2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ramazandan snra gidersnz sizde cnm bizde ya önce yada snra gidices artık bi ara sıkıştırcas ben hemen gitmek istemiorum zaten..

ramazan 3 gün sonra zaten,ama bende gidilmezse bi daha sanki anlamı kalmıcak gibime gelio::):)

ben de çok detaylı bilmiyorum ama arkadaşlarım var nüfusta onlardan öğrenirim. bildiğim kadarıyla dijital ortamlara göre hazırlanacak, daha küçük ebatta olacak,.. falan. 2010 da değişecek ama daha haberler çıkar zaten.

hemen gidilmezse bence o tatil oluo balayı deill:)):

akannehir
Hiç yakıştıramadım sna denizimmm

ne yapıyım cnm ya bari ordan torpilimiz olsun yoksa bekle bekle nereye kadr oldu da btti maşallah kaydirigubbakcemile3

ayy annemler keser vallahiii. düşünsene sözü daha diyemedik ailelere,hadi ben evleniyorum desem üüüffff :1ninca:

ayy valla doğrarlar cnm sen takma bizmkileri yani onlara göre hava hoş zaten akannehir

alva donna exclusive bi bakın istersenz ben çok beğendim:):)

bakıyrm cnm zemuszemus

deriz dağıtan kişiye:"şey biz yeni evliyiz de, balayı yapamadık bari yemekleri sizden karşılayalım" :smiley-cool:

ordakilerde aralarında para toplayp bizi balayına yollarlarmş reyhncm nasıl :roflol:

süper fikirler çıkıyor ya.zaten nereden kısacağımı,nereye harcayacağımı şaştım. harika olur :lepi:

Canım ben biraz titizim mikrop kaparım hemen gidersem fln die düşünüorum birazda..
Hem evimde vakit geçirmek istiorum biraz bal ayı tatile gittğn zamanmıdır bal-ayı adı üstünde aylarca tatil yapmadğmza göre kaydirigubbakcemile3

Eee o zmn 2 keremi değiştrces yaa saçmalıkk ama o zmn evlenceklere tmm sizin evlenceniz zmn değişcek nasılsa desnler..
Sırf işkence hee..
Evet cnm detaylı öğrenip bilgi verebilrsen çoooook teşekkr ederm sna ama mecbr deilsn tbikide :kedi:

pazartesi gider öğrenirim. bir ara geçici olarak çalıştım nüfusta,, hele bi anlatmasınlar :mymeka:

[

Betülcüm pislikten temizlikten değil başka bişeyden bahsediodumda neyse sositososito[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ben anlamadım canım ya:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…