nasıl geçti sünnet
yazık yaa nasıl ağlamış birde acımıyor diyorlar
offf ben hiç istemiyorum bu sünnet işini ama eşim çok ısrarcı:2:
barış çok yakışıklı maşallah
rkyonk delikanlı olmuş artık yakışıklımın canını adıtmışlar kıyamam yaa maşallah hadi siz atlattınız çok şükür darısı diğer erkek annelerine
canım sünnet ederken ağlamadı uyuşsun diye iğne yaparken ağladı o kadar sünnet ederken gülüyodu hatta hissetmedi hiç birşey..ben büyük oglumu da 4 aylıktı yaptırdım sana diyebilirimki 1 gün bile sürmedi sadece eve gelip de ilk idrarını yapınca haliyla biraz yaktı ve ağladı uyuşukluk geçince ama calpol verdik hemen sünnetten sonra hatta benim oğlan yüzüstü yatar sırt üstü sevmiyo hiç ben biraz acaba acırmıki diye düşündüm ama eşim yataga yüzüstü koymuş maşallah sabaha kadar deliksiz uyudu...tabi uyutmadan da calpol verdik...içinden daha 4 aylık olmasına rağmen nasıl beyaz bişeyler çıktı dr tanıdıktı dediğine göre yaş ilerledikçe o beyaz şeyi kazıyarak temizliyorlarmış ki o daha çok canının acımasına sebep oluyormuş.küçük olunca sadece o deriyi dışarı doğru çevirdiğim yer acır ama büyüdüğünde kazıdığım yerin acısı daha fazla olurdu en iyisini yaptınız dedi...
maşallah diyelim ozaman erkek adama
büyük oğlun kaç yaşında ?
ben ikinci de erkek olursa diye de pek istemiyorum
kimisi şimdi sünnet ettir büyüdüğü zaman düğün yaparsın diyo ama oda bana anlamsız geliyo şşimdi sünnet yaparsam daha da düğün falan yapmam
ilkecik
maşallah selvacımm..
çok tatlı gözleri renkli gibi duruyorr
renkli demii
selvacım maş ilkecine.nasılda şaşkın şaşkın bakmış saçlarda sırma gibi maş.canım anne sütümü sadece veriyorsun.
maşallah ilkeye :)
Maaşallah canım ya çook güzel bir bebek.Rabbim nazarlardan saklasın inş..
selva 82 maşallah çok tatlı.saçlarda pek uzun.benim kızın saçları hep dikiliyor.uzadığını bile öyle farkediyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?