2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

ya benimkinde öle iki nokta arasını ölçüp sölemedi.. kafadan 3mm dedi. 8 haftalık dedi. bi de profösör yaa.. salak bi ton para verioz.. salak salak cevaplar verio..

ya benimkinde öle iki nokta arasını ölçüp sölemedi.. kafadan 3mm dedi. 8 haftalık dedi. bi de profösör yaa.. salak bi ton para verioz.. salak salak cevaplar verio..

aman sorma boşver ozaman herşey normaldir hangi hastaneye gidiyosun canım muayne parası nekadar veriyosun benim doktorumunda ultrasonu kalp atışlarını dışarı vermiyomuş bozukmuş
bide kıvırıyo bu dönemlerede önermiyoruz fian diye

merhaba kızlar nasılsınız
kızlar 7+ 1 günlüğüm bugün doktora gitsem kalp atısları duyulurmu baby gözükürmü ??

merhaba hamileliğin hayırlı olsun,
bende 6 hafta 5 günlük hamileyim, dün doktora gittim keseyi gördüm
ama kalp atışlarını henüz göremedik. haftaya salı ancak görürmüşüz,
yani 8.haftaya yaklaşırken..belki görürsün kalp atışlarını sonuçta kişiden kişiye değişen bişey bu.

canım ben hastaneye gitmiyorum.. prof.un özel muayenehanesine gidiyorum..ayrıca kendi acıbadem de çalışıo.. doğum için dışardan hastane bakcaz inş. fiyat ve performanslarına göre..sen kime gidiyosun?

sonunda bende bugün doktora gittim... 6+5 olmuştu ilk muayenemizdi ve herşeyy yolundaymıs gayet saglıklıymışş... pıt pıt kalp atışınıda dinledik... o kadar duygulandıkki özellikle eşim resmi verdi ve ona kilitlendi dondu kaldı 10 dk doktor bile güldü haline:))) bulantı için ilaç vermedi ama cok saglıklı sabret 5 hafta daha böyle gidecek yapacak birşey yok dedi...

bu arada renkliatlas sen ne yaptın gittin mi doktora??

çok teşekkür ederim angel_ed cım.. amin inşallah alalım hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza:)))

hayırlı olsun seninle de aynıyız desene benim de bugün 6+6 oldu :)

canım hadi gözünaydın ne mutluluk değil mi :)

çok teşekkür ederim nilüfermascımm gerçekten de öyle çok şükür... allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah:)))

herkese merhaba..aranıza yeni katıldım bende..1 yıl 1 aylık ewliyim..bebek için 1 sene daha vermiştik kendimize ..Mart ta tesadüfen hamile kaldım..ama kimyasal gebelikti ve 21. martta kaybettim o günden sonra ya bebeğim olmazsa endişesi başladı bende ve planlarımız erkene çektik..şuanda 6+1 günlük hamileyim..5+2 iken doktora gittik..keseyi ve miniğimi gördük..4.4 mm:)) inanabiliyormusunuz..o günden beri bir an olsun aklımdan çıkmıyor bebeğim..7 haftanın bitiminde doktorum kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi..çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum..Allahım bebeğimi sana emanet ediyorum...sizlerde dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..

canım cok sevindim... bende şubatta ewlendim aslında 1 sene sonra düşünüyorduk ama doğum kontrol hapı iyi diilmiş diye duydum ve yasta 29 olunca korkup ya olmazsa diyerek bıraktım ilacı. ama bekletmedi miniğimiz hemen geldi:)) bnmde 6+5 aşağı yukarı aynıyız.. bende dün gördüm bebeğimi ve kalp atısınıda duyduk. dünden beride elimizde ultrasondan verdikleri resime bakarak geziyoruz sanki çok şey görüyormuşuz gibi:)) gerçekten çok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin inşallah...

cnm çok sevindim ..Allahım o küçücük mucizeyi kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah.. seni o kadar iyi anlıyorum ki.. her gece yatarken bakıyorum resme bende .. ufacık bi karartı belki gördüğüm ama benim dünyam oldu .. ilk doktora gittiğimde 5 haftalıktı sadece resmi var şuan elimde 8 gün sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah..26 ağustosu bekliyorum heyecanla..

çok az kalmıs seninde... hayırlısıyla duyarsın sende kalp atışlarını inşallah. büyüdükçe de resimler daha belirginleşiyormuş çünkü çok hızlı gelişip değişiyorlarmış:) bu arada senin bulantıların oluyor mu canım?

kızlar günaydın.. herkes bu ara durgunlaştı.. bulantılarla mı boğuşuyorsunuz????

valahi benim felaket durumda.. yemek bile yapamaz oldum makarna falan gibi kolay şeylerle geçiştiriyorum hele soğanı diil doğramak kabuklu halini bil görünce içim fena oluyr buzdolabının kapağını açınca midem kötü oluyor çıkartıyorum... sen nasılsın

kızlar günaydın.. herkes bu ara durgunlaştı.. bulantılarla mı boğuşuyorsunuz????

benim sabahları çok bulantım oluyo, olmadığı zamanda ne zaman başlıcak, ha başladı ha başlıcak korkusuyla dolaşıyorum akannehir sizlerde varmı? nasıl başediyorsunuz?

haziran 31 de sabah kalktım bazı bölgelerim şişmişti acile gittik alerjik iynesi yapmak istediler içimden birses yapmamı istemedi gebelik testi yapmak istedim 9.73cıktı ve igneyi yapmadılar hamile olabilrsin dediler 3gün sonra yine gittim kesin hamileymiim iyiki yaptırmamışım cok mutlu oldum 4ay boyunca mantar hastalıgı cektim yumurtlama günlerimi hesaplayıp öyle birlikte oldum meyer tutmuş dualara inanıyorum allahıma şükürler olsun 1haftadır kahverengi akıntım geliyor ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş düşük önleyici hap alıyorum umarım birşey olmaz rüyamda hamile oldugumu gördüm ve bebeyim karnımda oynadı sanki tek ben hamileyim ve cok deyişikbir duygu hamile olanların duygularını cok iyi anlıyorum uzun zamandır olmuyordu rabbim nasip cpok teşekkür ederim ilk cocugum 36yaşındayım tek dileyim allah herkese nasip etsin ve eli ayagı düzgün olsun aminnn.:CüvCüv:

merhaba güzeller ben geldimmzemuszemus
salı günü doktora gittim bebğimi gördüm ve kalp atısını duydum
tabi kalbi dinlerken ikidebi anırıyodum sevincden doktor tekrar tekrar baktı kendi sesimde cıkıyoya ordan dur diyo ben duramıyorum ama cok sükürler olsun ya allahım sen ne büyüksün yarabbimm :Saruboceq:
cok tatlıdı gıı maşallah:asigim:
bide progoston verecekmisiniz dedim gerek yok ama genede bi önlem dedi 200 lük verdi sabah akşammıs ama sadece akşamları yutsam dedim olur dedi
bide folik asit verdi elevit yerine
bide aspirin verdi kızlar bu ne için oluyo içen varmı ecosprin gibi bişi yazıyo üstünde sevincden ne için bu diye sormamısım
allah kucagımıza aldırsın saglıklı bişekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…