- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.021
Yaa sizinle alakası yok dedi Sinem neyden gittiğini bilmiorus neyse kız yok burda konuda kapanmıştı zaten kapanmış bi konu hakknda daha yorum yapmak bence dğru değillmaz:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüLeynnnnnn ahlaksız şeyleri mi örnek gösteriyosunnnn...sana tomates atam da gör :tomato::tomato:
Yaa sizinle alakası yok dedi Sinem neyden gittiğini bilmiorus neyse kız yok burda konuda kapanmıştı zaten kapanmış bi konu hakknda daha yorum yapmak bence dğru değillmaz:
haklısın cnm gıybet etmeyek kız ALLAH dostu sanırım yerimsenibensende nişanlımısın
haklısın cnm gıybet etmeyek kız ALLAH dostu sanırım yerimsenibensende nişanlımısın
doğrucu davutum benimdelikafadulden
lan napim tamam sustumnaniknanik
Bilmiorm burda değil hakkında konuşmak pek istemiorm arkdş listemde eklydi silmiş neden sildğinide anlmadm neden bidaha topice girmicnide anlamadm sordk cwp wermedi kendi bilr uzatmanın anlamı yk bnce gitmek isteyen kendi çnkü..
Evet cnm nişanlyım bnde 29 Mayısta Evlencem Allah'ın iznyle :Saruboceq:
Bencede en dğru kararı ikiniz oturup konuştuğunuzda verirsinz bu ikinizin en özel gnü ortak karar almanız lazm bütçenizi önünüze koyup ona göre fikir yürütrsnz..
Ama skntı çekmeye gerk yok düğün için eğlencede de oynuosun düğünde de..
İkiside aynı kapıya çıkıo..
Hayırlısı neyse o olsun hakkınzda cnm..
3. olcak meltemim ben karar verdim senin adına:roflol:
yağmur koptum yaaa zengin olcam de gökten para yağsın:roflol:
Hoşgeldin hayırlı olsun opuyorumnanaktan
Allah seni kahretmesn emii hala misafr war ordaa amaaaaaaaaaaa sırnaşık şey
Vallaha bunları okuyan bizi deli zannetcek sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
delikafadulden bana mı .delikafadulden
ay canım evet sinir oldum ben biraz delirdim hatta elim değmesin hemen terk etti arkadaşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
lan takip ediodum dedi duymadın mı:roflol:
sırnaşık şey lan zılgıt mı attım ben sanasırnaşık şey
benimki uyuyo askerde:çok üzgünüm:
ohh ne kıyak cok yakınmıs yaw güselll
kaydirigubbakcemile3
cnm senide tanısamohaoldumsmilea.s
Çok yaknmş demeyn yaa heycan yapıorum snra dha waarr 126 günümmm :lepi:
Zamanla tanırsın güzelim aceleye gerek yok daha yeni adım attın
şakkıdı
aynen dediğin gibi tatlım yaaa
iyi bi balayını boşuna para dökülecek bi düğüne tercih ederim sanırım bunun farkına vardım buyrunnnnnnnnn
ama amaç eğlenceyse çoğu şey paranın boş yere havaya gitmesine sebep oluyo, amaçlar karışıyor valla
amiin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:
kız rahat bırak şunları baksınlar da canları çeksin eccük muhabbeti, hem bak biri üye olmuş bile üye adaylarımızı kaçırma şimdiklava:sırnaşık şey
ben şahsen konunun dışında kalaraktan öyle sanıyorum -tatlicadiarzu- sırnaşık şey
Zamanla tanırsın güzelim aceleye gerek yok daha yeni adım attın
şakkıdı
peh peh peh bizim günler ooo saymakla bitmez yaw ağlasammı ne aşkımda teselli etse beniopuyorumnanaktan:sm_cool:
gizemli hatun rolü mü yapıon nan sen şimdi :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?