2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Merhaba Güzel Gelinlerimmm nasılsınızzz???
Ay kaç gündür giremedim foruma özledimmm hepinizi canlarımmm..Neler yaptınız bakalım bensiz?

ilk76 Öncelikle hoşgeldin aramıza canım ve hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
Seninle aynı gün evlenecek çok arkadaşımız var bu topicte :)

slm kıslar nasılsınız pazar gününüz nsıl geçti
ben aşkımla buluştum eminönüne gittik hava güzel diye yürüdük biraz annem katmer yaptı yemeğe geldi akşam ablmalarda geldi hep beraber yedik güzel geçti

Merhaba Güzel Gelinlerimmm nasılsınızzz???
Ay kaç gündür giremedim foruma özledimmm hepinizi canlarımmm..Neler yaptınız bakalım bensiz?

Merhaba Füsuncumm ben iyiyim sen nasılsın?
Bende seni özledimmm :çok üzgünüm:

Slm cnmm..
Valla pazar günüm Allah'a şükür çok güzel geçti aşkımı gördüm bugn kadkydeydik bi kaç mobilyacıya baktık beğendiklerim oldu onları almaya karar verdik ama bakalım başka beğenmezsem alana kdr..
Ama zannetmiorum onları bayadır beğeniodum zaten girdğimiz mobilyacıdada o ürünleri görünce çok şaşırdm ve mutlu oldm :sm_cool:

Selam canım ben iyiyim saol..Ben pazar pazar evdeydim bugün, tüm gün dergilerden gelinlik modelleri kesip defterime yapıştırdım.. :) Sevgulümlen cuma günü buluşmuştuk. Avatar filmine gittik. Şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar harika bir film olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…