2010 Temmuz Anneleri : )

Öfff yaa benim de canım tatlı tatlı şeyler çekiyo.
Bu akşam günümüz var umarım arkadaş güzel şeyler yapar:))

Yaaa kızlar ben bi anda bi sürü kilo aldım yalnız 19 haftalığım 5,5 kilo aldım normal mi sizce?
Doktorum bu konuda yorum yapmıyo da sen bunları düşünme diyo sadece.
Ama ben yine de merak ediyorum,normal mi gidiyoruz diye...

ben ayrıntılıda tartılmadım bıde kaç oldum acaba

:)))) sana sadece güleyim mi? kaydirigubbakcemile3
ben şu an 23 haftalığım ve sıkı durunnnnn 10 kg aldım kızlar :lepi:
seninki çokk normal kafanı takma önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın,benim çok kilo almamın nedeni,ilk 3 ay hep sıkıntıydı ya ondan aldım..şimdi almıyorum şükürler olsun

anowwww nittin sen kız tek başına oturup bi kuzumu yidin maşallah kuşum benım vereliniortak

bende tam tamına 4 kg aldım 54 buçukum.

hoşuma gdiyo tombiş daha da güzelleştim sankim
bayanssulusmile

Fazla canım kusurakalma..sempatiksalakcinnihihoyyyt

Ay benim doktorum da her seferinde şu bakışı fırlatıyorsengözlerimebaksanab sonra da yavaş ol biraz diyor.halbuki ben 3,5 kilo almıştım en sonbilmiyorumkismile
pazartesi gittiğimde de hadi 4 kilo olsun.

yine böyle bakacaksengözlerimebaksanab

Abovvvvvvvvvv:hooray:

anowwww nittin sen kız tek başına oturup bi kuzumu yidin maşallah kuşum benım vereliniortak

baaak dalga geçmeyin alınırım kaydirigubbakcemile3
ahhhh canım benim yerimde başka biri olsa 10 değil 20 kg alırdı yine dikkat etmişim :))
cvs testi,bitmek bilmeyen beklemeli günlerr,bi allah bi ben bilirim o yüzden kilo vs hiç kafama takmıyorum 30 kg da alsam benim için oğluşumun sağlığı...

takma kafana canım aşağı yukarı bende senin kadar aldım ii olalımda dert ettiğimiz şey kilomuz olsun:))))))zemuszemus

Kızlarr şaka bir yana da, yani fazla kiloların hamilelikte hiçbir zararı olmadığını mı sanıyorsunuz siz?
Hım?

Moralinizi bozmak gibi olmasın da, okumanızda fayda var.. Herşeyin fazlazı zararrrrrrrrrrrrrr..

Fazla kilo almanın bebeğin sağlığı üzerinde hiç bir olumlu etkisi olmadığını vurgulayan Op. Dr. Alaaddin Balcı, annenin aşırı kilo almasıyla ortaya çıkabilecek gebelik zehirlenmesi ile hem kedi hayatını, hem de bebeğinin hayatını tehlikeye sokabileceğine dikkat çekti. Bu hastalığın genelde 15 kilonun üzerinde kilo alan hamile bayanlarda ortaya çıktığını vurgulayan Op.Dr. Balcı, "Mutlaka bu limitlere uyulması gerekir. Bu konuda hasta düzenli takip yaptırmalı, sürekli doğum uzmanının gözetiminde olmalı. Boş zamanlarında egzersiz yapmalı. Egzersiz, karın kaslarını geliştirip vücudun dinamiğini artıracak, daha rahat ve sağlıklı doğum olmasını sağlayacaktır. Aksi halde anne adayını zor bir doğum bekleyebilir." ifadelerini kullandı.

Kızlarr şaka bir yana da, yani fazla kiloların hamilelikte hiçbir zararı olmadığını mı sanıyorsunuz siz?
Hım?

canım şuan dr kontrolundeyiz ben geçen kontrolümde beni diyetisyene yollayın dedim hiç gerek yok aşırı fazlanız olsa önerirdim dedi ok dedim bende ama 57 kg ile hamile kaldım bide ben sigara kullanıyordum bırakınca son durum böle oldu işte:)))

Tabii canım hepimiz doktor kontrolundeyiz sonuçta..
Laf lafı açtı da söyleyim dedim işte ben de..:CüvCüv:

Sonuçta sizin doktorunuz da ilk 5 aydaki 9-10 kiloyu normal görüyorsa vardır elbet bir bildiği:)
Sen bana bakma..

Benim ki her seferinde yavaş olll dediği için söyleyim dedim.bilmiyorumkismilehihoyyyt

kızlarrr akşama ne yemek yapimmm fikir verinnn eve gidip yemek yapcam

Evde nelerin var bilemedim hatun ama çorba olarak un çorbası yap benim canım ondan çekti şimdi çok.
Ben de ondan yapcam ama anneminki gibi olsun diyorum.
Annem de evde yok nasıl yapılıyodu tam hatırlaymadım.
Unu kavuruyoduk,su ekliyoduk tuzunu et suyunu koyup kaynayınca biraz pirinç atıyoduk galiba.Çok kolay ama çok lezzetli bi çorba:))
Yanına da evde olan şeylerini sen bilion kuzum bi de şimdi burda şunu yap bunu yap diyemiyorum ki bizim hatunların canı çekmesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…