kızlaarr metin erenimden bir resim daha
nazocum kardeşim izmirde ege ünide araştırma görevlisi.
bornovada oturuyo, yılbaşında gelmeyi planlıyoruz.
gelirsek seninle tanışmayı cerenimi de koklamayı çok isterim:)
kızçemi beğenen sevgili arkadaşlarım o sizin kalbinizin güzelliği:)
evet canım bende tadirginim ama vazgeçiremioruzz... emsinler bakalımm..maş canım oğluna ne kadar tatlı olmuş.canım seninki elini yalıyor benimki hem elini hemde eline yelegini dolayıp yelegini yakaısnı ne bulsa yalıyor emiyor.korkuyorum mikrop kapcak diye.kucama alıyorum elini falan tutuyorum yok illa el ağızda olcak
metin eren yakışıklısı maşallah sana ne kadar iştahla emiyor arda da öyle olsun emsin çekme elini birazz büyüyünce unutturmaya çalışırız artık
selva aşk olsun benimle tanışmıcan mı gülümmm
esmaaa maşallah oğluşa. pek yakışıklı paşam ayol :81:
metin eren yakışıklısı maşallah sana ne kadar iştahla emiyor arda da öyle olsun emsin çekme elini birazz büyüyünce unutturmaya çalışırız artık
selva aşk olsun benimle tanışmıcan mı gülümmm
selva bak gelmeden mutlaka haber ver canım. görüşelim.
hatta biz burdaki arkadaşlarla buluşma ayarlıcaz inş bigün:)) senin geleceğin zamana denk getiririz.. buraya çok sık takılamıyorum ama face den mesaj atarsan hemen yanıtlayabilirim
ayy ne güzel olur görüşsek
evet canım bende tadirginim ama vazgeçiremioruzz... emsinler bakalımm..
tşk ederizz teyzesii.. artık karışmıorum zatenn emioor ellerini şap şuppp tanımaya çalışıorr sanırımmm...
oda bilior tatlı olduğunuu emiyor şeker gibi parmaklarını
tşkk ederizz... cereninnn taliplisi çook sıraya girsekmii...
gerçiii temmuz bebeklerininn hepsineee birerrr maşallahhepsi birbirinden güzel ve yakışıklı hele kızlarımızz maşallahhh çok şekerler yaa
Kızlar benim oğlana salıncak aldım ]çok kullanışlı rahatladım büyük ölçüde mışıl mışıl uyutuyorum
bakışlara bak yaa tatlışım güzel gözlüm maşallah sana resimlerden gördüğüm kadarıyla aynı anne ikinizede maşallah diyim bari
evet canım herkes bana benzetiyor :))) bende çok mutlu oluyorum.
arda da aynı sen valla. resimlerden bile anlaşılıyor.
seninde yüz hatların çok güzel ama maşallah biblo gibi
cansamcım yawrulara aldıklarımız adlı bir topik var keşke oraya koysaydın resmini orayı pek kimse kullabnmıyor ama başka aydaki kişiler baya güzel fikirleşiyorlar bu tür topiklerde biz yapamadık belki zamanla ouyuncaklar vs.alındıkça kullanırız daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?