2010 Temmuz Annelerinin Göbüşeri Kaç cm İnceldi?

10 cm boy farkı az değil canım üstelik gayet güzel gozukuyorsun fotolarda boyuna göre kilon normal bence en fazla 5-6 kilo verirsin.

Zaten hedefim de öyle. Fazlasına gerek yok. Adam gece bir iskelete sarılmasın yani,
Bir zamanlar iskeletordum çünkü. Tekrar öyle olmak istemem. 50 kg falandım yaaa

59 kiloyla hamile kaldım doğuma gitmeden 1 gün önce 79 kiloydum
hiç çatlagım yok ve hiçbir kozmatik vs.kullanmadım..
doğumdan hemen sonraki gün 69 kiloydum emziemediğim için kilolar pek gitmedi sezeryandan dolayı da istediğim gibi spor yapamadım ama şü anda 66 kiloyum ideal kilom 55 çok zor görünse de en kısa zamanda spora başlayıp 55 olamasamda en azından 58 -59 olmaya çalışıcam bakalım bu arada bu benim 3. doğumum bir 7 aylık 14 kiloyla sonlanmış bir erken doğumum var bir tane 5 yaşında oğlum ve en son olarak da efem var...
26 yaşındayım ve 163 cm boyum
(ilk doğumu olup da az kiloyla hamile kalanların eski kilolarına dönmeleri çok normal ama 2 ya da 3.doüumdan sonra asla ilk kiloya dönmek eskisi kadar kolay olmuyooo)

Ben de 57 ile hamile kaldım doğumdan bir gün önce 79 kiloydum. (Eşimle aynı kilo )

Tam 22 kilo aldım ve şuanda 63 kiloyum. Boyum 1,63

Benim de hiç çatlağım yok çok şükür...

Göbeğimi ölçemedim. Ölçünce eklerim.

Boyum 1.80 kilom 62, Eski kiloma ve kıyafetlerimi 2 ay sonrası yani işe başladıktan sonra giymeye başladım. Hiç göbek yok. Emzirdiğim için çok çabuk kilolarım gitti.:92:

Son cümlene sonuna kadar katlıyorum.
Ben de ilk doğumumdan sonra 3 ay içinde tüm fazla kilolarımı vermiştim.
Göbeğimse eski haline dönmüştü.
Ama ikinci doğumumdan sonra toparlanmam uzun sürdü.
6 ay geçti ve vermem gereken en az 5 kg daha var.
Göbeğimse biraz geç toparlanıyor.
Allahtan ay ay ölçüp ne kadar inceldiğini görünce mutlu olabiliyorum.
Yavaş ta olsa...

Boyum 1.80 kilom 62, Eski kiloma ve kıyafetlerimi 2 ay sonrası yani işe başladıktan sonra giymeye başladım. Hiç göbek yok. Emzirdiğim için çok çabuk kilolarım gitti.:92:

aynı boydayız ve benim ilk hamileliğimdeki kilomdasın..Darısı başıma inşallah..

hiçbir incelme olmadığı gibi gitgide kalınlaşıyorum, haliyle sinirleniyorum. veremicem ben bu kiloları yaa..
boyum 1.72, kilo 75, düşünün artık. belimi ölçmeye sinirlerim el vermez sanırım, üühühühü...

ayrıca geçmişi okuyunca en kilolu olanın ben olduğunu gördüm allahım utanıyorum kendimden, ben gideyimde şınav mekik ne varsa çekeyim artık...

Son düzenleme:
benim ilk doğumum hamile kaldığımda 48 kiloydum doğuma qiderken 65 tim doğumdn sonra 60 a düştüm pek verdim denemez bebişim zaten 37. haftaya qirdi doğdu ....
olan kilolar benm oldu sezeryanla doğum yaptığım için spor falan yapamadım uzun süre bu siteye üye olmasaydım belki hala o kadar üstüne düşmücektim 59 la diyete spora başladım bi hafta sonrası biraz daha fazlası hatta 58 oldum öyle sizin qibi bel basen falan ölçmedim nedense hiç aklıma qelmedi :S
bebeğimide emziremedim sonuç böle işte emmeyince herşey bana kaldı :)
ama vericem inşallaah eskiye dönemesemde 50 olmak için çabalıcam allahın izniyle

haberlerde gördüm boynumuzun çevresi 34 santim olmalıymış en fazla kadınlarda benim 32 göbek 87 olmuş akşam akşam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…