Selam arkadaşlar......
Nasılsınız?
Süt sağma makinası almayı düşünen arkadaşlar aldınızmı?Hangi marka aldınız?
medela aldım canım memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar......
Nasılsınız?
Süt sağma makinası almayı düşünen arkadaşlar aldınızmı?Hangi marka aldınız?
ay siz yakın sayılırsınız Selva ile birbirinize..
ay cnaım direk gelin bana dicem.benime vim öyle bir yerdeki heryere 2 buçuk saat.sancaktepeye bağlı.arabada yok yollarda sürünürüm heraldeben avrupadayım
sen anadoluda mısın?
olmadı anadoludakiler bi yerde toplansın toplu gelin![]()
koy canım.ne tatlı olmuştur kim bilir emrak ettimkızıma minnie mouse kostümü aldım :)))
stüdyo fotoğrafı çektiricem onunla.
aralık sonu kuzeninin 1. yaş günü var ondada giycek kuzum
fotoğraf albümüne koyayım sizde görün tatlı teyzeleri kızımı :)
ay çok güldüm sana ya.alem hatunsunevet nazoş kesinlikle haklısın ben daha önce 2 kez kocaeli kk buluşmasına katıldım. insan hiç yabancılık çekmiyor. hatta güzel dostluklar kurduk. ara sıra aliağaya opete tüpraşa toplantılara geliyor, ali ağaya geçmeden beni de izmirde bıraksa. aslında olabilir ama ancak önümüzdeki yazdan itibaren.
primera, medaa ve şu anda online olmayan istanbullu temmuz anneleri buluşmak istiyoruz haberiniz olsun:))
ay cnaım direk gelin bana dicem.benime vim öyle bir yerdeki heryere 2 buçuk saat.sancaktepeye bağlı.arabada yok yollarda sürünürüm heralde
koy canım.ne tatlı olmuştur kim bilir emrak ettim
ay çok güldüm sana ya.alem hatunsun
canım bende isterim ama baya uzaktayım.eger anneme gidebilirsem ordan kolay olurda.şuan oturdum yerde acaip zor .sarıgaziyi biliyrmusunuz oraya yakınım yenidoağn diye geçiyor da kimse bilmiyoraslında babamlarda istanbul foruma çok yakın gidip kapak mı atsam babamlara.annem babam ayrı bekar evi babamın evide yemek yapanda olmaz bana
biir yazmış topigin en espirik annesi sonbahar diye.kesinlikle katılıyorum beni bu forumda en çok güldüren insandır.ondna sonrada hayat77(nam- değer aşk kadını) geliyor bana göre,eski nicke alışmışım
Sarıgaziyi çok iyi bilirim hattaa yakın bile sayılrız...Kozyatağıyla dudullu arası biyerlerdeyim ben..bu arada annemleri sarıgazide evleri varr...yani bazen gelrim oralara hatta anaaaaaa kıs çok yakınmış heee![]()
hediyeleriniz hayırlı olsun kızlar şimdiden![]()
çekeceğimiz var bu bebişlerdenbaşladı diş sendromları![]()