2010 temmuz annelerinin doğum hikayeleri...

asiyan_1010
canım maşallah çok tatlı bebeğin benim bebeğim de altını açınca çok ağlıyordu yeni yeni düzeldi
ne garip korkuyorlar demek ki altları açılınca

evet canım belkide öyle.birde benimki 1 hafta oldu hala göbeği düşmedi.iyice kurudu fakat üzülüyorum bazen.bir düşsede yıkasam onu.nazar değmesin ama su 2 gündür geceleri 2,5 saatte bir uyanıyor.ilk günler hiç uyumuyordu.15 dk da bir uyanıyordu.ne eziyet çektik anlatamam sana.karnımdayken zor olduğunu sanırdım ama şimdi daha da zormuş çocuk büyütmek.kızım tam yemeğe oturacakken uyanıyor.kıyamadığım için ilk onun karnını doyuruyorum.eşimde annelerin hakkı bu yüzden ödenmez diyor.

Burda yazılan her dogum hikayesini okudugumda aglıyorum.Çok sulu göz oldum .Allahım bize de sag salim dogumu atlatıp,bebeklerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.

merhabalar

02.07.2010 da arda bebeği sabah saat=10.42 de kollarıma aldım çok şükür oğlum 3.180 gr 50 cm boyunda mini mini bişi şimdi hikayemizi anlatalım sabah saat 9da hastanede olduk bütün ailem yanımdaydı bende telaş vardı yatış işlemlerim gerçekleşti odamı süsledik ve beni yukarıya aldılar mert arkamdan anne die ağlıyodu en çok acı veren dakika oydu bi oğlumu bırakıp bi oğlumu kucağıma almaya gitmek....
ilk önce yukarıya aldılar yatırdılar serumu bağladılar ben iyice sakinleştim bütün doktorlar geldiler kendilerini tanıttılar ve doğru ameliyathaneye orda epidurel i yaptılar ve gerisini hayal meyal hatırlıyorum çok heyecanlı olduğum için sakinleştiriciyi biraz fazla yaptılar kafayı buldum anlıycğınız kaydirigubbakcemile3
ben doğumda biraz miğde bulantısı yaşadım hareketlerden dolayı sonra oğlum geldi öptürdüler onu bana ilk aşk .... odaya geldiğimde kendimi biraz baygın hissediyordum ama oğullarımı görünce canlandım hemen hem merti hem ardayı öptüm sonra emzirdim çok güzel ve yüce duygu allah bunu bana 2 defa yaşattığı için çok şanslıyım tam amaleiyattan 5 saat sonra ayakta dolaşıyordum inşallah hepiniz sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kollanıza alırsınız....

tbrk ederim allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ömürleri olsun arda bebeğin
izmirde nerde yaptınz acaba doğumu

tbrk ederim allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ömürleri olsun arda bebeğin
izmirde nerde yaptınz acaba doğumu

egepol hastanesinde tatlım ama oranın kendi doktorlarınla değil dışardan kendi doktorum geldi ama hastane çok ilgili çok güzel ve temiz tavsiye ederim kesinlikle

egepol hastanesinde tatlım ama oranın kendi doktorlarınla değil dışardan kendi doktorum geldi ama hastane çok ilgili çok güzel ve temiz tavsiye ederim kesinlikle

bende egepolde dilek hanıma gidiyorum içimi rahatlattınız çok tşk ederim a.s.

gözün aydın canım
:gitme: darısı bizlere inşallah

gözünaydın canım, darısı başımıza. Allah tüm ailene sağlık sıhhat versin.güle güle büyütün yeni bebeğinizi inşallah.

canım çok tatlı bir hikayen var. Allah analı babalı büyütsün .......
darısı başımıza, sağlıkla inşallah :Saruboceq:

inan göz yaşlarımı tutamadım okurken.hele de mertin arkandan seslenmesiii:gitme:
bakalım ben nasıl bırakıcam oğlumu:gitme:
offf içim çok acıdı benim yaaa...:gitme:
allahım ewladını sağ salim büyütmek nasp etsin...:Saruboceq:
darısı başımıza inş:Saruboceq:

inşallah canım benim allah bütün annelere evlatlarını sağlıkla büyütmek nasip etsin annelik çok güzel sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın opuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün...:Saruboceq:senağlama
İnş..biz de hayırlı haberlerimizi yazarız buraya
senağlama:Saruboceq:

çok duygulandım ya, senağlamabenim de zamanım azaldı...

