Zeymuran herşeyiniz çok güzell pembiş pembiş canım yaa maaşallah ...Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş..Bebişinde sağlıcakla kullansın inş..bu güzellikleri...
Canım çok güzel olmuş odanız, mobilyalarınız harika cıvıl cıvıl insanın içi açılıyor bakınca.
Geçen yıl bizde bu heyecanları yaşıyorduk zaman nasıl geçiyor :)
Bu arada senin uyku setinin nevresim takımı var bende aynısı ama rengi sütlü kahveli-kremli.Eee erkek rengi bizimki :)
İnşallah hayırlısıyla kuzunu kucağına alır ve bu güzel odada uyutusun..:Saruboceq:
zeymuran çok güzel olmuş kızının odası pembiş pembiş.Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
özellikle duvarlardaki yapıştırmaları çok sevdim çok güzel detaylar olmuş...yapıştırma sanırım onlar boya değil dimi.senin ev kendinin mi canım..bizim kira olduğu için duvarlara çok dokunamıyorum..ama yapıştırma bişeler alsam çıkarınca iz kalırmı kibilmiyorumkismile
AMıN canım saolasın...
yapıştırma canım.. kaldırınca duvarın boyasını kaldırıyor.. ama sadece boyayı.. sıvaya birşey yapmıyor :roflol: her yerde satılan 1 tl olan yapıştırmalardan.. siz evden cıktıgınızda zaten yenı gelen badana boya yapıcak.. duvarları sokmuyorsunya.. istedıgını yap bence canım .. opuyorumnanaktan
AMİNN ... Bebişlerimize saglıla kavusalım hepimiz İNŞAALLAH canım opuyorumnanaktanmaşallah yaa çok şeker pembiş pembiş sağlıkla huzurla hep beraber büyütün yavrunuzu inşallaah hihoyyyt
Valla canım benimkide devriliyor malesef napıcaz bende bende bilmiyorum bilmiyorumkismilezeymuran , güle güle kullanın ,herşey çok güzzel.
benim yatakta seninkinden.oğluşum için beyazını aldık...ama bi sorun var ...
uyku setinin yan kısımlarını nereye bağladın canım. devrilip gidiyo . napsak bilemedik. bilmiyorumkismile
cok teşekküürler teyzesi opuyorumnanaktanÇok çok güzel sağlıkla kullansın bebeğin inşallah...
zeymuran cnm çok güzel olmuş odanız.güle güle kullanın.sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah
zeymuran çok güzel canım bebişinin odası Allahım iyigünlerde huzurla jullanmayı nasp etsin inşallah :Saruboceq:
Zeymuran odanız çok güzel olmuş.Sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
Cook saolasın canım benimmmm opuyorumnanaktan
Kızlar ben bu topiği tüm temmuz bebeklerının odaları için açtım ama hiç katılım yok bilmiyorumkismile
boshayallersmile
benim minik baharımın odası
kapı süsümüz
yatağımız
dönencemiz
oyuncak sandığımız
şifonyerimiz
halımız
dolabımız
avizemiz
anakucağımız
buda kendi odama koyacağım sepet beşiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?