2010 Temmuz Bebişlerinin Odaları :)

sonbahar çokk güzelmiş canım.
Allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin ...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odalar çok güzel olmuşşşşşşşş bende heveslendim dedemiz gönderseydide bizde yerleştirip fotomuzu koysaydık yaaaaa benim yavrumun eşyaları bomboş odada duruyor halen :))

Bu resimlerde benim kızımın odasından... opuyorumnanaktan

OOOooooo süper gercekten... içim açıldı resmen... odaların en güzel süsleri yavrularmız hayırlısıyla gelseler İNŞAALLAHH... :Saruboceq: gule gule yatsınlarropuyorumnanaktan

Katremcim MAŞAALLAH ogluşunun odasına..
duvarları ne guzel olmuşş...mobilyasıda bembeyaz.. iç acıcı...
Ayy ınanmıyorum arabası bıle alınmış.. gamyoncuiremsu ALLAHIM o arabayla oynadıgı gunlerıde görmeyı nasıp etsinn :Saruboceq:

Ben Eylül annesi olacağım Allah nasip ederse Odalarınıza bayıldım Allah içlerinde bebişlerinizi yatırmayı nasip etsin

OOOooooo süper gercekten... içim açıldı resmen... odaların en güzel süsleri yavrularmız hayırlısıyla gelseler ıNŞAALLAHH... :Saruboceq: gule gule yatsınlarropuyorumnanaktan

amin inşallah canımmmm tşk ederim

çok sağol canımmmm

arabayı da eşime bebeğimizin erkek olduğunu söylediğim gün almıştım
araba çok güzel kokuyor eşim çok sevmişti oğlum da sever inşallah babasııyla oynarlar :asigim:

Ben Eylül annesi olacağım Allah nasip ederse Odalarınıza bayıldım Allah içlerinde bebişlerinizi yatırmayı nasip etsin

Amin canım Allah razı olsun
İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

maşallah bal kızını hayırlısı ile sağlıkla odaında uyutmak nasip olsun..
benim minik baharımın odası
[/IMG]
kız ne güzel olmuş yavrumun odası yirim ben onu....pamuk helva sağlıkla gelssin..

Bu resimlerde benim kızımın odasından... opuyorumnanaktan[/IMG]
maşalah canım çok güzel oda yapmışsın.ağlıkla al kucağına
erkek adamın erkek odası olur..güle güle kullanın eşyalarını ..

merhaba arkadaşlar;
güzel bebişlerinizin odaları da süper olmuş, ellerinize sağlık.
allahımda hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, odalarında huzurla büyürler.
gökçek arkadaşım sana da bişe sormak istiyorum odanın kapısının iki yanından bağladığın, astığın tüylü şeyi kendin mi yaptın yoksa aldın mı? çok güzel olmuş bana da böle bişe lazım oldu da şimdiden teşekkür ederim canım.

amin canım inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucaklarız..
kapı süsünü annem yaptı. kirpi ip yada sakallı ip falan diyorlar ya ondan yaptı :) sende yapabilirsin kolay birşey canım

ayyy odalar şahane olmuş kızlar:) içim gitti.oda yapasım geldi iki hafta kala.maşallah hepsine.sağ salim yatırın bebişlerinizi:) allah korusun hepsini

ayy çok güzeller bizde geçen sene öyleydik.içim heyecanla doldu valla daha bu sabah doğum yaptığım günü hatırladım.tekrara doğurasım geldi ama daha varrrrrrrrrrrrrr(çok bakmayayım valla kendime yaptığım alşıverişten bin kat daha zevkli oğluşuma almak

Dogru walla... benimde kızıma alışveriş yapmak inanılmaz zevkli... nerde bebk magzası gorsem hemen oraya atıyorum kendimi.... kendim iiçin magzaların önunden bile geçmıyorum kaydirigubbakcemile3

kızımın odasındaki kapı süsü:)

yatağımız...

buda beşiğimiz.. ilk görücüye bu beşikte çıkacağı için onuda süsledik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…