2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

maşallah :) çok tebrik ederim a.s. uzun ömürler oğlunla beraber. bende sabırsızlandım görünce.

massallah canım cok tatlı ömrü uzun saglıklı mutlu bir insan olur insallah allahın dogru insanlarla karsılaştırsın hiç darlık yüzü görmesin insallah güle güle büyüt canım

katrem maşallah canım oğluna.çok tatlı Allah bağışlasın.maşallah barekallah....darısı başımıza.sağ salim bizler de kucağımıza alırız inş. yavrularımızı:CüvCüv:

ay yerim ben bu bebişi
katrem maşşallah yavrucuğuna çok tatlıııı
Allahım nazarlardan saklasın

Son düzenleme:
katrem maşşşşaaallllaaahhhh çooooooook tatlı bebişin bende yarın sabah girecem sezaryana bebişimi alcam kucagıma inş.dua edin bana

katrem allah bağışlasın canım çok tatlııı..maşallah...yaa ben bebişimi özlemişimm...bir an önce koklamak istiyorum...nasılda melek melek uyuyooo..oyyy yerimm ben onuu

Katrem onbizyüz kere maaşallah bebişkona allah nazarlardan saklasın çok tatlı Allah analıbabalı büyütsün.Artık gece yarılarına kadar takılamıcan foruma yerimseniben

hastanede ancak bu kadar koyabiliyom evden anca koyarım met sd caed girişini bozmuştu o yüzden cepten atıyom size

Anam anam krikitos senin bebişkonada onbinyüz kere maaşallah Allah analı babalı büyttün hayılı evlat olsun inşallah

Son düzenleme:
allahım yerım ben onuuuu yaaaa...ayyyy dayanamıyorum ben artıkkk..mis kokulum..kulagının arkasını kokla arkadaşım cennet kokarmış ilk 24 saat..sonra kaybolurmuşşş

krikitosssssssss maşallahhhhhh canımmmmm maşallahhhhhhhhh :)))

Krikitosss maşallah kuzunaaaaaaaaa..
Allah hayırlı uzun ömür versin..

Darısı başımıza...

Katrem senin bebişi de yeni gördüm maşallahhhh..
Allah seninkine de hayırlı uzun ömür versin.

maşallah çok tatlı ya.biraz yüzünü ekşitmiş gibi duruyo annesi aç mı bıraktın yoksa bebişini:) Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin tüm bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…