eklerim cnm eklemem miinşş sende öğrenirsin en kısa zmanda canımm resımleri beklioruz
umutlu ben doktoruma senden bahsettim. bi arkadaşın böle olmuş dedim. bebeğin aşağıda taşınması hareketler sırasında sancı yapar ama rahim ağzı sıkıysa bişi olmaz dedi. rahim ağzı önemli dedi. bütün gün yatçak diye bişi yok arada kalkarsa da bişi olmaz dedi. ben söliyim ama sen gene de mümkün olduğu kadar istirahat et.benim bebek aşada değilmiş öle söledi ama bakalım detaylıda ne görünücek. ben birazdan çıkıyorum bana şans dileyin hepinizi öpüyorum.
Allah yardımcın olsun canım ve ben güzel haberlerle geleceğine inanıyorum flowercim.
eklerim cnm eklemem mi
allah binlerce kez razı olsun dularım senınle rabbım yüzünü güldürsün :Saruboceq:
kızlar burda kımın free bhcgsi tuttu 2li test sonucuna göre
50nın üstü kız 50nin altı erkek israilliler bulmus kımlerde tuttu acaba opuyorumnanaktan
50nın üstü kız 50nin altı erkek israilliler bulmus kımlerde tuttu acaba opuyorumnanaktan
cnm senı dinledim kafamı dagıtıyorum hihoyyyt cnm mesajımı aldınmıişte gerçek umutluuu ha şöyle kendıne gelmişsin maşallah kaydirigubbakcemile5 cinsiyet tahminleri :jeyyar:
valla ben sonucumu bilmiyorum ki. doktorum iyi deyince bende sormamıştım..test sonucu ona geliyor..
aslında merak ediyorum. doğru mu diye?
senin ki ne?
kıyamammm ben sizeee prens ve prenseslerin resimleri koyulmuş bakıyorum da...çok tatlılar yaaa 41 kere maşallah onlara...dr a gideceklere de inşallah şimdiden güzel haberlerle gelirler diyorum...benimde yarın 12 de randevum var..benim içinde dua edin kızlar...h.sonu haber veremezsen p.tesi günü veririm inş.güzel haberleri...benim küçük adamın kalbine bakılacak yarın,inşallah bi problem yaşamayız...gerçi dr yok bi problem diyor ama yine şüphe istemem içimde...
slm kızlar sabah bi uğramıştım işlerimi hallettim,uyudum eve gelince,
size uğrayayım dedim.
Umutluu canım bende tuttu sanırım benim değerimi tam hatırlamıyorum ama burda
söylenince bakmıştım değerim 50nin altındaydı.Ve cinsiyetimiz erkek.
Ben de tuttu ama tesadüfi mi bilemem:))
kıyamammm ben sizeee prens ve prenseslerin resimleri koyulmuş bakıyorum da...çok tatlılar yaaa 41 kere maşallah onlara...dr a gideceklere de inşallah şimdiden güzel haberlerle gelirler diyorum...benimde yarın 12 de randevum var..benim içinde dua edin kızlar...h.sonu haber veremezsen p.tesi günü veririm inş.güzel haberleri...benim küçük adamın kalbine bakılacak yarın,inşallah bi problem yaşamayız...gerçi dr yok bi problem diyor ama yine şüphe istemem içimde...
Dualarımız seninle ..Birşey olmaz ne olacak yaaa................hihoyyythihoyyyt
cnm senı dinledim kafamı dagıtıyorum hihoyyyt cnm mesajımı aldınmı
benım 37.2 bakalım tutarmı tutmazmı
denizcim seninde bu relax tavırlarına bayılıyorum yaa...keşke bende becerebilsem rahat olmayı olumunekankayizsmile
denizcim seninde bu relax tavırlarına bayılıyorum yaa...keşke bende becerebilsem rahat olmayı olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?