2010 Temmuz Bebişlerinin Odaları :)

Zeymuran

20.07.2010 Aşkım dünyamda
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
729
0
96
45
İstanbul
Kızlar ilk ben paylaşayım kızımın odasını....
Sizlerdende bekliyoruzz....olumunekankayizsmile
Herkesin odasını merak ediyoruz.. zevkle bakmak istiyoruzzz minnoşların odasına :asigim::asigim:

Canım Yavrumun odası..:asigim: Tek eksiğim BAL kızım ... RABBıM HAYIRLISIYLA KAVUŞTURSUN.. HEPıMıZıN YAVRULARINI :Saruboceq:

Son düzenleme:
Zeymuran herşeyiniz çok güzell pembiş pembiş canım yaa maaşallah ...Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş..Bebişinde sağlıcakla kullansın inş..bu güzellikleri...

Zeymuran herşeyiniz çok güzell pembiş pembiş canım yaa maaşallah ...Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş..Bebişinde sağlıcakla kullansın inş..bu güzellikleri...

saolasın papatyacım opuyorumnanaktan

Eee nerde temmuz bebeişlerinin odaları ?

Canım çok güzel olmuş odanız, mobilyalarınız harika cıvıl cıvıl insanın içi açılıyor bakınca.
Geçen yıl bizde bu heyecanları yaşıyorduk zaman nasıl geçiyor :)
Bu arada senin uyku setinin nevresim takımı var bende aynısı ama rengi sütlü kahveli-kremli.Eee erkek rengi bizimki :)
İnşallah hayırlısıyla kuzunu kucağına alır ve bu güzel odada uyutusun..:Saruboceq:

AMİNNNN İNŞAALLAH canım.. opuyorumnanaktan bizde senin gibi yavruşumuza kavusuruz hayırlısıyla :Saruboceq:

O kadar istiyorum ki 2011 temuz annelerıne bizde aynı dileklerde bulunalım.. :Saruboceq:

zeymuran çok güzel olmuş kızının odası pembiş pembiş.Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
özellikle duvarlardaki yapıştırmaları çok sevdim çok güzel detaylar olmuş...yapıştırma sanırım onlar boya değil dimi.senin ev kendinin mi canım..bizim kira olduğu için duvarlara çok dokunamıyorum..ama yapıştırma bişeler alsam çıkarınca iz kalırmı kibilmiyorumkismile

AMİN canım saolasın...
yapıştırma canım.. kaldırınca duvarın boyasını kaldırıyor.. ama sadece boyayı.. sıvaya birşey yapmıyor :roflol: her yerde satılan 1 tl olan yapıştırmalardan.. siz evden cıktıgınızda zaten yenı gelen badana boya yapıcak.. duvarları sokmuyorsunya.. istedıgını yap bence canım .. opuyorumnanaktan

maşallah yaa çok şeker pembiş pembiş sağlıkla huzurla hep beraber büyütün yavrunuzu inşallaah hihoyyyt

zeymuran , güle güle kullanın ,herşey çok güzzel.
benim yatakta seninkinden.oğluşum için beyazını aldık...ama bi sorun var ...
uyku setinin yan kısımlarını nereye bağladın canım. devrilip gidiyo . napsak bilemedik. bilmiyorumkismile

maşallah yaa çok şeker pembiş pembiş sağlıkla huzurla hep beraber büyütün yavrunuzu inşallaah hihoyyyt
AMİNN ... Bebişlerimize saglıla kavusalım hepimiz İNŞAALLAH canım opuyorumnanaktan

Valla canım benimkide devriliyor malesef napıcaz bende bende bilmiyorum bilmiyorumkismile
Çok çok güzel sağlıkla kullansın bebeğin inşallah...
cok teşekküürler teyzesi opuyorumnanaktan

zeymuran cnm çok güzel olmuş odanız.güle güle kullanın.sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah

AMİNN canım.. hepimiz sağ salim bebeişlerimizi kucagımıza alalım İNŞAALLAH en önemlisi bu :Saruboceq:

zeymuran çok güzel canım bebişinin odası Allahım iyigünlerde huzurla jullanmayı nasp etsin inşallah :Saruboceq:

zeymuran çok güzel canım bebişinin odası Allahım iyigünlerde huzurla jullanmayı nasp etsin inşallah :Saruboceq:

Cook saolasın canım benimmmm opuyorumnanaktan

Kızlar ben bu topiği tüm temmuz bebeklerının odaları için açtım ama hiç katılım yok bilmiyorumkismile

boshayallersmile

Zeymuran odanız çok güzel olmuş.Sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

benim minik baharımın odası
kapı süsümüz

yatağımız

dönencemiz

oyuncak sandığımız

şifonyerimiz

halımız

dolabımız

avizemiz

anakucağımız

buda kendi odama koyacağım sepet beşiğimiz

harika yaaa bayıldımmm...
güle güle kullanmak nasip olsunnn... ağız tadıylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…