benim minik baharımın odası
çoook güzel pembiş pembiş :) iyi günlerde kullanın inş.
Bu resimlerde benim kızımın odasından...opuyorumnanaktan
arkadaşlar alıntı yapmazsak sevinirim a.s.
kızlar bu da benim canım oğlumun odası
halısı ve abajuru eksik
halımız alındı ama henüz gelmedi
pufumuz da kaplanacak maviyle
kapı süsümüz de hazır ama takılmadı
Ben Eylül annesi olacağım Allah nasip ederse Odalarınıza bayıldım Allah içlerinde bebişlerinizi yatırmayı nasip etsin
Ben Eylül annesi olacağım Allah nasip ederse Odalarınıza bayıldım Allah içlerinde bebişlerinizi yatırmayı nasip etsin
OOOooooo süper gercekten...içim açıldı resmen... odaların en güzel süsleri yavrularmız hayırlısıyla gelseler İNŞAALLAHH... :Saruboceq: gule gule yatsınlarropuyorumnanaktan
Katremcim MAŞAALLAH ogluşunun odasına..
duvarları ne guzel olmuşş...mobilyasıda bembeyaz.. iç acıcı...
Ayy ınanmıyorum arabası bıle alınmış.. gamyoncuiremsu ALLAHIM o arabayla oynadıgı gunlerıde görmeyı nasıp etsinn :Saruboceq:
Kızlar ilk ben paylaşayım kızımın odasını....
Sizlerdende bekliyoruzz....olumunekankayizsmile
Herkesin odasını merak ediyoruz.. zevkle bakmak istiyoruzzz minnoşların odasına :asigim::asigim:
Canım Yavrumun odası..:asigim: Tek eksiğim BAL kızım ... RABBİM HAYIRLISIYLA KAVUŞTURSUN.. HEPİMİZİN YAVRULARINI :Saruboceq:
kız ne güzel olmuş yavrumun odası yirim ben onu....pamuk helva sağlıkla gelssin..benim minik baharımın odası
[/IMG]
maşalah canım çok güzel oda yapmışsın.ağlıkla al kucağınaBu resimlerde benim kızımın odasından...opuyorumnanaktan[/IMG]
erkek adamın erkek odası olur..güle güle kullanın eşyalarını ..arkadaşlar alıntı yapmazsak sevinirim a.s.
kızlar bu da benim canım oğlumun odası
halısı ve abajuru eksik
halımız alındı ama henüz gelmedi
pufumuz da kaplanacak maviyle
kapı süsümüz de hazır ama takılmadı
[/IMG]
maşallah bal kızını hayırlısı ile sağlıkla odaında uyutmak nasip olsun..
merhaba arkadaşlar;
güzel bebişlerinizin odaları da süper olmuş, ellerinize sağlık.
allahımda hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, odalarında huzurla büyürler.
gökçek arkadaşım sana da bişe sormak istiyorum odanın kapısının iki yanından bağladığın, astığın tüylü şeyi kendin mi yaptın yoksa aldın mı? çok güzel olmuş bana da böle bişe lazım oldu da şimdiden teşekkür ederim canım.
ayy çok güzeller bizde geçen sene öyleydik.içim heyecanla doldu valla daha bu sabah doğum yaptığım günü hatırladım.tekrara doğurasım geldi ama daha varrrrrrrrrrrrrr(çok bakmayayım valla kendime yaptığım alşıverişten bin kat daha zevkli oğluşuma almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?