- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.521
Evet malsf öyle oluo cnm yaa..
akannehir
Hiç yakıştıramadım sna denizimmm
ramazandan snra gidersnz sizde cnm bizde ya önce yada snra gidices artık bi ara sıkıştırcas ben hemen gitmek istemiorum zaten..
akannehir akannehir akannehir
Benim haberim yoookkk..
Bilgilendirrmsn biraz cnm..
ben de çok detaylı bilmiyorum ama arkadaşlarım var nüfusta onlardan öğrenirim. bildiğim kadarıyla dijital ortamlara göre hazırlanacak, daha küçük ebatta olacak,.. falan. 2010 da değişecek ama daha haberler çıkar zaten.
ayy annemler keser vallahiii. düşünsene sözü daha diyemedik ailelere,hadi ben evleniyorum desem üüüffff :1ninca:
alva donna exclusive bi bakın istersenz ben çok beğendim:):)
deriz dağıtan kişiye:"şey biz yeni evliyiz de, balayı yapamadık bari yemekleri sizden karşılayalım" :smiley-cool:
akannehir
Hiç yakıştıramadım sna denizimmm
ne yapıyım cnm ya bari ordan torpilimiz olsun yoksa bekle bekle nereye kadr oldu da btti maşallah kaydirigubbakcemile3
ayy valla doğrarlar cnm sen takma bizmkileri yani onlara göre hava hoş zaten akannehir
bakıyrm cnm zemuszemus
ordakilerde aralarında para toplayp bizi balayına yollarlarmş reyhncm nasıl :roflol:
ramazandan snra gidersnz sizde cnm bizde ya önce yada snra gidices artık bi ara sıkıştırcas ben hemen gitmek istemiorum zaten..
ramazan 3 gün sonra zaten,ama bende gidilmezse bi daha sanki anlamı kalmıcak gibime gelio::):)
ben de çok detaylı bilmiyorum ama arkadaşlarım var nüfusta onlardan öğrenirim. bildiğim kadarıyla dijital ortamlara göre hazırlanacak, daha küçük ebatta olacak,.. falan. 2010 da değişecek ama daha haberler çıkar zaten.
Canım ben biraz titizim mikrop kaparım hemen gidersem fln die düşünüorum birazda..
Hem evimde vakit geçirmek istiorum biraz bal ayı tatile gittğn zamanmıdır bal-ayı adı üstünde aylarca tatil yapmadğmza göre kaydirigubbakcemile3
çok temiz bi yere giderrsin sende:):):))::)bende herşey sıcağı sıcağına güzel die düşünmüştüm:):)
süper fikirler çıkıyor ya.zaten nereden kısacağımı,nereye harcayacağımı şaştım. harika olur :lepi:
bakıyrm cnm zemuszemus
presidental suite:):)
Canım ben biraz titizim mikrop kaparım hemen gidersem fln die düşünüorum birazda..
Hem evimde vakit geçirmek istiorum biraz bal ayı tatile gittğn zamanmıdır bal-ayı adı üstünde aylarca tatil yapmadğmza göre kaydirigubbakcemile3
Eee o zmn 2 keremi değiştrces yaa saçmalıkk ama o zmn evlenceklere tmm sizin evlenceniz zmn değişcek nasılsa desnler..
Sırf işkence hee..
Evet cnm detaylı öğrenip bilgi verebilrsen çoooook teşekkr ederm sna ama mecbr deilsn tbikide :kedi:
müsrif olmaya gerek yok cnm hatta düğünüde aş evinde yapalım yemeklerde şirketten ohhh ne güzelll :roflol:
tamam cnm şutarafagitti
müsrif olmaya gerek yok cnm hatta düğünüde aş evinde yapalım yemeklerde şirketten ohhh ne güzelll :roflol:
tamam cnm şutarafagitti
pazartesi gider öğrenirim. bir ara geçici olarak çalıştım nüfusta,, hele bi anlatmasınlar :mymeka:
Ayy çook teşekkr ederm cnm yaa Şeniz
Betülcüm pislikten temizlikten değil başka bişeyden bahsediodumda neyse sositososito
battık zaten tam batalım diyosun yaniii kafamçokkarıştı
betülcm baktım antalya belek evet dediğin oda süper ama fiyatı ne kadrdr acaba
takılıorm cnm bakma sen bana delikafadulden
Allah hepimize en güzellerini nasip etsin hçbrşey içimizde kalmsın herşymz tam olsun AMİNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:
bulmaya çalışıorum bulduğumda hemen sölerim:)şuan tesis kapalıymış bilgi vermiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?