2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

katremm maşallah canım.allah analı babalı büyütsün inş
krikitos canım senin bebişin de pek tatlı maşallah.allah analı bablı büyütsün inş
darısı başımıza inş kızlar...

Son düzenleme:
katrem, krikitos çok güzel fotoğraflar... nazar değmesin
Allah analı babalı büyütsün. sağlık versin

rabbim nazarlardan saklasın maşallah katrem ve krikitos tam yemelik bebişlermiş ne tatlılar öyleeee......

dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz kızlar
Hepinizden Allah razı olsun
bir an önce hayırlısıyla sizler de kavuşun yavrularınıza inşallah
biz resmimizi kaldırıyoruz artık
hepinize tekrardan teşekkürler tatlı teyzeler

Son düzenleme:
hastanede ancak bu kadar koyabiliyom evden anca koyarım met sd caed girişini bozmuştu o yüzden cepten atıyom size [/QUOTE]

maşallah canım yerim ben onu çok ama çok tatlııı
Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah

krşkştos maşallah çok tatlı bebeğin abisine benziyecek sanki. Allah uzun ömür versin canım.katremcim senin bebeğine maşallah demiştim sanki ama tekrar diyeyim. Allah bebeklerinşze uzun ömür ve sağlık versin kızlar. Darısı başımıza olsun inşallah.

maşallah diyen dilleriniz yazan elleriniz dert görmesin canlarım kaydirigubbakcemile3 yeni fotolar koyucam ama öncwe eşim pc yi tamir ettircek çatlıycam koyamıyorum die facede koyamadım sinir oldum hepinizi çok çok öpüyorum güzel anneler şurası bi şenlenin bakın ne güzel fotolar konacak inşallah

herkes ya yeni doğurdu ya da doğum bekliyor bekleyenler stresli yeni doğum yapanlar alışmaya çalışıyor. inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp bir de alıoşınca ooo neler yazarız gene paylaşırız herşeyimizi. bu forumlar harika.

allah bağışlasın bebişler çok tatlı yaa hadi bakalım ama yaa tek bu kadar mı çok doğum yapan var ama kimse bize göstermek istemiyooooo

Son düzenleme:
ayyy maşalllahhhhh
allahım nazarlardan saklasın hayırlı bi ömür nasip etsinn efeye...
çok yakışıklı bi delikanlı olucak buu
allah analı babalı büyütsün canım...

ayyy maşalllahhhhh
allahım nazarlardan saklasın hayırlı bi ömür nasip etsinn efeye...
çok yakışıklı bi delikanlı olucak buu
allah analı babalı büyütsün canım...

hastanede ancak bu kadar koyabiliyom evden anca koyarım met sd caed girişini bozmuştu o yüzden cepten atıyom size

yüz bin kere maşallah kuzucuklara çok güzeller . Allah güzel ömür versin.

sağolun teyzeleri güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz hayırlısıyla sizleri de kavuştursun inşallah rabbim meleklerinize insan görür görmez aşık oluyo valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…