Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım senin tombulunda çok şekerasiyan maşallahhh kızınaa çokk şekerr yaaa
miskapris çok tatlı oqlun yaaa maşallahhhh bu senenin erkekleri çok yakışıklı anlaşıldıı yaniii
misskapris, asiyan bebişlerinize maşallah.. Allah nazarlardan saklasın...
miss kapris asiyan çok tatlı bebekleriniz.rüzgarın ten rengine bayıldım ya.maş 41 kere ikisininde kilosu falan çok iyi![]()
Eveeeeeeet çok büyüdük teyzesi sen msne gir ben sana daha ne fotolarını gönderirim oğluşumun.kız missssss tanıyamadım rüzgarı ya.
nekadar değişmiş ya.
enim gördüğüm bebiş bu diil ya.
maşallah kocaman olmuş
Maşallah 2010 temmuz erkeklerine gerçekten çok yakışıklılar:))asiyan maşallahhh kızınaa çokk şekerr yaaa
miskapris çok tatlı oqlun yaaa maşallahhhh bu senenin erkekleri çok yakışıklı anlaşıldıı yaniii
SAğol canım.maşallah rüzgar beyimize
Rüzgarın ten rengi işte ıkınırken böle kırmızımsı oluyo ben de bayılıyorum o zaman.Kırmızı oğlum benim:))miss kapris asiyan çok tatlı bebekleriniz.rüzgarın ten rengine bayıldım ya.maş 41 kere ikisininde kilosu falan çok iyi![]()
misskapris, asiyan bebişlerinize maşallah.. Allah nazarlardan saklasın...
sonbahar senin bebek oturuyormu kızım 2 aylık ama ben daha oturur pozisyonda bile tutmuyorum.sağlık ocağındaki hemşire oturtma demişti.
bakalım ayın 30 unda bizimde ilk aşımız olcak.nasıl dayancaz bilmiyorum.saol canım.ama biz biraz zayıfız aslında.kızım i,lk ay idrar yolu enfeksiyonu yüzünden sadece 150 gr alabilmişti.2.ay ise 1300 gr.şimdi 4500 kg olmuşuz..bu sabah aşımız vardı. çok kötüydü ya sabahtan beri huzursuzluk yaptı aşı yüzünden.bende yarım ateş düşürücü fitil attım.ancak uyutabildim.çok zor bu aşılar.allahtan bugün sadece 2 aşımızı vurulduk.diğer kalan verem aşımızı 1 hafta sonra vurulacakmışız.yoksa mafolurduk.
resim çok büyük çıkmış kızlar y...in_bebek:kızım çok garip benim.guclubacismile