- 24 Kasım 2010
- 686
- 19
- 318
- Konu Sahibi BALveBADEM
-
amanın ne güzel kız hiç çatlağın yoksa benim heryerim çatladı.ama göbegimde şaırı yokda bacaklar vahim:)
50 kg la hamile kaldım.73 le doğuma girdim.doğumdna çıktıgımda 67 idim.17 kg kaldı doğumdan
her ay beş yada dört kilo verdim.55 e kadar düştüm artık vermiyorum.emzirirken iyi gitmişti kg larım.çok özledim ben emzirmeyi.bazen düşünüyorum acaip üzülüyorum ya..
boyum 160 belimi ölçtüm merakdan bende. 66 belim geldi sonra bide tam göbketen tuttum oda 76 geldi.. beş kilo gigince tamamen gidemri acaba.benim göbegim çok az kaldı ama.oda gitsin :))
Kalçamsa 100 cm. Onu da en kalın yerinden ölçüyorum.
Yani yuvarlakların en dik oldukları noktadan.
Gerçekten kişiden kişiye değişiyor, siz ikizleri büyüttünüz o göbüşte, hiç çatlağınız yok. Maaşallah.
Ben lierak diye bi krem kullandım, sanki mübarek çatlasın diye kullandım aşırı çatlak oluştu. Kabul ediyorum çok kg aldım ama 2 tüp krem bitirdim, banamısın demedi. ilk doğumumdan sonra bu kadar olmamıştı.
Gerçekten kişiden kişiye değişiyor, siz ikizleri büyüttünüz o göbüşte, hiç çatlağınız yok. Maaşallah.
Ben lierak diye bi krem kullandım, sanki mübarek çatlasın diye kullandım aşırı çatlak oluştu. Kabul ediyorum çok kg aldım ama 2 tüp krem bitirdim, banamısın demedi. ilk doğumumdan sonra bu kadar olmamıştı.
sadece chansen bebe yağı kullandım o da çok düzenli değil..
ilk doğumumda da bunda da hiç çatlak olmadı..birazda yapıyla alakalı..
selülit de olmaz ben de hiç..
Ben de bebe yağı kullandım ilk4-5 ay ama baktım kaşıntı ve çatlak oluşumu başlamış, bebe yağının hiç etkisi olmadığını görünce çatlak kremi kullanmaya karar verdim. Ama onunda faydası olmadı. 25 kg alana kadar 11 kg alsaydık tabi bu kadar dövünmezdik.
vermem ölçülerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben açık edeyim hemen senin ölçülerini..
120-180-180 hehe nasıl
vermem ölçülerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?