2010 Temmuz Anneleri : )

vıyyy dolmuşla köye gidip halımı yıkadı hemde amniyonsentez yaptırdığı gün ??

Doktor diyo plasentaya boşuna eş dememişler yani baksana şuna işi gücü onunla diyo:)))
bizimkide bugün öyleydi cnmm...inş.. senin bebişte bugün yüzünü gösterir...
için daha rahat edicekse araştır canım bence de...

papatyacım gözün aydın çok evindim... darısı bizlere olsun inşallah...çok sevindim çook

Saolasın inş...:Saruboceq:

Ohh ne güzel çok şanslısın ozaman bizimki nazlı kız çıktı birazcık...Yüzünü gösterse de ya eli oluyor yüzünde yada plasentayla içli dışlı:roflol:

tam detaylı öncesi güzel haber duymak iyi geldi Allah razı olsun senden.kötü haber alınca insan kasılıyor.

flowersun güzel haberlerını alırız.eskıler cok korkusuz ya bebek düssün dıye neler ıcmısler cocukları turp gıbı masallah..

vıyyy dolmuşla köye gidip halımı yıkadı hemde amniyonsentez yaptırdığı gün ??

valla ben de inanamadım. hem de ilk çocuğu özürlü. ikincisinde ikili testte risk çok yüksek çıkmış. amniyosentezi de manisada bi hastanede yaptırmış hatta sıvıyı zar zor izmire bi labratuvara kendileri götürmüşler. hastane göndermiyomuş. sonra bindim dolmuşa arkasından hemen köye gittim diyo eltim halı yıkıyodu ona yardım ettim d,,yo. cahillik işte diye anlatmıştı da. onlarda böle hikayeler çok . çok rahatlar ailecek. ben yanlarında ultra pimpirik kalıyorum yani.

Ohh ne güzel çok şanslısın ozaman bizimki nazlı kız çıktı birazcık...Yüzünü gösterse de ya eli oluyor yüzünde yada plasentayla içli dışlı:roflol:[/QUOTE]

ne tuhaf değil mi orda kendilerine bir dünya kurmuşlar gözünü kapatıp açınca ne görüyor acaba ?? ya da elini kolunu sallamaktan ne anlıyor veya en önemlisi tekizler için söylüyorum tekbaşlarına canları sıkılmıyormu orada yahu ? sempatiksalakcinni

inşallah cnm. ne güzel yaa. her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.
13 martı sabırsızlıkla bekliyorum ben de.

flowersun güzel haberlerını alırız.eskıler cok korkusuz ya bebek düssün dıye neler ıcmısler cocukları turp gıbı masallah..

yaa annem geçenlerde bişi kaçırdı ağzından kızlar. bana hamileyken yan, 19 yaşındaymış gerçi babam onu çok üzmüş terketmiş. annem de 8 tane aspirin içmiş intihar etmek için. hem de 3 aylık değilmişim. yeniydin daha 2 aylık ancaydın karnımda diyo. hayata yenik başlamışız yani. bişey olmamış ama. yada o zamandan tutunmuşum mu demeli bilmem. ama duyunca bi tuhaf oldum gene de. o da üzüldü sonra neden anlattım diye.

Ohh ne güzel çok şanslısın ozaman bizimki nazlı kız çıktı birazcık...Yüzünü gösterse de ya eli oluyor yüzünde yada plasentayla içli dışlı:roflol:

ne tuhaf değil mi orda kendilerine bir dünya kurmuşlar gözünü kapatıp açınca ne görüyor acaba ?? ya da elini kolunu sallamaktan ne anlıyor veya en önemlisi tekizler için söylüyorum tekbaşlarına canları sıkılmıyormu orada yahu ? sempatiksalakcinni[/QUOTE]

büyümeye ve bize evlat olmaya çalışıyolar annesi. klları bacakları güçlenince onları sallayabiliyolar hergün onlar için yeni bişey.

eskılerın böyle anıları cok dünyada yıyecek ekmegı varsa ne yapsalar bosuna cıkmıs.eskıden sobalı evlerde kova tasırlarmıs sobaya masllah bıseycıgımız yok.bıde eskıden esler hıc yardım etmezmıs sadece cocuk yapmaya yardımcı:)sımdı eslerımız daha ılgılı her konuda böyle rısklı durumlarda hep yardımcımız oluyorlar saolsunlar.

evet çok şükür:Saruboceq:ama 50li yaşlardaki kadınların çoğu antidepresan kullanıyo şu anda. yılların birikimi yeni yeni çıkıyo. hep eski erkeklerin yüzündenklava:

evet çok şükür:Saruboceq:ama 50li yaşlardaki kadınların çoğu antidepresan kullanıyo şu anda. yılların birikimi yeni yeni çıkıyo. hep eski erkeklerin yüzündenklava:

evet cok dogru bır tespıt canım annemde kullanıyor hep der babanızın ılgısızlıgın kullanıyorum.

slm kızlar nasılsınız ya bende çok mutluyum bebişimi gördüm biraz önce çok tatlıydı her yerini gördüm idrar torbasında çişi bile varmış onu gösterdi şok oldum bi de yüzünü tam bize döndü slm verir gibi çok tatlıydı yaaaaaa hemen resmini çekti aynı kızıma benziyo yuvarlak suratlı resmini de koyacam birazdan hemen kucagıma almak istiyorum temmuz gelsin biraz önce yaaaaaaaaaa

hayırlı cumalar kızlar

flowercım, bende kaza kursunu olduğumu öğrendiğimde cok ağlamıştım - bütün gece yani.
ben istenmeyen cocukmuydum diye:))
senin de garip hissetmen normal, ama keske annen anlatmasaymış.
nefertiti bende sana katılıyorum, eşim bana herseyi yasakladı ama annelerimiz boyle değildi sonucta.
eşimin teyzesi var, bağda bahcede calısıyormuş hamileyken düşün yani, ben düşünemiyorum şimdi.

papatyacım seninde gözünaydın

gözün aydın canım masallah kuzuna.cınsıyetı neydı kız kalmıs aklımda.

hosgeldın canım.hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…