gözun aydn canm maşllh saglklı olsnlrda
Papatya gözün aydın ayrıntılıya girdin değil mi?
yemeğimi de koydum ocağa akşama hazır olsun diye.bana iyi dilek gönderen herkese teşekkürlerr.
baharcım hele bıyıkta kızarık kızarık cok kötü oluyor bende kendım alırken acıya dayanamıyorum hep kuaföre gıderım ınceltırım dıye korkarım bıde.
ayrıntılı degil canım ben yeni bi dr gittim yeni açıldı bu hastane ilk gidişimdi ayrıntılı 1 hafta sonra olacakElifbetül ayrıntılıda hala cinsiyet belli olmadı mı ya?
maşşaallah kuzuna canımtanıştırıyım teyzeleri bu bebek kızım Bahar bayanssulusmile
slm kızlar ben geldim uzun zamandır yazamıyorum yoğunluktan dolayı...
nasılsınız bakalım ???
elif betül maşallah bebeğine canım
nasılsınız bakalım ???
tanıştırıyım teyzeleri bu bebek kızım Bahar bayanssulusmile
kızlar ben 19 haftalık hamileyim.3-4 gündür rahmimin alt tarafında sancılar vardı.batma gibi.bende dün doktora gittim.önce bebeğe baktı ultrasonda.cok hareketli ondan olabilir dedi.bebekte bir sorun görmedi.sonra birde senin böbreklerine bakalım dedi.benim böbreklerimde büyüme ve iltihaplanma varmış.cok canım sıkıldı.ban ilaç verdi.dünden beri kullanıyorum.doktorum bebeğe birşey olmayacağını söylesede benim içim hiç rahat değil.böyle birşey yaşayan ve atlatan varmı?yardım edin lütfen:)
meraba kızlar ben bugün işe gitmedim malum amniyosentez var ve detaylı ultrason çok heyecanlıyım işe gitmedim ama vakit de geçmiyor.eşim işe gitmeyelim ikimiz de sen de izin al dedi aldım sabah kalktı ben işe gidiyorum öğlen gelicem dedi. deli ediyo beni. evde temizlikçi var ben de takılıyorum buraya işte.aşiyan geçmiş olsun canım ama çok üzme kendini doktor kontrolünde olduğun sürece bişi olmaz bebeklermiz de azcık büyüdü artık ilaçlar o kadar etkilemiyo doktorlar riske atmazlar zaten ama bol su iç gerçekten
Sana da hayırlı cumalar tatlım.slm kızlar hayırlı cumalar herkese.bu übarek günde herkes hayırlı haberler alır ınsallah.
Maşallah..tanıştırıyım teyzeleri bu bebek kızım Bahar bayanssulusmile
nasılsınız bakalım ???
ayyy benim canım çok kıymetli galiba hiç bıyıklarımı aldırmadım daha dayanamam ben o acıya. zaten beyaz tenli olduğum için hiç belli olmuyo onun için dokunmuyorum:)))
tanıştırıyım teyzeleri bu bebek kızım Bahar bayanssulusmile
hosgeldın denızcım.
nasılsınız bakalım ???
valla yeni geldim evet sayfaları tarayım derken gözüm aynen şöyel oldukafamçokkarıştı
hehehe:lepi:
Kızlarr bu da benim prensesim tlf.dan olduğu için rengi biraz kötü gerçi...
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/26/3011.jpg
bende pco oldugu ıcın galıba bende beyaz tenlıyım cok acık olmasada ama dudak üstü ve cene kenarlarımda sıyah tüyler var pconun hedıyesı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?