2010 Temmuz Anneleri : )

baharcım hele bıyıkta kızarık kızarık cok kötü oluyor bende kendım alırken acıya dayanamıyorum hep kuaföre gıderım ınceltırım dıye korkarım bıde.

ayyy benim canım çok kıymetli galiba hiç bıyıklarımı aldırmadım daha dayanamam ben o acıya. zaten beyaz tenli olduğum için hiç belli olmuyo onun için dokunmuyorum:)))

Elifbetül ayrıntılıda hala cinsiyet belli olmadı mı ya?
ayrıntılı degil canım ben yeni bi dr gittim yeni açıldı bu hastane ilk gidişimdi ayrıntılı 1 hafta sonra olacak

tanıştırıyım teyzeleri bu bebek kızım Bahar bayanssulusmile
maşşaallah kuzuna canım

slm kızlar ben geldim uzun zamandır yazamıyorum yoğunluktan dolayı...
nasılsınız bakalım ???
elif betül maşallah bebeğine canım

saol canım

Geçmiş olsun canım..

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.:Saruboceq:

slm kızlar hayırlı cumalar herkese.bu übarek günde herkes hayırlı haberler alır ınsallah.
Sana da hayırlı cumalar tatlım.

Maşallah..

slm kızlar ben geldim uzun zamandır yazamıyorum yoğunluktan dolayı...
nasılsınız bakalım ???
elif betül maşallah bebeğine canım

Selam hoşgeldin şeker.

ayyy benim canım çok kıymetli galiba hiç bıyıklarımı aldırmadım daha dayanamam ben o acıya. zaten beyaz tenli olduğum için hiç belli olmuyo onun için dokunmuyorum:)))

bende pco oldugu ıcın galıba bende beyaz tenlıyım cok acık olmasada ama dudak üstü ve cene kenarlarımda sıyah tüyler var pconun hedıyesı.

oyy oyy maşşlh benmde var bu resmde 4 bytluda yanı renklıde cekmştı dktr ama koymdım bı turlu bnde işte atacak aygtım yok evdede hc nete grmdgm ıcın aklma glmyr kıslr unuttm hep koyuym dyrm bnmkıde eşine hep daynmştı eşim dyr o ne öle göbgnn yagımıkaydirigubbakcemile3 plasenteye

bende pco oldugu ıcın galıba bende beyaz tenlıyım cok acık olmasada ama dudak üstü ve cene kenarlarımda sıyah tüyler var pconun hedıyesı.

amaaan boşver.

ben herzaman aynaya baktığım zaman çok güzelim diyorum moral oluyo bana böyle şeylere çok takılmıyorum.

ama sadece saçlarımın röfle zamanı geldi yaptırmak da istemiyorum ama çok beyazım var saçımda sinirlerimi bozuyor saçlarımın dipleri şu anda gri gibi.:1closedeyes:

kızcelerın resımlerını koyunda ogluslarımıza begenelım.bızım burda 4 boyutlu yok sız koydukca ımreenıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…