2010 Temmuz Annelerinin Göbüşleri...

nası yani bebeişlerin yaşadılarmı 4 buçuk aylık ada ve ege nin kardeşleri yazmıssında sadece merak ettim canım kusura bakma eğer yaşadılarsa muzice bebek onlar

Canlı doğdular ama yaşatılmaları için herhangi bir çaba olmadı.Zaten yaşayamayacak kadar küçüktüler....Öldüler...Yani ölüme terkedildiler...
Melek kızım Ada ve melek oğlum Ege mezardalar..Doğum günümde doğup doğum günümde öldüler...14 şubat 2009 da..
Şimdi meleklerimin kardeşlerine hamileyim.....

Canlı doğdular ama yaşatılmaları için herhangi bir çaba olmadı.Zaten yaşayamayacak kadar küçüktüler....Öldüler...Yani ölüme terkedildiler...
Melek kızım Ada ve melek oğlum Ege mezardalar..Doğum günümde doğup doğum günümde öldüler...14 şubat 2009 da..

çok üzüldüm canım allah bu sefer kucağını boş bırakmasın bebeklerine sağlıkla kovurşursun inşallah başın sağ olsun onlar yattıkça yeni doğacak bebeklerine ömür versin rabbim

çok üzüldüm canım allah bu sefer kucağını boş bırakmasın bebeklerine sağlıkla kovurşursun inşallah başın sağ olsun onlar yattıkça yeni doğacak bebeklerine ömür versin rabbim

Amin inşallah canım,çok sağolasın...:Saruboceq::1hug:

arkadaşlar herkese merhabalar bende 10 haftalık hamileyim ve sizlere katılıyorum bendede göbek iice belli kilo almadım ama göbek bayaa gösteriyo kendini:)

çok acı bir tecrübe .. ama geçmişte kaldı .. güzel günler seni ve bebişlerini bekliyor inş.. Allah kimseye böyle büyük acılar yaşatmasın.. sağlıcakla kavuşursun inş. fındıklarına ..opuyorumnanaktan

Back
X