Allah analı babalı büyütsün...:Saruboceq:senağlama
İnş..biz de hayırlı haberlerimizi yazarız buraya
senağlama:Saruboceq:

çok duygulandım ya, senağlamabenim de zamanım azaldı...

kızın kolalrında denizz ... ne guzel bir duygudur dimi :)
en kısa zamanda dogum hıkayenı yaz.. merak edıyorum acelecı melegın dogumunu kaydirigubbakcemile3

krikitos kullanıcısından alıntı
merhabalar

02.07.2010 da arda bebeği sabah saat=10.42 de kollarıma aldım çok şükür oğlum 3.180 gr 50 cm boyunda mini mini bişi şimdi hikayemizi anlatalım sabah saat 9da hastanede olduk bütün ailem yanımdaydı bende telaş vardı yatış işlemlerim gerçekleşti odamı süsledik ve beni yukarıya aldılar mert arkamdan anne die ağlıyodu en çok acı veren dakika oydu bi oğlumu bırakıp bi oğlumu kucağıma almaya gitmek....
ilk önce yukarıya aldılar yatırdılar serumu bağladılar ben iyice sakinleştim bütün doktorlar geldiler kendilerini tanıttılar ve doğru ameliyathaneye orda epidurel i yaptılar ve gerisini hayal meyal hatırlıyorum çok heyecanlı olduğum için sakinleştiriciyi biraz fazla yaptılar kafayı buldum anlıycğınız
ben doğumda biraz miğde bulantısı yaşadım hareketlerden dolayı sonra oğlum geldi öptürdüler onu bana ilk aşk .... odaya geldiğimde kendimi biraz baygın hissediyordum ama oğullarımı görünce canlandım hemen hem merti hem ardayı öptüm sonra emzirdim çok güzel ve yüce duygu allah bunu bana 2 defa yaşattığı için çok şanslıyım tam amaleiyattan 5 saat sonra ayakta dolaşıyordum inşallah hepiniz sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kollanıza alırsınız....

canım bebeğinle ve eşinle sağlıklı uzun ömür dilerim...

Allah bebişlerinizi sağlıkla ve hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah..Rabbim yavrularımızı bize,bizi de onlara bağışlasın inşallah

05.07.2010 pazartesi geceden uyku tutmadı gündüz kayınvalidemler misafir gelmişlerdi ve geç vakit gittiler sağolsun misafir gibi davranır hizmet beklerler hiç yardımcı olmadı yemeğe gelmişlerdi eşim çabuk olsun diye ızgara türü bişeyler yaptı yolladık onları ve ben gece saat 12 de yemek yaptım doğumdan sonrası ve benim yokluğumda yesinler diye eşime ve babama...ertesi gün saat sabahın 6 sında kalkıp duş aldım ve evimi falan toparladım kahvaltı yapmadım çünkü içimden bir his bugün doğum yaparım diyordu...hastanemize gittik doktorum günümü hesapladı ultrasona baktık ve 37 haftalık 3000 gr dedi sancım falan da yoktu ama suyun çok azalmış plesenta da yaşlanmış dedi plesenta suyun bittiği zaman doğum olacak artık der ve bebekten ayrılır bunu senin farketmen de mümkün değil dedi bebeği kaybedebiliriz o zaman dedi riske atmayalım istersen alalım bu gün dedi ve hemen kabul ettim yatışım yapıldı serum sonda derken ki en kötüsü de bu sonda bence ameliyata girdim epidural istiyordum son ana kadar ama o kadar heyecanlandım ki o masaya yatınca dr genel anestezi çok daha iyi olur ne dersin dedi olur dedim sonrası malum saat 13:10 da efem dünyaya 3320 gr dünyaya geldi 20 dk sonra da ben çıkmışım ameliyattan ayıldığımda oğlum yanımda yoktu çok korktum önce annem biraz oksijensiz kalmış küveze koydular korkma dedi ama oğlum kollarıma gelene kadar ölüp ölüp dirildim ve işte hemşire emzirmem için efemi getirir getirmez mis kokusunu içime çekip rabbime şükrettim o an zaten insan aşık oluyo o dünya tatlısı varlığa sonrası malum ama doğuma giderken büyük oğlum anne sana bidaha bakıyım dedi ve o beni çok duygulandırdı allah insanı yavrularından ayırmasın acılarını göstermesin...

rkyogn Allah bebiğine sağlıklı uzun ömürler versin...Çocuklarınla beraber bir ömür boyu keyifle yaşamayı nasip etsin..:Saruboceq: Darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…