- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.581
gerçekten uyudum iyi gecelerrrrr
gerçekten uyudum iyi gecelerrrrr
Valla canım bizde çok ayrı kaldık çok sıkntılar çektik neyse detaya girmiyim üzülüorum aklıma geldkce..
Uzun dönemmi kısa dönemmi sizin cnm?
kısa dönem çok şükürrrrr...144 gün kaldı dönemsine
kısa dönem çok şükürrrrr...144 gün kaldı dönemsine
Allahtn kısa dönem cnm bide herkes kalkıck dio ortlık karşıo ama kalması mümkün deil hçbr açıdan böle bişeyn olabilmesi için alt yapı olması lazım oda ha diynce olck bişey deil..
Allahtn kısa dönem cnm bide herkes kalkıck dio ortlık karşıo ama kalması mümkün deil hçbr açıdan böle bişeyn olabilmesi için alt yapı olması lazım oda ha diynce olck bişey deil..
Allah kavuştursun cnm yaa..
Kısa dönemmiş 15 ay beklemiceksn..
Aaa daha yeni gitti yanii..
Kuşum ocakta gircek o yasa diolar ciddi ciddi bakalım görces hep birlikte 12 ay olcak tek tip askerlik..
kesinlikle asla kalkmasın sadece benm için deil gerçekten dierlerinide kısaltmaları lazım bence böleee çok uzun bende hiççç alışkın deilim ayrı kalmaya ilk defa kalıcazz...zor çokkkkkk....:a015:
güzelim çıkamaz çıkmamalı o sadece ortalığı karıştrmk konuyu başka tarafa çekmek için yapılan bişeydi aşkım subaylık sınavlarına grdi ordaki rütbeliler sölyrmş bunu böle bi yasa çıkmaz herkese haksızlık olr zaten..
bncede çıkmsn yani bu zmna kadr oln bişey nedn kalksn ki o zmn tek tip olcksa herkes 5 ay yapsın orduyuda profesyonel askerler rütbeliler yapsın adalet o zmn olr işte..
kesinlikle bencede bide şimdi 5 ay die sevinirken uzatılınca uzarmışş düğünüz iptal olurmuşş Allahım sen koru yaaa
Allah korsun cnm yani askelik artık rütbelillere kalsın madem süre değişck herkes 5 ay yapsn mis gibi olsn btsn kimse üzülmesin artk..
tabiiii 12 aralıkta gitti ama bide bana sorrr:
kesinlikle bencede bide şimdi 5 ay die sevinirken uzatılınca uzarmışş düğünüz iptal olurmuşş Allahım sen koru yaaa
valla aynen katılıorum sanaben artıkk çıkıorum kızlarrrrr... yarın akşam burda olursanz görüşürüz...ii gecelerrrrrr........bu günlerinizn kıymetini bilin:):)
Kesin öyledir cnm anlıyorum seni..
Ama iyiki evli deilsin evli olsan dha çok koyardı yokluğu eminol..
Canım çıksada kısa dönemleri etkilemicek ama uzun dönemlerinki kısalcak diolar..
Bakalım herşey beklnir bu ülkede çıkarabilrler valla..
Kesin öyledir cnm anlıyorum seni..
Ama iyiki evli deilsin evli olsan dha çok koyardı yokluğu eminol..
Canım çıksada kısa dönemleri etkilemicek ama uzun dönemlerinki kısalcak diolar..
Bakalım herşey beklnir bu ülkede çıkarabilrler valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?