- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şırınga ile ağzına mı fışkırtıyorsunuz?
ama kaşığa alışması daha iyi olmaz mı?
yani kaşığa zorlasanız?
slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.özledim kk ya girmeyi.bayadır girmedim bayram nedeniyle.bebekleriniz ve sizler nasılsınız?bende kk nın yeni halini sevmedim.yasmin sen nasılsın döndünmü ankaradan bebeginin mevlüdü simdiden hayırlı olsun
geçmiş olsun cnmmmerhaba hanımlar zorlu bir uçak yolcuğundan sonra memleketimdeyim.kızım yaklaşık 1.5 saat ağladı uçakta perişan olduk.salı günü geri döncem kara kara düşünüyorum yine öyle olursa diye.
yaklaşık bir aydır kızım kaka yapmayı unuttu 7 gün falan bekliyorum yapmıyor kafayı yemek üzereyim.2 kere fitil verdim bir kerede parmakla masaj yaptım.tıkır tıkır saati saatine kaka yapan benim kızım değildi sanki.doktor bağırsak düzenleyici şurup verdi o bile işe yaramadı
sizlerde neler var neler yok uzun zamandır giremedim.sitenin yeni halini de hiiiç beğenmedim![]()
şöyle bir şey olabilir,ufak tül keseler var ya hani onun içine kokulardan varya kokulu yapraklardan koyup bebeğinde ufak fotosunu basabilirsin,misafirlere bundan dağıtabilirsin hem uygun hemde güzel..anlatamadım galiba bakayım resim bulabilirsen fikrimi anlatırım yada çizerim sana...
![]()
bak mesela bu mum koymuş sen mum yerine kokulu çiçekler oluyor onlardan koyarsın içinede bebeğinin vesikalık boyunda resmini koyarsın...çok hoş durur,hatta uğraşırım dersen arkasına mıknatıs bile yapıştırılabilinir silikon ile :)))
evet canım, misafir aşı yapıyorlar. bende aynı durumdaydım. kızımın aşısını yaptırdım. aşı kartın yanındaysa karta işliyorlar zaten.
agzına boşaltıyorum kaşıklada alıyor kafasını saga sola çevırınce kaşıkla vermesi cok zor oluyor.ama ne kadr sürede kaç cc vermem gerektıgını bi türlu ayarlayamadım senın bılgın var mı?
agzına boşaltıyorum kaşıklada alıyor kafasını saga sola çevırınce kaşıkla vermesi cok zor oluyor.ama ne kadr sürede kaç cc vermem gerektıgını bi türlu ayarlayamadım senın bılgın var mı?
kızlar neden yazmıyo kimse? zaten zorla vakit bulup giriyoruz.
kızlar neden yazmıyo kimse? zaten zorla vakit bulup giriyoruz.
ne veriyosunuz kaşıkla ya da şırıngayla? geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
canım benım kız memeyı bıraktı bıberonda almıyor süt verıyorum şırınga ile kaşıkla cok zor oluyor
merhaba kızlar,
benim kızım da biberonu almıyor, kaşıkla çok zor ya sağa sola dökülüyor sürekli..ileride işe başladığımda zor olacak anneme.
keşke bilseydim en başından arada biberonla verirdim..
bu arada sağ göğsüm dün çok sızladı, gece düzeldi sanmıştım sonra 5 gibi kalktım emzirdim baktım yine ağrıyor..2 gündür uğraşıyordum, bir de stresten olabilirmiş diye okudum netten, bayram görümcemin yanımıza gelmemesi ve tartışma yüzünden zehir olmuştu, stresten mi oldu acaba diye düşününce uyku tutmadı 5 te bir kalktım hüngür şakır ağladım salonda bir süre ...ohh bir rahatladım sonra mis gibi uyumuşum..çok fena ağrı yapıyordu insanın sinirleri bozuluyor...
bugün flowersun un dediği gibi 2 kez sıcak duş sürekli sağma yaptım üstüne minoset içtim..şimdi yine içicem yatarken sanırım düzeldi..
merhaba kızlar,
benim kızım da biberonu almıyor, kaşıkla çok zor ya sağa sola dökülüyor sürekli..ileride işe başladığımda zor olacak anneme.
keşke bilseydim en başından arada biberonla verirdim..
bu arada sağ göğsüm dün çok sızladı, gece düzeldi sanmıştım sonra 5 gibi kalktım emzirdim baktım yine ağrıyor..2 gündür uğraşıyordum, bir de stresten olabilirmiş diye okudum netten, bayram görümcemin yanımıza gelmemesi ve tartışma yüzünden zehir olmuştu, stresten mi oldu acaba diye düşününce uyku tutmadı 5 te bir kalktım hüngür şakır ağladım salonda bir süre ...ohh bir rahatladım sonra mis gibi uyumuşum..çok fena ağrı yapıyordu insanın sinirleri bozuluyor...
bugün flowersun un dediği gibi 2 kez sıcak duş sürekli sağma yaptım üstüne minoset içtim..şimdi yine içicem yatarken sanırım düzeldi..