2010 Temmuz Anneleri : )

inşş sende öğrenirsin en kısa zmanda canımm resımleri beklioruz
eklerim cnm eklemem mi

allah binlerce kez razı olsun dularım senınle rabbım yüzünü güldürsün :Saruboceq:

kızlar burda kımın free bhcgsi tuttu 2li test sonucuna göre
50nın üstü kız 50nin altı erkek israilliler bulmus kımlerde tuttu acaba opuyorumnanaktan

50nın üstü kız 50nin altı erkek israilliler bulmus kımlerde tuttu acaba opuyorumnanaktan

işte gerçek umutluuu ha şöyle kendıne gelmişsin maşallah kaydirigubbakcemile5 cinsiyet tahminleri :jeyyar:

valla ben sonucumu bilmiyorum ki. doktorum iyi deyince bende sormamıştım..test sonucu ona geliyor..
aslında merak ediyorum. doğru mu diye?

senin ki ne?

işte gerçek umutluuu ha şöyle kendıne gelmişsin maşallah kaydirigubbakcemile5 cinsiyet tahminleri :jeyyar:
cnm senı dinledim kafamı dagıtıyorum hihoyyyt cnm mesajımı aldınmı
valla ben sonucumu bilmiyorum ki. doktorum iyi deyince bende sormamıştım..test sonucu ona geliyor..
aslında merak ediyorum. doğru mu diye?

senin ki ne?

benım 37.2 bakalım tutarmı tutmazmı

kıyamammm ben sizeee prens ve prenseslerin resimleri koyulmuş bakıyorum da...çok tatlılar yaaa 41 kere maşallah onlara...dr a gideceklere de inşallah şimdiden güzel haberlerle gelirler diyorum...benimde yarın 12 de randevum var..benim içinde dua edin kızlar...h.sonu haber veremezsen p.tesi günü veririm inş.güzel haberleri...benim küçük adamın kalbine bakılacak yarın,inşallah bi problem yaşamayız...gerçi dr yok bi problem diyor ama yine şüphe istemem içimde...

Dualarımız seninle ..Birşey olmaz ne olacak yaaa................hihoyyythihoyyyt

slm kızlar sabah bi uğramıştım işlerimi hallettim,uyudum eve gelince,
size uğrayayım dedim.

Umutluu canım bende tuttu sanırım benim değerimi tam hatırlamıyorum ama burda
söylenince bakmıştım değerim 50nin altındaydı.Ve cinsiyetimiz erkek.
Ben de tuttu ama tesadüfi mi bilemem:))

ewet cnm senı hatırlıyorum senınkı tutmustu hihoyyyt

cnm güzel haberlerle gel inşallah git gör miniginin minnacık kalbını :ecrin_bebek:

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…