kızlar ben bugün keseyi gördüm şükür 4hafta 6 günlük bebeğim 15 ağustosta kalp atışları için gidicez doktor şimdilik herşey yolunda dedi kızlar bişey dicem doktor alışveriş merkezlerindeki x rey cihazlarından ilk üç ay geçme sakıncalı olabilir dedi bilginize
canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kivircik 06 günün kaç gün geçmişti canım?
yasmin kullanıyordum.bi süre ara verdim ama eşim korunuyor.bilemiyorum ya çok sıkıntıdayım.kan testi yaptırsam yarın çıkar mı?birde bi sorum daha olucakdı.peki adet olacakmış gibi bel ağrısı göğüs hassasiyeti var mı sende?şuan bende var ama hamiileliğin başında sanki, adet olacakmış gibi olur diyolar.sende nasıl?zaman ayırıp cvpladığın için çok teşekkür ederim.yardımına ihtiyacım vardı.
çok sevindim canımm bizden 6 gün büyüksünüzzz
sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaaaopuyorumnanaktan
ayyy cnm ya cok sevndm adına bende duysam bi pıt pıt atan kalp sesleriniii ne isterim rabbimden bide kucağıma sağsalim alsam ama annelik ne guzel bi duygu yaaa
ya kızlar ben doktora heyecandan kaç haftalık diye sormadım hiiiç sevinçtenn
canım intenetten hesaplat son adet tarihini yazınca herşey çıkıyo
cnm konusmak alışkanlık olmus seninle meraklandım bugun yada özledim mi demelimiyimopuyorumnanaktan
bende hamileyim 26 temmuzda ögrendim
kızlar ben de 6 ay önce 40.haftasında kaybettim bebeğimi...ama Allahım şükürler olsun yine hamileyim.3 gün sonra doktora tekrar giidcez inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım.Canımın içi kardeşini gönderdi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?