hayırlı cumalar kızlar
flowercım, bende kaza kursunu olduğumu öğrendiğimde cok ağlamıştım - bütün gece yani.
ben istenmeyen cocukmuydum diye:))
senin de garip hissetmen normal, ama keske annen anlatmasaymış.
nefertiti bende sana katılıyorum, eşim bana herseyi yasakladı ama annelerimiz boyle değildi sonucta.
eşimin teyzesi var, bağda bahcede calısıyormuş hamileyken düşün yani, ben düşünemiyorum şimdi.
papatyacım seninde gözünaydın
slm kızlar nasılsınız ya bende çok mutluyum bebişimi gördüm biraz önce çok tatlıydı her yerini gördüm idrar torbasında çişi bile varmış onu gösterdi şok oldum bi de yüzünü tam bize döndü slm verir gibi çok tatlıydı yaaaaaa hemen resmini çekti aynı kızıma benziyo yuvarlak suratlı resmini de koyacam birazdan hemen kucagıma almak istiyorum temmuz gelsin biraz önce yaaaaaaaaaa
papatya ne bilim bana yan etkisi var zararı var dedi. insanın kafasını karıştırıyolar valla. hepsi aynı şeyi sölese ne güzel olurdu. biraz daha araştırırım ben bikaç hamilelik mgeçiren arkadaşa daha sorarım bakalım yaptırmışlar mı.
slm kızlar nasılsınız ya bende çok mutluyum bebişimi gördüm biraz önce çok tatlıydı her yerini gördüm idrar torbasında çişi bile varmış onu gösterdi şok oldum bi de yüzünü tam bize döndü slm verir gibi çok tatlıydı yaaaaaa hemen resmini çekti aynı kızıma benziyo yuvarlak suratlı resmini de koyacam birazdan hemen kucagıma almak istiyorum temmuz gelsin biraz önce yaaaaaaaaaa
bızımkı gtse böle ben kymtı koprtrdım cnm zehr olrdu ona benı yaln brkp dugune gtcektı haytta yapmz bnde kusrım bzen 1 haftada olsa konsmm o hemn barsmk ıcın dolnr drr arkmdakaydirigubbakcemile3hatta burdakli kızlara sordum küslük yapma git falan dediler gidicektim yani ama bizimki dunden razıymış tek gitmeye
gözun aydn canm maşllh saglklı olsnlrdaBen geldimm kızlar....:sm_cool:
Size güzel haberlerr getirdimmm teyzeleriiii....
Çok mutlu oldumm içimm nasııll rahatladıı...
prensesimin iyi olduğunu görünce ve öğrenincezemuszemus
Büyümüşüz boyumuz uzamış maaşallahhKıpır kıpır içerde eller ayaklar hiiç durmuyor...
heryerine tek tek baktı doktor çok şükür bir problem yok herşey istediğimiz gibi dedi..Cinsiyetini onayladı evet bu kız diye..Ama pek nazlı yüzünü bir şöyle net göstermedi bize...Sokmuş kafayı plasentaya ne arıyorsa orada işi gücü onunla...En sonunda sen git bi dolan çikolata falan ye dedi..Gittik yedik dolandık tekrar baktı yok yine aynı sizin kız rüşvette kabul etmiyor diyo:roflol:Ama tekrar gel yine bakalım belki ozaman bir poz yakalarız dedi...Bir sonraki randevumda yine gideceğim bakıcak saolsun doktor yine...Onun haricinde tetanoz aşısı için 2 doz dedi önümüzdeki hafta aşı olacağım..Bir dahaki randevu da da şeker ölçümü yapılacak ve idrar tahlili istedi yine..Demir hapı ve magnezyum hapı verdi...
Bizden böyle hanımlar biraz uzun oldu kusura bakmayın....
gözün aydın canım masallah kuzuna.cınsıyetı neydı kız kalmıs aklımda.
oo süper. bugün hep güzel haberler var. şansıma. hayırlı olsun kuzucuk . işallah temmuz da hemen gelicek alıcaz kucağımıza. 5 ay nasıl geçti çoğu bitti azı kaldı diyelim.
