2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yaa sizinle alakası yok dedi Sinem neyden gittiğini bilmiorus neyse kız yok burda konuda kapanmıştı zaten kapanmış bi konu hakknda daha yorum yapmak bence dğru değil lmaz:

Yaa sizinle alakası yok dedi Sinem neyden gittiğini bilmiorus neyse kız yok burda konuda kapanmıştı zaten kapanmış bi konu hakknda daha yorum yapmak bence dğru değil lmaz:

haklısın cnm gıybet etmeyek kız ALLAH dostu sanırım yerimsenibensende nişanlımısın

bizim düğün eylülmü desem ekimmi desem ne desem daha belli değil ama o civarda sanırsam ohaoldumsmile

Leynnnnnn ahlaksız şeyleri mi örnek gösteriyosunnnn...sana tomates atam da gör :tomato::tomato:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

doğrucu davutum benimdelikafadulden
lan napim tamam sustumnaniknanik

haklısın cnm gıybet etmeyek kız ALLAH dostu sanırım yerimsenibensende nişanlımısın

Bilmiorm burda değil hakkında konuşmak pek istemiorm arkdş listemde eklydi silmiş neden sildğinide anlmadm neden bidaha topice girmicnide anlamadm sordk cwp wermedi kendi bilr uzatmanın anlamı yk bnce gitmek isteyen kendi çnkü..
Evet cnm nişanlyım bnde 29 Mayısta Evlencem Allah'ın iznyle :Saruboceq:

ohh ne kıyak cok yakınmıs yaw güselll
kaydirigubbakcemile3

aynen dediğin gibi tatlım yaaa
iyi bi balayını boşuna para dökülecek bi düğüne tercih ederim sanırım bunun farkına vardım buyrunnnnnnnnn
ama amaç eğlenceyse çoğu şey paranın boş yere havaya gitmesine sebep oluyo, amaçlar karışıyor valla
amiin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:

3. olcak meltemim ben karar verdim senin adına:roflol:

yağmur koptum yaaa zengin olcam de gökten para yağsın:roflol:

evet kuzum öyle karar verdim bende buyrunnnnnnnnn
yalnız ben 3. mailimi attım hala cevap vermedi en son dediğim yer, bunların hizmeti de böyle olacaksa vazcayıcam sonundaa -tatlicadiarzu-

Hoşgeldin hayırlı olsun opuyorumnanaktan

Allah seni kahretmesn emii hala misafr war ordaa amaaaaaaaaaaa sırnaşık şey

kız rahat bırak şunları baksınlar da canları çeksin eccük muhabbeti, hem bak biri üye olmuş bile üye adaylarımızı kaçırma şimdi klava:sırnaşık şey

Vallaha bunları okuyan bizi deli zannetcek sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ben şahsen konunun dışında kalaraktan öyle sanıyorum -tatlicadiarzu- sırnaşık şey

delikafadulden bana mı .delikafadulden

ay canım evet sinir oldum ben biraz delirdim hatta elim değmesin hemen terk etti arkadaşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

lan takip ediodum dedi duymadın mı:roflol:

nana güüya burdayım diye geçiniyorum bakar kör olaraktan önümdeki konuyu eski misafir arkadaştan daha az biliyorum kafamçokkarıştı

sırnaşık şey lan zılgıt mı attım ben sanasırnaşık şey

benimki uyuyo askerde:çok üzgünüm:

benimki de asker, uyuyo o da değildir sırnaşık şey

Evet cnm aynen amaçlar karışıo mutlu günümüzde yanımzda mutluluğumuzdan mutlu olmayı bilmesi gereken insanlar kusur bulmaya çalışıo artk böyle bi zamnda yaşıorus we insanlarn saçma sapan yorumlarına bakışlarına hiç tahammülüm yoktur aklımdaki neyse dilimdekide odur ne birinin kalbini kırıym nede herkesi memnun etmekle uğraşym o yzden bana en uyanı buydu bende onu seçtm..
Heheheheh kaçırmıom kız üye olckları ztn zormş siteye üye olmk site kaçırıo üyeleri sırnaşık şey
Pek normal oldğmz sölenemez sanırsam ama sanıldığı kdrda deli değülüzdür heraldeeeeeeeee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…