senin adına çok sevindim tatlım.zemuszemus
kızlar ben bu ara tam tatlı delisi oldum. siz çikolata falan yiyiyor musunuz?
benn...
hatta canım şuanda tatlı istiyor nasıl yapsam diye düşünüyorum
Kızlarr bu da benim prensesim tlf.dan olduğu için rengi biraz kötü gerçi...
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/26/3011.jpg
benim yüzümden değil dimi :kedi:
Bende oğluşumun resmını eklimm sızın kızlara talip olsun Maşallah bebişlerimeze maşallah sübhanallah
maşallah tatlı çocuk :) prens :ecrin_bebek:
senn prensesınde oyle maşallah maşallh ama senınki bi yere tırmanıor sanki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bende oğluşumun resmını eklimm sızın kızlara talip olsun Maşallah bebişlerimeze maşallah sübhanallah
başını rahim duvarına yaslamış uyuyor teyzesi kızım :)
annem maşallah berekallah yesinler onun bamyasını kaydirigubbakcemile3
umutlu ben doktoruma senden bahsettim. bi arkadaşın böle olmuş dedim. bebeğin aşağıda taşınması hareketler sırasında sancı yapar ama rahim ağzı sıkıysa bişi olmaz dedi. rahim ağzı önemli dedi. bütün gün yatçak diye bişi yok arada kalkarsa da bişi olmaz dedi. ben söliyim ama sen gene de mümkün olduğu kadar istirahat et.benim bebek aşada değilmiş öle söledi ama bakalım detaylıda ne görünücek. ben birazdan çıkıyorum bana şans dileyin hepinizi öpüyorum.
güzel haberlerle gel inşallah canım benim.
umutlu ben doktoruma senden bahsettim. bi arkadaşın böle olmuş dedim. bebeğin aşağıda taşınması hareketler sırasında sancı yapar ama rahim ağzı sıkıysa bişi olmaz dedi. rahim ağzı önemli dedi. bütün gün yatçak diye bişi yok arada kalkarsa da bişi olmaz dedi. ben söliyim ama sen gene de mümkün olduğu kadar istirahat et.benim bebek aşada değilmiş öle söledi ama bakalım detaylıda ne görünücek. ben birazdan çıkıyorum bana şans dileyin hepinizi öpüyorum.
maaşallah paşayaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?