merhaba kızlar
bugün çok arkadaşımız güne sinirleri bozuk başladı galiba. sonradan keyifler yerine gelmiş gibi.
valla bu akşam eşim toplantısı olduğu için şehir dışında olacak bende evde yalnız kalmak zorundayım nasıl olacak bilmiyorum. e bide bende uyur gezerlik var bakalım inşallah gece soluğu dışarıda almam:))
bende çok sinirliydim anlayacağınız.
bide bugün kendime bakım yapayım dedim işe kaşlarımı toparlamakla başladım. eşim yeni tüyleri alan bir makine almıştı onu deneyeyim dedim denemez olaydım kaşlarım saçma sapan bişi oldu.
bende amaaaan boşver canımız sağolsun dedim kendi kendime krem bile sürmeden yüzüme geldim yanınıza:))
merhaba canım benım kuaföre gıdıp aldırmam lazım sıze gelırdım ama güzel alamadıysan gelmem.
slm kızlar nasılsınız ya bende çok mutluyum bebişimi gördüm biraz önce çok tatlıydı her yerini gördüm idrar torbasında çişi bile varmış onu gösterdi şok oldum bi de yüzünü tam bize döndü slm verir gibi çok tatlıydı yaaaaaa hemen resmini çekti aynı kızıma benziyo yuvarlak suratlı resmini de koyacam birazdan hemen kucagıma almak istiyorum temmuz gelsin biraz önce yaaaaaaaaaa
papatyacım kac boyutluda bakıldı?
hayırlı cumalar kızlar
flowercım, bende kaza kursunu olduğumu öğrendiğimde cok ağlamıştım - bütün gece yani.
ben istenmeyen cocukmuydum diye:))
senin de garip hissetmen normal, ama keske annen anlatmasaymış.
nefertiti bende sana katılıyorum, eşim bana herseyi yasakladı ama annelerimiz boyle değildi sonucta.
eşimin teyzesi var, bağda bahcede calısıyormuş hamileyken düşün yani, ben düşünemiyorum şimdi.
papatyacım seninde gözünaydın
Ay canımm seninde gözünaydın olsunn...Maaşallah ona gerçekten hemen kucağına almak istiyor insan...
çok saol canım evet biran önce hayırlı bi şekilde kucagımıza almak nasip olsun inş.
slm kızlar ben geldim uzun zamandır yazamıyorum yoğunluktan dolayı...
nasılsınız bakalım ???
elif betül maşallah bebeğine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?