2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba canım benım kuaföre gıdıp aldırmam lazım sıze gelırdım ama güzel alamadıysan gelmem.

merhaba canım benım kuaföre gıdıp aldırmam lazım sıze gelırdım ama güzel alamadıysan gelmem.

aslında normalde güzel alırım ama o makine işin içine girince mahvoldu kaşlarım.

sen gel sana o makineyi kullanmayız.

bu arada ben kuaföre hiç aldırmam çünkü onlar çok acıtıyolar bide beyaz tenliyim bir hafta kıpkırmızı dolanıyorum ortalıkta.

Ay canımm seninde gözünaydın olsunn...Maaşallah ona gerçekten hemen kucağına almak istiyor insan...
papatyacım kac boyutluda bakıldı?

Yaa bilmiyorum kii...Ne tuhafımm hiç sormadımm neyse birdaha gittiğim zaman sorayım bari..

Sana da hayırlı cumalarr...
Bende kaza kurşunuymuşum canım yaakafamçokkarıştıBen de üzülmüştüm duyunca istememiş annem 3.çocuğu olmasını birde 30 yaşındaymış beni ayıplarlar bu yaşta doğurulurmu demiş...Sonra vazgeçmemiş benden...Ama şimdi iyiki varsın diyor bana:asigim:
teşekkür ederim bu arada...

saolun kızlar allah hepimizin yüzünü güldürsün
nefertititi evet 2 boyutlu canım ama çok güzel gösterdi kendini

baharcım hele bıyıkta kızarık kızarık cok kötü oluyor bende kendım alırken acıya dayanamıyorum hep kuaföre gıderım ınceltırım dıye korkarım bıde.

slm kızlar ben geldim uzun zamandır yazamıyorum yoğunluktan dolayı...
nasılsınız bakalım ???
elif betül maşallah bebeğine canım

benımde ıkı boyutluda baktı kendı dr ayrıntılı olarak esımde 4 boyutluda bakıyorlarsa bıde orda baktırsak dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…