2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

ayyy cnm ya cok sevndm adına bende duysam bi pıt pıt atan kalp sesleriniii ne isterim rabbimden bide kucağıma sağsalim alsam ama annelik ne guzel bi duygu yaaa

merhaba kızlarrr çook mutluyum bugün kan testi yaptırdım eveeeett hamileyim zemuszemus . HCG 13000 çıktı kızlar. yarında bütün tetkikleri yapmaya gideceğim doktora, keseye bakacağız ultrasondan.aayyy çook mutluyum sositososito Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kivircik 06 günün kaç gün geçmişti canım?

anladım.benim 2,5 yaşında oğlum var.ve yine günüm geçti.ama hamile olmak istemiyorum.çok endişeliyim.3 gün oldu.geçeli.dün test yaptım.negatif çıkdı ama belki erkendir diye onada güvenemedim.sen kaçıncı gününde yapmıştın idrar testi.yardımına ihtiyacım var.yardımcı olursan sevinirim

ben normalde her ayın 21-22 sinde adet oluyordum bu ay zaten çocuk planladığımız için ayın 21 inde test yapayım dedim pozitif çıktı adetim 3 gün geçti yine yaptım yine pozitif çıktı.biraz daha bekle istersen canım.normalde adetin gecikiyormuydu böyle yoksa günü gününe adet oluyormuydun ??

yasmin kullanıyordum.bi süre ara verdim ama eşim korunuyor.bilemiyorum ya çok sıkıntıdayım.kan testi yaptırsam yarın çıkar mı?birde bi sorum daha olucakdı.peki adet olacakmış gibi bel ağrısı göğüs hassasiyeti var mı sende?şuan bende var ama hamiileliğin başında sanki, adet olacakmış gibi olur diyolar.sende nasıl?zaman ayırıp cvpladığın için çok teşekkür ederim.yardımına ihtiyacım vardı.

yardımcı olabiliyorasam ne mutlu bana...bizdede eşim korunuyordu ne zamanki korunmayı bıraktı hamile kaldım,o yüzden eşin korunduysa sorun yoktur ya..Canım idrarda negatif çıkmış,daha kandada çıkmaz bişiler, bence biraz daha bekle.evet canım adet sancısı gibi karnımda sancı ve göğüslerimde şişlik ağrı var bu hamileliğin ilk zamanlarında normalmiş.azıcık daha bekle canım Allahım gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

çok teşekkür ederim yanıtların için.beklemek çok zor.ama başka çarem yok.inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına...tekrar saol

ayyy cnm ya cok sevndm adına bende duysam bi pıt pıt atan kalp sesleriniii ne isterim rabbimden bide kucağıma sağsalim alsam ama annelik ne guzel bi duygu yaaa

kalp ATIŞLARINI DUYUNCA İNSAN ÇOK DUYGULANIYO CANIM HEPSİ OLCAK SIRAYLA MELEĞİNİ ALCAN KUCAĞINA SENDEN MUTLUSU YOK O ZAMANhihoyyyt

kızlar ben de 6 ay önce 40.haftasında kaybettim bebeğimi...ama Allahım şükürler olsun yine hamileyim.3 gün sonra doktora tekrar giidcez inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım.Canımın içi kardeşini gönderdi bana...

cnm konusmak alışkanlık olmus seninle meraklandım bugun yada özledim mi demelimiyimopuyorumnanaktan

ah canım benim bende seni özledim valla ben testlerle uğreşıyorum iki gündür doktor bir sürü test vardi tiroid hebatit ne biliyim işte onları yaptırdım yarın alcam sonuçları bakalım doktorum ne diyecek

canım senin adına çok sevindim yazdıklarını okuyunca duygulandım valla allah bir an evvel meleğini sana kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…