2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ramazan bu sene önde ya çok ondan biraz sıkışıklık oluo sanırım bu sene :):)

yaa evet öle oluo bu sene akannehir

ben sanırım balayını unutmak zorunda kalıcam ramazandan dolayı

cnm olsun ya evlenelimde balayımızı evdede geçiririz ne olck ki yeter ki gönüller bi olsun evlenelim :teselli:

yaa evet öle oluo bu sene akannehir

cnm olsun ya evlenelimde balayımızı evdede geçiririz ne olck ki yeter ki gönüller bi olsun evlenelim :teselli:

doğru diosun kesinlikle ama :):)balayıda olsa fena olmazz:):)evlendim 2.gün yemek mi düşüncem,bulaşık mı temizlik mi:):)

delikafadulden sırnaşık şey :roflol:

Evet cnm sen yolcu gbi gözüküosun biraz..
Siz nie kimliklerinizi yeniliosunuz?
Naptınız siz gerçektn yaw :lepi:

2010 da herkes kimlik yeniliicekmiş. daha kullanışlı bişey olcakmış.. benimki de fırsat bu fırsat değip değerlendirmeye çabalıyoo

grup indirimi yaparlar belki sırnaşık şey

reyhancm eger bzmde olrsa korele gdelim bn orayı çok begendim odalar da havuz falan var sırnaşık şey

doğru diosun kesinlikle ama :):)balayıda olsa fena olmazz:):)evlendim 2.gün yemek mi düşüncem,bulaşık mı temizlik mi:):)

ya oda doğru ama ararsın pizzacıyı gelr ne olck ki cnm bide yemek mi yapcaz Allah aşkına delikafadulden

reyhancm eger bzmde olrsa korele gdelim bn orayı çok begendim odalar da havuz falan var sırnaşık şey

ya oda doğru ama ararsın pizzacıyı gelr ne olck ki cnm bide yemek mi yapcaz Allah aşkına delikafadulden

dimi ama :):)gerekirse beyler yapsın:):)

bende yer kalmaz die hemen bunu düşünmüştüm:)):

yani yıldırım nikahı falan nasıl kıyılıo o zmn elbet bi çaresi vardır cnm yaa sıkmayalım canımızı olmadı azcık para herşeyi görür şakkıdı

2010 da herkes kimlik yeniliicekmiş. daha kullanışlı bişey olcakmış.. benimki de fırsat bu fırsat değip değerlendirmeye çabalıyoo

yaa evet bnde duydum onu değşcek hepsi aslında aşkın dogru sölyooo cnm fırsat bu fırsat evlenlm gtsn :jeyyar:

korelin içini düğün salonu hariç görmedim. ama güzeldir eminim.
aş evlerine gidebiliriz eğer ramazana doğru evlenirsek kaydirigubbakcemile3

zaten bn aşkımın yanında yemek yiyemiorum çok heyecnlnıorm aman o zmnda yaparz bi salata yerz olmdı dedgm gbi bir sürü alo hazır yemekler var hele o gnler gelsnde cnm yemeğmz kalsın di mi :kedi:

tabiiiiii:):)artık herşeyin bi kolayı var ama ben sanırım biraz ramazandan fedakarlık yapıcam

korelin içini düğün salonu hariç görmedim. ama güzeldir eminim.
aş evlerine gidebiliriz eğer ramazana doğru evlenirsek kaydirigubbakcemile3

cnm nette gördüm odalar süper kral dairesinden üstn daireler var bakta gör akannehir
çok komiksin cnm ya aş evi süper bardakta çorba faln ramaznda öğrenciyken paramız olmdğnda gtmştk aşkımla ve arkdaşlarla kaydirigubbakcemile3

ayy annemler keser vallahiii. düşünsene sözü daha diyemedik ailelere,hadi ben evleniyorum desem üüüffff :1ninca:

ramazan bu sene önde ya çok ondan biraz sıkışıklık oluo sanırım bu sene :):)

Evet malsf öyle oluo cnm yaa..

o tarihten önce olmz ki alamyz bu işlerde torpil oluo mu kızlar :bbo:

akannehir
Hiç yakıştıramadım sna denizimmm

ben sanırım balayını unutmak zorunda kalıcam ramazandan dolayı

ramazandan snra gidersnz sizde cnm bizde ya önce yada snra gidices artık bi ara sıkıştırcas ben hemen gitmek istemiorum zaten..

akannehir akannehir akannehir
Benim haberim yoookkk..
Bilgilendirrmsn biraz cnm..

deriz dağıtan kişiye:"şey biz yeni evliyiz de, balayı yapamadık bari yemekleri sizden karşılayalım" :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…