2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

barış çok yakışıklı maşallah

rkyonk delikanlı olmuş artık yakışıklımın canını adıtmışlar kıyamam yaa maşallah hadi siz atlattınız çok şükür darısı diğer erkek annelerine

Medaa rykgon maşallah bebekler çok tatlı. Rykgon geçmiş olsun.Oğlun ne kadar da büyümüş kocaman duruyor maşallah ve tam da bir erkek artık.

çok teşekkürler kıslar kurtulduk çok şükür oğlu olanlara tavsiye ediyorum sakın beklemeyin hemen yaptırıp kurtulun bence..

Son düzenleme:
nasıl geçti sünnet
yazık yaa nasıl ağlamış birde acımıyor diyorlar
offf ben hiç istemiyorum bu sünnet işini ama eşim çok ısrarcı:2:

canım sünnet ederken ağlamadı uyuşsun diye iğne yaparken ağladı o kadar sünnet ederken gülüyodu hatta hissetmedi hiç birşey..ben büyük oglumu da 4 aylıktı yaptırdım sana diyebilirimki 1 gün bile sürmedi sadece eve gelip de ilk idrarını yapınca haliyla biraz yaktı ve ağladı uyuşukluk geçince ama calpol verdik hemen sünnetten sonra hatta benim oğlan yüzüstü yatar sırt üstü sevmiyo hiç ben biraz acaba acırmıki diye düşündüm ama eşim yataga yüzüstü koymuş maşallah sabaha kadar deliksiz uyudu...tabi uyutmadan da calpol verdik...içinden daha 4 aylık olmasına rağmen nasıl beyaz bişeyler çıktı dr tanıdıktı dediğine göre yaş ilerledikçe o beyaz şeyi kazıyarak temizliyorlarmış ki o daha çok canının acımasına sebep oluyormuş.küçük olunca sadece o deriyi dışarı doğru çevirdiğim yer acır ama büyüdüğünde kazıdığım yerin acısı daha fazla olurdu en iyisini yaptınız dedi...

evet canım valla bu da bi mesele resmen ama kurtulduk şükür hiç de zor olmadı darısı size inşallah...bu arada maşallah arda da çok yakışıklı gerçi iki kuzuna da diyecek yok annelerine mi çekmişler ne...

maşallah diyelim ozaman erkek adama
büyük oğlun kaç yaşında ?
ben ikinci de erkek olursa diye de pek istemiyorum
kimisi şimdi sünnet ettir büyüdüğü zaman düğün yaparsın diyo ama oda bana anlamsız geliyo şşimdi sünnet yaparsam daha da düğün falan yapmam

canım büyük oğlum 5 yaşına girdi..yaa bana bu düğün mevzusu zaten oldum olası saçma gelmiştir evleniyo gibi ne o ama bak mevlüt desen ona varım sonuçta biz bu sünneti peygamber efendimizin sünneti olduğu için yapmıyormuyuz ee allah rızası için de bi mevlüt okutmak çok daha doğru gibi geliyo bana hatta bizim burda geçen yaz komşu bahçesinde dügün yaptırdı oğlunu sünnet ettirip oo bi de güzel masalar kurup alem yaptılar bana da bi garip geldi sen hem sünneti işle hem de onu haram olanla kutla...tercih meselesi tabi ama ben yaza dogru havalar ısınınca bi mevlüt okutmayı düşünüyorum o kadar...
sünneti önceden yaptırıp da sünnet kıyafetini giydirip 1 sene sonra dügün yapan çok var bence tek amaç şü altın toplama mevsusu..bugünlerde hep bu dügün konusu açıklıyo gelen ee hani dügün diyoya ben de fazlaca doldum heralde uzattımda uzattım kusuruma bakmahayırlısıyla barışıda yaptırır kurtulursun inşallah gailesinden...

selvacım maş ilkecine.nasılda şaşkın şaşkın bakmış saçlarda sırma gibi maş.canım anne sütümü sadece veriyorsun.

maşallah selvacımm..
çok tatlı gözleri renkli gibi duruyorr
renkli demii

selvacım maş ilkecine.nasılda şaşkın şaşkın bakmış saçlarda sırma gibi maş.canım anne sütümü sadece veriyorsun.

maşallah ilkeye :)

Maaşallah canım ya çook güzel bir bebek.Rabbim nazarlardan saklasın inş..

maşallah bütün kuzulara
laylaycım hem anne sütü hem mama ile besliyorum canım..
esmacım annemin babamın falan gözleri hep renkli mavi daha çok. ilkenin de dönmez diyolar ama bakalım..

Son düzenleme:
selva 82 maşallah çok tatlı.saçlarda pek uzun.benim kızın saçları hep dikiliyor.uzadığını bile öyle farkediyoz

Son düzenleme:
selvacım maşallah bebeğine çok güzel bi kız olmuş yaa Allah nazarlardan saklasın..

nazocum kardeşim izmirde ege ünide araştırma görevlisi.
bornovada oturuyo, yılbaşında gelmeyi planlıyoruz.
gelirsek seninle tanışmayı cerenimi de koklamayı çok isterim:)
kızçemi beğenen sevgili arkadaşlarım o sizin kalbinizin güzelliği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…