• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

ay ne marifetli hatunlarsınız yaaaa
ben şimdi eşimle konustum mc den bişiler alcak.
yani hiç yemek yapasım yyok yaaa,etrafı toplayasım,temzilik yapasım ,hiç ya hiç ,sadece bebemle oynuyorum bütün gün..
saçımı bile taramıyorum bıraktım kendimi iyiceeeeeeee:19: kızıyorum kendime vallaa...Allah beni napmasın emiiiiiiiiii :37: :37: :37:

,slm tüm annelere yaa su istanbulda oturan anneler ne sanslı valla bende orda olsam kesinlikle sizlerle buluşurdum.ben yeni insanlarla tanışmayı ve sohbet etmeyi çok severim.ne güzel olurdu bu fırsatı kaçırmayıp buluşun kızlar en yakın zamanda ben olsam hafta içi buluşurdum çünkü dediginiz gibi daha iyi eşler hafta sonu evde yalnız kalmaz.hem çok kalabalık olmaz heryer.:68:size iyi oturmalar..akşamada ben bugün tarihte ilk kez yemek yapmadım misafirlige gidecegiz arkadaslarla o yüzden bugün eşim hazır bişeler getirecek pizza ve cola var menüde yiyip hemen çıkıcagız:56:

ben avrupadayım
sen anadoluda mısın?
olmadı anadoludakiler bi yerde toplansın toplu gelin:61:
ay cnaım direk gelin bana dicem.benime vim öyle bir yerdeki heryere 2 buçuk saat.sancaktepeye bağlı.arabada yok yollarda sürünürüm heralde :D
kızıma minnie mouse kostümü aldım :)))
stüdyo fotoğrafı çektiricem onunla.
aralık sonu kuzeninin 1. yaş günü var ondada giycek kuzum :21:
fotoğraf albümüne koyayım sizde görün tatlı teyzeleri kızımı :)
koy canım.ne tatlı olmuştur kim bilir emrak ettim
evet nazoş kesinlikle haklısın ben daha önce 2 kez kocaeli kk buluşmasına katıldım. insan hiç yabancılık çekmiyor. hatta güzel dostluklar kurduk. ara sıra aliağaya opete tüpraşa toplantılara geliyor, ali ağaya geçmeden beni de izmirde bıraksa. aslında olabilir ama ancak önümüzdeki yazdan itibaren.
ay çok güldüm sana ya.alem hatunsun
primera, medaa ve şu anda online olmayan istanbullu temmuz anneleri buluşmak istiyoruz haberiniz olsun:))

canım bende isterim ama baya uzaktayım.eger anneme gidebilirsem ordan kolay olurda.şuan oturdum yerde acaip zor .sarıgaziyi biliyrmusunuz oraya yakınım yenidoağn diye geçiyor da kimse bilmiyor :D aslında babamlarda istanbul foruma çok yakın gidip kapak mı atsam babamlara.annem babam ayrı bekar evi babamın evide yemek yapanda olmaz bana :D

biir yazmış topigin en espirik annesi sonbahar diye.kesinlikle katılıyorum beni bu forumda en çok güldüren insandır.ondna sonrada hayat77(nam- değer aşk kadını) geliyor bana göre,eski nicke alışmışım

ay cnaım direk gelin bana dicem.benime vim öyle bir yerdeki heryere 2 buçuk saat.sancaktepeye bağlı.arabada yok yollarda sürünürüm heralde :D

koy canım.ne tatlı olmuştur kim bilir emrak ettim

ay çok güldüm sana ya.alem hatunsun

canım bende isterim ama baya uzaktayım.eger anneme gidebilirsem ordan kolay olurda.şuan oturdum yerde acaip zor .sarıgaziyi biliyrmusunuz oraya yakınım yenidoağn diye geçiyor da kimse bilmiyor :D aslında babamlarda istanbul foruma çok yakın gidip kapak mı atsam babamlara.annem babam ayrı bekar evi babamın evide yemek yapanda olmaz bana :D

biir yazmış topigin en espirik annesi sonbahar diye.kesinlikle katılıyorum beni bu forumda en çok güldüren insandır.ondna sonrada hayat77(nam- değer aşk kadını) geliyor bana göre,eski nicke alışmışım

Sarıgaziyi çok iyi bilirim hattaa yakın bile sayılrız...Kozyatağıyla dudullu arası biyerlerdeyim ben..bu arada annemleri sarıgazide evleri varr...yani bazen gelrim oralara hatta anaaaaaa kıs çok yakınmış heee:21:

Sarıgaziyi çok iyi bilirim hattaa yakın bile sayılrız...Kozyatağıyla dudullu arası biyerlerdeyim ben..bu arada annemleri sarıgazide evleri varr...yani bazen gelrim oralara hatta anaaaaaa kıs çok yakınmış heee:21:

geldin bir gün vaktin olursa uğra canım beklerim.evimi biraz darmadağınık bulursun ama .akşamdan haber verirsen gelcem diye sana en iyi yapabildim şeylerden yaparım.hıh marifetlerimi sergilerim.bir tramisu bide fındıklı tarçılı kurabiye

benim kız kafayı yedi bu arada.yalandna ağlamalar.hiç bir şekidle durmamalar.şimdi durdu kendi kendine konuşuyor bende cvp veriyorum:)) emzik veriyorum üstünü başını yiyo anlamadım ki.emerek dudagını morartmış.her yer salya .tshirtleri ıslak hep kıyafet yetiştiremiyorm insna tshirt yermi ya:27:

kızlar slm
ay sinir oldum dün geceden beri internet bağlantısı yoktu :84: yeni geldi çok şükür. hediye çekilişi yapılmış yaşasın. ben kkgm ye alacağım karçiçeği de banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :66: :66:

Back
X