• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

miss kapris asiyan çok tatlı bebekleriniz.rüzgarın ten rengine bayıldım ya.maş 41 kere ikisininde kilosu falan çok iyi:nazar:

saol canım.ama biz biraz zayıfız aslında.kızım i,lk ay idrar yolu enfeksiyonu yüzünden sadece 150 gr alabilmişti.2.ay ise 1300 gr.şimdi 4500 kg olmuşuz..bu sabah aşımız vardı. çok kötüydü ya sabahtan beri huzursuzluk yaptı aşı yüzünden.bende yarım ateş düşürücü fitil attım.ancak uyutabildim.çok zor bu aşılar.allahtan bugün sadece 2 aşımızı vurulduk.diğer kalan verem aşımızı 1 hafta sonra vurulacakmışız.yoksa mafolurduk.

kız missssss tanıyamadım rüzgarı ya.
nekadar değişmiş ya.
enim gördüğüm bebiş bu diil ya.
maşallah kocaman olmuş
Eveeeeeeet çok büyüdük teyzesi sen msne gir ben sana daha ne fotolarını gönderirim oğluşumun.
asiyan maşallahhh kızınaa çokk şekerr yaaa

miskapris çok tatlı oqlun yaaa maşallahhhh bu senenin erkekleri çok yakışıklı anlaşıldıı yaniii
Maşallah 2010 temmuz erkeklerine gerçekten çok yakışıklılar:))

maşallah rüzgar beyimize
SAğol canım.

miss kapris asiyan çok tatlı bebekleriniz.rüzgarın ten rengine bayıldım ya.maş 41 kere ikisininde kilosu falan çok iyi:nazar:
Rüzgarın ten rengi işte ıkınırken böle kırmızımsı oluyo ben de bayılıyorum o zaman.Kırmızı oğlum benim:))
misskapris, asiyan bebişlerinize maşallah.. Allah nazarlardan saklasın...

Amin canım sağolasın.

benim minik baharım

3794.jpg

3769.jpg

flash olmadan çektiğim için renklerimiz tam değil ama flash bebişlere zarar veriyormuş ondan böyle çektim

Son düzenleme:
benim minik baharım

3794.jpg

3769.jpg

flash olmadan çektiğim için renklerimiz tam değil ama flash bebişlere zarar veriyormuş ondan böyle çektim

çokk tatlı :nazar: çok hoşuma gidiyor kız bebişlerin kafasına takılan bantlar..ama
bizim babamız istemiyor,sıkılır sıcakta diyor..

karizmatik kırmızı dudak oğlum :) :nazar:

sonbahar senin bebek oturuyormu kızım 2 aylık ama ben daha oturur pozisyonda bile tutmuyorum.sağlık ocağındaki hemşire oturtma demişti.

teyzeleri bizde resim ekliyoruzz ama alıntı yapmayın olurmuu teyzelerii
bütün bebişlere maşallaahhh

Son düzenleme:
sonbahar senin bebek oturuyormu kızım 2 aylık ama ben daha oturur pozisyonda bile tutmuyorum.sağlık ocağındaki hemşire oturtma demişti.

yok canım ya oturur olurmu daha 36 günlük benimki 1 aylık diyelim.koltuğun kenarına bebeğin yastığını koydum üzerine yatırdım yukardan çektim oturur gibi çıktı. oturtmak sakıncalı olabilir zaten poposu o kadar küçükki üstüne oturamaz sanırım daha

misskapris,aşiyan,sonbahar,ayşeçınarlı,yasmin,kelebektir..
kızlar
bebeklerimiz süperr 41 kere maşallah:nazar:
bende eklemek istiyorum ama eklemeyi bilmiyorum

saol canım.ama biz biraz zayıfız aslında.kızım i,lk ay idrar yolu enfeksiyonu yüzünden sadece 150 gr alabilmişti.2.ay ise 1300 gr.şimdi 4500 kg olmuşuz..bu sabah aşımız vardı. çok kötüydü ya sabahtan beri huzursuzluk yaptı aşı yüzünden.bende yarım ateş düşürücü fitil attım.ancak uyutabildim.çok zor bu aşılar.allahtan bugün sadece 2 aşımızı vurulduk.diğer kalan verem aşımızı 1 hafta sonra vurulacakmışız.yoksa mafolurduk.
bakalım ayın 30 unda bizimde ilk aşımız olcak.nasıl dayancaz bilmiyorum.

yasmin sonbahar 41 kere maş bebişlerinize.sonbahar kızın pek süslü:))

esraben resim ekleme diye konu var ilk girdinde ordan bakabilirsin bende öyle öğrendim amaa ekliyemedim msj sayısından dolayı

bütün bebeklerimize maşallah allah hepsini nazardan korusun resimlerinizi 600*400 seçeneğinde yüklerseniz daha iyi olur imageden 600 800de seçip direck link i grafik ekle bölümüne kopyala yapıştır yapınca çıkıyor

birde artık bebeklerimize eldiven takıyormusunuz hem ellerini keşfetmesi bakımından hemde gelişimi açısından artık eldiven gereksiz 3 aylık olduğunda hafif oyuncakları elinde tutup sallayabilir olmalı ama eldiven ne kadar kalırsa bunu yapabilmesi okadar geç oluyor

asiyancım benim oğlanda parmaklarını çok emiyor iki parmağını sokuyor ağzına kızartıyor valla memenin arasından sokuyor senin ddiğin gibi inşallah alışkanlık yapmaz ben 1 hafta taktım eldiven yeni doğan belki elleri üşür die ama 5 gün falan sonra tırnaklarını kestim bebek törpüsüyle törpüledim çizilmesin die suratı birdaha eldiven bilmedi arda şimdi hafif bişileri 3 saniye falan elinde tutuyor bide ellerine bakıp bakıp gülüyor çok ilginç geldi elleri yawrucuğuma

Back
X