kimseyi tanımıyorum ki burada misafir çağırayım..sıpaları bırakıp evi toplamam ,hazırlık yapmam lazım..evimde kendimize zar zor yemek yaparken ohooo çok zor valla...hem bayramda eşimin memleketine eskişehire gittik..akrabalar çocukları öpmeye falan kalktılar sinir oldum..zaten grip salgın,tek başıma bakıyorum..hasta olsalar naparım bütün gün..hatta eşimin kuzeni de zorla öpmeye kalktı,yok dedim..israr etti..kusura bakmayın,emziren anneyim kimseyi öpmek istemiyorum dedim..tamam o zaman falan dediler ama bebekleri uzaktan sevmek te güzel oluyormuş diye sözüm ona laf çarpıttılar..kimse kucağına almadı,öpmedi ama bu kez de bebeklerin ellerini tutup sevmeye kalktılar..sesim o an çıkmadı ama ona da kızdım aslında..Küçük bebekler her an elleri ağızlarında zaten..her tür mikrobu elleri yoluyla direk ağızlarına alıyorlar..tamam o kadar koruyucu olmamalı belki,dirençli olmaları için vücudun mikroba da ihtiyacı var ama dayanamıyorum..benim istediğim kadar mıncıklayıp öpme hakkım var,diğer insanlara o hakkı tanımak istemiyorum :)) daha çok küçükler...
dirençli olması gereken zamanlar bu kadar ufakken değil canım, sonuçta daha çok ufaklar..ilaç bile alamıyorlar doğru düzgün.
ben de koruma taraftarıyım.
en son yengem ellerini yıkamadan ellemeye kalkıştı, uyardım..
şu anda bana çok kırgınmış bizim eve gelmiyor
aferim bak ne güzel bakıyorsun diyeceğine garip garip alınganlıklar
hiç çekemem ya
büyüdükçe rahatladım ama ben biraz
bugün misafirliğe gittik daha rahattım
yalnız şu anda da ufak çocuklara karşı çok dikkatli olmak lazım
sağa sola oyuncak atan ne yaptığını bilmez veletlere karşı
bugn gittiğimiz yerde vardı çocuklar
çocuğa yaklaştıklarca hop oturup hop kalktım
başka bir bebek daha vardı ananesi uyutup arka odaya koydu kapıyı kapadı
kadın amma rahat
ya o diğer canavar çocuklar başına giderse , bebeğe zarar verirlerse