2010 Temmuz Anneleri : )

yoğurt da ekle o çorbaya 3 yemek kaşıpı kadar iyice çırp ama yumurta yok..
Pirinç yerine de arpa şehriye..
Ben de böyle yaparım çok güzel olur ama et ya da tavuk suyu şart.

haklısınnn ama şu un çaorbasını ilk defa duydum tarifi iice bulimde yapimm

Denizzz
Dün akşam Defne diye bi bebiş vardı gittiğim yerde aman nasıl tatlı görsen hem akıllı hem güzel maşallah.
Senin kız da öyle olur inşallah.Defneler adı gibi güzel oluyolar maşallah...

Ya bu arada bizim ismimize kimse sıcak bakmıyor.Rüzgar yerine şunu koyun bunu koyun diyip duruyolar benim de aklım karıştı.

Sizce Rüzgar'ı değiştirelim mi?

cnm kıyamam sana ne dalga geçmesi yerım ben senı be yeterkı bebegın saglıklı olsun takılıyoruz öle alınma sakın bebem

yoğurt da ekle o çorbaya 3 yemek kaşıpı kadar iyice çırp ama yumurta yok..
Pirinç yerine de arpa şehriye..
Ben de böyle yaparım çok güzel olur ama et ya da tavuk suyu şart.

Anaaaaam kııız saolasın unuttuğum şey neydi diom süpersin kız sen çok yaşa emi:))

Evt tatlım benim de öyle bir gözlemim var..Defne ler hep güzel oluyor gibi bir düşüncem varsempatiksalakcinni, gerçi benim Defne ismini istememin bunla alakası yok ama olsun..
Sağlıklı olsun da :Saruboceq:her çocuk güzel sonuçta..

Rüzgar güzel yaaa ...lmaz:

içine yatıyorsa neden değiştireceksin ki..bence çoookk güzel bir isim...
bende oğlumun ismini cenker koyacağım allah nasip ederse...anlamı benim için çok önemli ''iyi savaşan''demekmiş...eşim bulmuş bende kırmak istemedim hoşuma da gitti zaten...

çok karizmatik bir isim daaha önce de söylemiştim. içinden geçenizi koyun. babasıda istiyorsa rüzgar diye. he bide soyadınızla uyuyor di mi o da aklıma geldi şimdi.

cnm kıyamam sana ne dalga geçmesi yerım ben senı be yeterkı bebegın saglıklı olsun takılıyoruz öle alınma sakın bebem

Ay yok ne dalgası..?kafamçokkarıştı
Hsgs2002 ay dalga falan anlamadın umarım..

Malum sanal ortam..bilmiyorumkismile

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize ya, konuşuyoruz işte öyle.turkbayragi

Saol canım,
CENKER güzelmiş yaa.Valla beğendim.Koyun koyun siz de Cenker koyun.
Bizde Rüzgar koyalım:))

ben bir tek defne tanıyorum oda tv den. defne samyeli onunda maşallahı var. oda çok güzel.
ama sende güzelsin az da olsa gördük resmini. eminim senin defnende çok güzel olur.

ben bir tek defne tanıyorum oda tv den. defne samyeli onunda maşallahı var. oda çok güzel.
ama sende güzelsin az da olsa gördük resmini. eminim senin defnende çok güzel olur.

Bebişler güzel olmaz mı?:teselli:
Annesinin kuzusu hepsi..:teselli:

Hele o günleri görelim hayırlısı ile,:Saruboceq: hepsinin fotolarını dizeriz yeni topiğimize inş.:Saruboceq:

çok karizmatik bir isim daaha önce de söylemiştim. içinden geçenizi koyun. babasıda istiyorsa rüzgar diye. he bide soyadınızla uyuyor di mi o da aklıma geldi şimdi.

Ayy saol tatlum yaa,
Karizmatik bence de ama işte değişik geliyo ya herhalde ondan insanlar hemen başka şeyler öneriyo.,
Soyadımızla uyuyor babamızda beğendi,yalnız babamız sonuna ALP eklemek istiyor.
RÜZGAR ALP koyacağız galiba:)))

Ay yok ne dalgası..?kafamçokkarıştı
Hsgs2002 ay dalga falan anlamadın umarım..

Malum sanal ortam..bilmiyorumkismile

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize ya, konuşuyoruz işte öyle.turkbayragi

kızlarrr alınsam yazmam kilomuu..şaka tabii ki
tombiş ama çok da güzel bir anneyim naniknanik

Cenker güzelmiş..vereliniortak

bncede cenker defne ve rüzgar süper isimlerr ya bende isim bulmak istioyrum kayınbabnın ismini koymak istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…