- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.501
o tarihten önce olmz ki alamyz bu işlerde torpil oluo mu kızlar :bbo:
ramazan bu sene önde ya çok ondan biraz sıkışıklık oluo sanırım bu sene :):)
ben sanırım balayını unutmak zorunda kalıcam ramazandan dolayı
:roflol: :roflol: :roflol:
snra cnm balayına termal tesislere gdersnz afyonda ooohhh sıcak sıcak :jeyyar:
yaa evet öle oluo bu sene akannehir
cnm olsun ya evlenelimde balayımızı evdede geçiririz ne olck ki yeter ki gönüller bi olsun evlenelim :teselli:
olması lazımm :)):
iyi o zmn ya elbet bulurz bi çare cnm olmadı azıcık fazla para verilir alınır tarih o kadr zor bişey deil :jeyyar:
delikafadulden sırnaşık şey :roflol:
Evet cnm sen yolcu gbi gözüküosun biraz..
Siz nie kimliklerinizi yeniliosunuz?
Naptınız siz gerçektn yaw :lepi:
grup indirimi yaparlar belki sırnaşık şey
doğru diosun kesinlikle ama :):)balayıda olsa fena olmazz:):)evlendim 2.gün yemek mi düşüncem,bulaşık mı temizlik mi:):)
reyhancm eger bzmde olrsa korele gdelim bn orayı çok begendim odalar da havuz falan var sırnaşık şey
ya oda doğru ama ararsın pizzacıyı gelr ne olck ki cnm bide yemek mi yapcaz Allah aşkına delikafadulden
bende yer kalmaz die hemen bunu düşünmüştüm:)):
2010 da herkes kimlik yeniliicekmiş. daha kullanışlı bişey olcakmış.. benimki de fırsat bu fırsat değip değerlendirmeye çabalıyoo
reyhancm eger bzmde olrsa korele gdelim bn orayı çok begendim odalar da havuz falan var sırnaşık şey
ya oda doğru ama ararsın pizzacıyı gelr ne olck ki cnm bide yemek mi yapcaz Allah aşkına delikafadulden
dimi ama :):)gerekirse beyler yapsın:):)
yani yıldırım nikahı falan nasıl kıyılıo o zmn elbet bi çaresi vardır cnm yaa sıkmayalım canımızı olmadı azcık para herşeyi görür şakkıdı
mutlaka bi çözümü vardır onun:)mesela belediye başkanı kıycak dielim bu geece olmaz mı dicekelrr:):)yok yok bu konuyu kafaya takmaya değmez:):)
zaten bn aşkımın yanında yemek yiyemiorum çok heyecnlnıorm aman o zmnda yaparz bi salata yerz olmdı dedgm gbi bir sürü alo hazır yemekler var hele o gnler gelsnde cnm yemeğmz kalsın di mi :kedi:
korelin içini düğün salonu hariç görmedim. ama güzeldir eminim.
aş evlerine gidebiliriz eğer ramazana doğru evlenirsek kaydirigubbakcemile3
yani yıldırım nikahı falan nasıl kıyılıo o zmn elbet bi çaresi vardır cnm yaa sıkmayalım canımızı olmadı azcık para herşeyi görür şakkıdı
yaa evet bnde duydum onu değşcek hepsi aslında aşkın dogru sölyooo cnm fırsat bu fırsat evlenlm gtsn :jeyyar:
ramazan bu sene önde ya çok ondan biraz sıkışıklık oluo sanırım bu sene :):)
o tarihten önce olmz ki alamyz bu işlerde torpil oluo mu kızlar :bbo:
ben sanırım balayını unutmak zorunda kalıcam ramazandan dolayı
2010 da herkes kimlik yeniliicekmiş. daha kullanışlı bişey olcakmış.. benimki de fırsat bu fırsat değip değerlendirmeye çabalıyoo
cnm nette gördüm odalar süper kral dairesinden üstn daireler var bakta gör akannehir
çok komiksin cnm ya aş evi süper bardakta çorba faln ramaznda öğrenciyken paramız olmdğnda gtmştk aşkımla ve arkdaşlarla kaydirigubbakcemile3
bet_ mutlaka bi çözümü vardır onun:)mesela belediye başkanı kıycak dielim bu geece olmaz mı dicekelrr:):)yok yok bu konuyu kafaya takmaya değmez:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?