2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin just sana da hayırlı cumalar

gözün aydın elif tadını çıkar mutluluğun burda bebişini özleyen anneler var
opuyorumnanaktan

canım bende ilk hamileligimde 3 doz vuruldum biri gebelikten sonra oldu şimdide 1 doz vurulacam hiçbirşey olmaz allahın izniyle benim tanıdıgım herkeste yaptırıyo hiçbir yanetkisi olmayan birşey tetanoz

gözün aydın elif tadını çıkar mutluluğun burda bebişini özleyen anneler var
opuyorumnanaktan[/QUOTE]

tesekür ederim canım bende çok özlemiştim allah herkese yaşatsın bu mutlulugu opuyorumnanaktan

oo süper. bugün hep güzel haberler var. şansıma. hayırlı olsun kuzucuk . işallah temmuz da hemen gelicek alıcaz kucağımıza. 5 ay nasıl geçti çoğu bitti azı kaldı diyelim.

benimde bebişlerimi son gördüğümün üzerinden 2hafta gecti, yeniden görmeye 2 hafta kaldı, vakit gecmiyor
birde ben dün ve evvelsi gün cok hareket hissettim, ama bugun tık yok:))
bu arada biz bayağı bişiler aldık sayılır, bana daha erken gibi geliyor ama sonrasında alışveriş yapacak fiziksel güce sahip olmayabilirm
sizler ne aşamadasınız?

hatta burdakli kızlara sordum küslük yapma git falan dediler gidicektim yani ama bizimki dunden razıymış tek gitmeye
bızımkı gtse böle ben kymtı koprtrdım cnm zehr olrdu ona benı yaln brkp dugune gtcektı haytta yapmz bnde kusrım bzen 1 haftada olsa konsmm o hemn barsmk ıcın dolnr drr arkmdakaydirigubbakcemile3
gözun aydn canm maşllh saglklı olsnlrda

bu arada muzrperi bana bı göbsnn fotosunu gndersen bakm benmde kasıklrımda hıssdyrm bebşi merk ettım içime kuşku düştüde asagıya nasl ınmş dsrdan nasıl görnyrmşbilmiyorumkismile

istanbuldaki arkadaşlara birde önerim olabilir
kayınvalidem, eminönünde havuzlu han diye biryere gitmiş, fiyatları cok uygun 5-6 katlı bir hanmış.
sadece bebek için, aradığınız herseyi bulabiliyormussunuz, aklınızda bulunsun.

oo süper. bugün hep güzel haberler var. şansıma. hayırlı olsun kuzucuk . işallah temmuz da hemen gelicek alıcaz kucağımıza. 5 ay nasıl geçti çoğu bitti azı kaldı diyelim.

çok saol canım bugünkü mutlulugumu anlatmaya kalsam saatler sürer çok harekeliydi dr fıstık gibi bi bebek dedi maşşaallahı var dedi çok mutluyum yaniopuyorumnanaktan

elifbetul, ohh maşallh mutlu insanlar görmek çok güzel evet ben bunu özlemiştim işte

merhaba kızlar

bugün çok arkadaşımız güne sinirleri bozuk başladı galiba. sonradan keyifler yerine gelmiş gibi.

valla bu akşam eşim toplantısı olduğu için şehir dışında olacak bende evde yalnız kalmak zorundayım nasıl olacak bilmiyorum. e bide bende uyur gezerlik var bakalım inşallah gece soluğu dışarıda almam:))
bende çok sinirliydim anlayacağınız.

bide bugün kendime bakım yapayım dedim işe kaşlarımı toparlamakla başladım. eşim yeni tüyleri alan bir makine almıştı onu deneyeyim dedim denemez olaydım kaşlarım saçma sapan bişi oldu.

bende amaaaan boşver canımız sağolsun dedim kendi kendime krem bile sürmeden yüzüme geldim yanınıza:))

ayyy canım bende hergün izliyorum kayıtları çok tatlılar maşallah :)))

canım allah yardımcın olsun dualarım seninle.

gözün aydın datlımmmm maşallahhhhhh

gülcümm günaydın hoş geldinn bende herkesi selamladım ama bi gören olmadı((

canım bende bi günaydın dedim kaçtım annem bizde kalıyorya ilaçlarından bitenler olmuş onları aldım geldim.

güle güle giy kıssssssssssss :)))

canım bunları dert etme lütfen sonuçta bebeğinin sağlığı yerinde önemli olanda o :))

fişnemmm bak bizim cinsiyhet belli ama hiçbişey almadık takma kafana alırız hepsini opuyorumnanaktan

kıslr slm göznz aydınrandvlr peşpeşe galıba gusel hablrle gelyrsunz ne mutlu sıze bende 5 martta gıtcem sekr yüklmsıne bıde ası olacam 1 ay olacak bebşmzı görmeyelı g-onu görcez cok harktlı bu aralr baklm naslmş durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…