çok saol canım bugünkü mutlulugumu anlatmaya kalsam saatler sürer çok harekeliydi dr fıstık gibi bi bebek dedi maşşaallahı var dedi çok mutluyum yaniopuyorumnanaktan
ben ayrıntılıya gittiğimde yüzünü görebildim hatta her yerini görebildim demekki bu dönemde bebişler çok hareketli oluyor benimkide öyleydi gördüğümde, eller kollar hep oynuyor kendi kendine gülümsüyor elini ağzına götürmüştü sonra kafasına koydu düşünür gibi. en son biz çıkarkende başını rahim duvarına yaslamış sanki oraya kendini sevdiriyor çocuğum şefkati nerelerde arıyor :) cd y, hergün izliyorum ama hepsini kaydetmemiş bir vide 18 sn diğeri 26 sn. halbuki 1 saate yakın muayene olduk hiç değilse 2-3 dk kaydetseydide izleseydik :)
çok sevindim şekerim inşallah darısı başıma bugün önemli bi gün benim için inşallah benim de böyle sevinçli haberlerim olur. ben doktoruma tetenoz aşısını sordum eğer bağ bahçeyle çok uğraşmıyosanız risk altında değilsiniz biz tetenoz aşısını önermiyoruz ama sağlık ocakları rutin yapıyorlar çünkü devlet bütün türkiyeyi anadoluda tarlada bahçede çalışan kadınları da göz önüne aldığı için sağlık ocaklarına tetenoz aşısı yapın diye talimat vermiş dedi. ben çocuğu olanlara sordum çevremde hiçbiri yaptırmamış ama burda bakıyorum herkes yaptırıyo hangisi doğru bilemedim
Ben geldimm kızlar....:sm_cool:
Size güzel haberlerr getirdimmm teyzeleriiii....
Çok mutlu oldumm içimm nasııll rahatladıı...
prensesimin iyi olduğunu görünce ve öğrenincezemuszemus
Büyümüşüz boyumuz uzamış maaşallahhKıpır kıpır içerde eller ayaklar hiiç durmuyor...
heryerine tek tek baktı doktor çok şükür bir problem yok herşey istediğimiz gibi dedi..Cinsiyetini onayladı evet bu kız diye..Ama pek nazlı yüzünü bir şöyle net göstermedi bize...Sokmuş kafayı plasentaya ne arıyorsa orada işi gücü onunla...En sonunda sen git bi dolan çikolata falan ye dedi..Gittik yedik dolandık tekrar baktı yok yine aynı sizin kız rüşvette kabul etmiyor diyo:roflol:Ama tekrar gel yine bakalım belki ozaman bir poz yakalarız dedi...Bir sonraki randevumda yine gideceğim bakıcak saolsun doktor yine...Onun haricinde tetanoz aşısı için 2 doz dedi önümüzdeki hafta aşı olacağım..Bir dahaki randevu da da şeker ölçümü yapılacak ve idrar tahlili istedi yine..Demir hapı ve magnezyum hapı verdi...
Bizden böyle hanımlar biraz uzun oldu kusura bakmayın....
gülcümm günaydın hoş geldinn bende herkesi selamladım ama bi gören olmadı((
bende bu hafta bi sürü ciciler aldım kendime bahar aylarında giymek için püfür püfür bol bol şeyler gitti bütün paracıklarım. aman olsun ya bi kere geliyoruz dünyaya. canıma değsin.. ama ilkbahar ne zaman gelcek yineyağmurlu bugün soğuk
Kızlar benim moralim biraz bozuk
Ben bugun 17+0 oldum, benimle aynı haftadaki arkadaslar bebeklerinin oynadıklarından bahsediyorlar ama ben henuz hissetmiyorum oysa ikinci hamileligim ilki 15 yasında ... Korkmaya basladım benim kadar gec hisseden varmı.?
valla ne yalan söyliim
bende çok korkuyorum endişeleniyorum ,
Hazırlıklara başlamak lazım çok az zaman kaldı odasıydı beşiğiydi kıyafetleriydi
daha biliyosunuz benim cinsiyette belli degil
Pek ii degilim inşallah önümüzdeki haftadan itibaren ii olucaz hep birlikte inşallah..
çok saol canım bugünkü mutlulugumu anlatmaya kalsam saatler sürer çok harekeliydi dr fıstık gibi bi bebek dedi maşşaallahı var dedi çok mutluyum yaniopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?