ya benimkinde öle iki nokta arasını ölçüp sölemedi.. kafadan 3mm dedi. 8 haftalık dedi. bi de profösör yaa.. salak bi ton para verioz.. salak salak cevaplar verio..
merhaba kızlar nasılsınız
kızlar 7+ 1 günlüğüm bugün doktora gitsem kalp atısları duyulurmu baby gözükürmü ??
canım ben hastaneye gitmiyorum.. prof.un özel muayenehanesine gidiyorum..ayrıca kendi acıbadem de çalışıo.. doğum için dışardan hastane bakcaz inş. fiyat ve performanslarına göre..sen kime gidiyosun?aman sorma boşver ozaman herşey normaldir hangi hastaneye gidiyosun canım muayne parası nekadar veriyosun benim doktorumunda ultrasonu kalp atışlarını dışarı vermiyomuş bozukmuş
bide kıvırıyo bu dönemlerede önermiyoruz fian diye
merhaba hamileliğin hayırlı olsun,
bende 6 hafta 5 günlük hamileyim, dün doktora gittim keseyi gördüm
ama kalp atışlarını henüz göremedik. haftaya salı ancak görürmüşüz,
yani 8.haftaya yaklaşırken..belki görürsün kalp atışlarını sonuçta kişiden kişiye değişen bişey bu.
sonunda bende bugün doktora gittim... 6+5 olmuştu ilk muayenemizdi ve herşeyy yolundaymıs gayet saglıklıymışş... pıt pıt kalp atışınıda dinledik... o kadar duygulandıkki özellikle eşim resmi verdi ve ona kilitlendi dondu kaldı 10 dk doktor bile güldü haline:))) bulantı için ilaç vermedi ama cok saglıklı sabret 5 hafta daha böyle gidecek yapacak birşey yok dedi...
bu arada renkliatlas sen ne yaptın gittin mi doktora??
herkese merhaba..aranıza yeni katıldım bende..1 yıl 1 aylık ewliyim..bebek için 1 sene daha vermiştik kendimize ..Mart ta tesadüfen hamile kaldım..ama kimyasal gebelikti ve 21. martta kaybettimo günden sonra ya bebeğim olmazsa endişesi başladı bende ve planlarımız erkene çektik..şuanda 6+1 günlük hamileyim..5+2 iken doktora gittik..keseyi ve miniğimi gördük..4.4 mm:)) inanabiliyormusunuz..o günden beri bir an olsun aklımdan çıkmıyor bebeğim..7 haftanın bitiminde doktorum kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi..çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum..Allahım bebeğimi sana emanet ediyorum...sizlerde dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..
cnm çok sevindim ..Allahım o küçücük mucizeyi kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah.. seni o kadar iyi anlıyorum ki.. her gece yatarken bakıyorum resme bende .. ufacık bi karartı belki gördüğüm ama benim dünyam oldu .. ilk doktora gittiğimde 5 haftalıktı sadece resmi var şuan elimde 8 gün sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah..26 ağustosu bekliyorum heyecanla..
kızlar günaydın.. herkes bu ara durgunlaştı.. bulantılarla mı boğuşuyorsunuz????
kızlar günaydın.. herkes bu ara durgunlaştı.. bulantılarla mı boğuşuyorsunuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?