmaya yardımcı:)sımdı eslerımız daha ılgılı her konuda böyle rısklı durumlarda hep yardımcımız oluyorlar saolsunlar.
evet çok şükür:Saruboceq:ama 50li yaşlardaki kadınların çoğu antidepresan kullanıyo şu anda. yılların birikimi yeni yeni çıkıyo. hep eski erkeklerin yüzündenklava:
slm kızlar nasılsınız ya bende çok mutluyum bebişimi gördüm biraz önce çok tatlıydı her yerini gördüm idrar torbasında çişi bile varmış onu gösterdi şok oldum bi de yüzünü tam bize döndü slm verir gibi çok tatlıydı yaaaaaa hemen resmini çekti aynı kızıma benziyo yuvarlak suratlı resmini de koyacam birazdan hemen kucagıma almak istiyorum temmuz gelsin biraz önce yaaaaaaaaaa
hayırlı cumalar kızlar
flowercım, bende kaza kursunu olduğumu öğrendiğimde cok ağlamıştım - bütün gece yani.
ben istenmeyen cocukmuydum diye:))
senin de garip hissetmen normal, ama keske annen anlatmasaymış.
nefertiti bende sana katılıyorum, eşim bana herseyi yasakladı ama annelerimiz boyle değildi sonucta.
eşimin teyzesi var, bağda bahcede calısıyormuş hamileyken düşün yani, ben düşünemiyorum şimdi.
papatyacım seninde gözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?