Hiç yemek yapasım yok..
Evde nelerin var bilemedim hatun ama çorba olarak un çorbası yap benim canım ondan çekti şimdi çok.
Ben de ondan yapcam ama anneminki gibi olsun diyorum.
Annem de evde yok nasıl yapılıyodu tam hatırlaymadım.
Unu kavuruyoduk,su ekliyoduk tuzunu et suyunu koyup kaynayınca biraz pirinç atıyoduk galiba.Çok kolay ama çok lezzetli bi çorba:))
Yanına da evde olan şeylerini sen bilion kuzum bi de şimdi burda şunu yap bunu yap diyemiyorum ki bizim hatunların canı çekmesin:))
Evde nelerin var bilemedim hatun ama çorba olarak un çorbası yap benim canım ondan çekti şimdi çok.
Ben de ondan yapcam ama anneminki gibi olsun diyorum.
Annem de evde yok nasıl yapılıyodu tam hatırlaymadım.
Unu kavuruyoduk,su ekliyoduk tuzunu et suyunu koyup kaynayınca biraz pirinç atıyoduk galiba.Çok kolay ama çok lezzetli bi çorba:))
Yanına da evde olan şeylerini sen bilion kuzum bi de şimdi burda şunu yap bunu yap diyemiyorum ki bizim hatunların canı çekmesin:))
baaak dalga geçmeyin alınırım kaydirigubbakcemile3
ahhhh canım benim yerimde başka biri olsa 10 değil 20 kg alırdı yine dikkat etmişim :))
cvs testi,bitmek bilmeyen beklemeli günlerr,bi allah bi ben bilirim o yüzden kilo vs hiç kafama takmıyorum 30 kg da alsam benim için oğluşumun sağlığı...
yoğurt da ekle o çorbaya 3 yemek kaşıpı kadar iyice çırp ama yumurta yok..
Pirinç yerine de arpa şehriye..
Ben de böyle yaparım çok güzel olur ama et ya da tavuk suyu şart.
Denizzz
Dün akşam Defne diye bi bebiş vardı gittiğim yerde aman nasıl tatlı görsen hem akıllı hem güzel maşallah.
Senin kız da öyle olur inşallah.Defneler adı gibi güzel oluyolar maşallah...
Ya bu arada bizim ismimize kimse sıcak bakmıyor.Rüzgar yerine şunu koyun bunu koyun diyip duruyolar benim de aklım karıştı.
Sizce Rüzgar'ı değiştirelim mi?
Denizzz
Dün akşam Defne diye bi bebiş vardı gittiğim yerde aman nasıl tatlı görsen hem akıllı hem güzel maşallah.
Ya bu arada bizim ismimize kimse sıcak bakmıyor.Rüzgar yerine şunu koyun bunu koyun diyip duruyolar benim de aklım karıştı.
Denizzz
cnm kıyamam sana ne dalga geçmesi yerım ben senı be yeterkı bebegın saglıklı olsun takılıyoruz öle alınma sakın bebem
içine yatıyorsa neden değiştireceksin ki..bence çoookk güzel bir isim...
bende oğlumun ismini cenker koyacağım allah nasip ederse...anlamı benim için çok önemli ''iyi savaşan''demekmiş...eşim bulmuş bende kırmak istemedim hoşuma da gitti zaten...
Evt tatlım benim de öyle bir gözlemim var..Defne ler hep güzel oluyor gibi bir düşüncem varsempatiksalakcinni, gerçi benim Defne ismini istememin bunla alakası yok ama olsun..
Sağlıklı olsun da :Saruboceq:her çocuk güzel sonuçta..
Rüzgar güzel yaaa ...lmaz:
ben bir tek defne tanıyorum oda tv den. defne samyeli onunda maşallahı var. oda çok güzel.
ama sende güzelsin az da olsa gördük resmini. eminim senin defnende çok güzel olur.
çok karizmatik bir isim daaha önce de söylemiştim. içinden geçenizi koyun. babasıda istiyorsa rüzgar diye. he bide soyadınızla uyuyor di mi o da aklıma geldi şimdi.
Ay yok ne dalgası..?kafamçokkarıştı
Hsgs2002 ay dalga falan anlamadın umarım..
Malum sanal ortam..bilmiyorumkismile
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize ya, konuşuyoruz işte öyle.turkbayragi
içine yatıyorsa neden değiştireceksin ki..bence çoookk güzel bir isim...
bende oğlumun ismini cenker koyacağım allah nasip ederse...anlamı benim için çok önemli ''iyi savaşan''demekmiş...eşim bulmuş bende kırmak istemedim hoşuma da gitti zaten...
Cenker güzelmiş..vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?