- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.061
yağmur çözemedim ben seni bekaydirigubbakcemile3Yağmur de çamur de fark etmez benim için nasılsa takmıyorum seni bayanssulusmile
konuşmayın hisettimmm:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
Maşşallah onun gözü eli kulağı heryerde bak yetti hemen kendinden konuşulunca arksndan konuşmak ne mümkün sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
gel gellll hoşgeldin ümmü düş mehtabımdan yazdım heesırnaşık şeyahanda bizüm karulağ gene kudurmuş donlar ortada geziyo...:roflol:delikafadulden
iki dk boş bırakmnaya gelmio:roflol: demek istermiyim leynsırnaşık şey
ama sıkıldım ya sizden sıkılırmıyım siz geçiriceksiniz:roflol:
Efettt sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
herşeyimi bilionuz ya len:roflol:
daha ne anlatim gelin özele:roflol: anaaaaaaadelikafadulden
YA BEN ÇOK SIKILDIM KIZLARboshayallersmile:çok üzgünüm:
buyrunnnnnnnnn çoooook mersiiiiiii..
Ben bence doğru bulduklarımı söledm cnm demekki fikirlerimiz birmiş kaydirigubbakcemile5
Valla bende kendim üye olmadım bnm kusen bni üye yaptı sewmiom ztn o soruları doldurmayı sırnaşık şey
Aynen normalin aramzda işi ne nie evlensn bu zamanda demii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:
alındım bak:dilcikar: len orda benim istediğim kişiler okuyo burda herkesdelikafadulden
ya şuralarda bi yerlerde meltemreyle superisi die biriler var benim gözüm onları biyerden ısırıyo ammaaaaa nerdennn olaki acep...:smiley-cool:
Ooo Ümmüm hoşgeldin sözümü dinledin boş bırakmıon bizi sırnaşık şey
rica ederim canıımm :1hug: bu konuda sanırım çoğumuz aynı fikri paylaşıyoruz
aslında bi açıdan yağmur doğru diyor, para kolay kazanılmıyor ama çok kolay harcanıyor
lüks içinde yüzenler gibi saçmanın manası yok:CüvCüv:
aman çok ciddi oldu gece modu için haydi halayaa :teytey: :teytey:
ben deldim tatlum evet hoş buldum boş bırakmıyom artık kafam dağılıyo valla karar verdim bundan sonra hiiiiç bişeyi takmıcam kafama amaaaaan yemişim kaynanasını kayınpederini yaw bağa ne bana oğulları lazım benim işim oğullarıyla...:jeyyar:
yağmur çözemedim ben seni bekaydirigubbakcemile3
takma sen benim kankamı zatendelikafadulden
konuşmayın hisettimmm:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
gel gellll hoşgeldin ümmü düş mehtabımdan yazdım heesırnaşık şey
gel savun beniiii lan bunlaraaadelikafadulden
DÜNDE BURDAYDIK BUGÜN MÜ ISIRDIsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
ben deldim tatlum evet hoş buldum boş bırakmıyom artık kafam dağılıyo valla karar verdim bundan sonra hiiiiç bişeyi takmıcam kafama amaaaaan yemişim kaynanasını kayınpederini yaw bağa ne bana oğulları lazım benim işim oğullarıyla...:jeyyar:
MELTEM lan cani karı ben burdayım sen yatıyosun:icecream:
ŞEDOCAN yatmama daha var leyn:tomato:
YAĞMUR aşk olsun onu mu dedim misafiri var osu var busu var:roflol:
tesüf ederim :roflol: :roflol:
he yıwwrım ben geldim he kız bugün ısırdı dün demeye fırsat kalmadıki,düştüm datlum merak etme hemde ne zevkle düştüm biliyonmuuuu,noliy bakim bura neyi savunuyom,sen yürü yavrum ben arkandayım....
doğru yaw bencede selam bu arada sana oğulları lazım banada kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 gerçi bir sorunum yok onlarlanda ama olsunsırnaşık şey
senin sıkıntını giderirdim ben ama neeyyse aklinialirimsmile
bu gece erken yatayım diyorum, o yüzden yarına bırakıyorum giderme işini :roflol:
rica ederim canıımm :1hug: bu konuda sanırım çoğumuz aynı fikri paylaşıyoruz
aslında bi açıdan yağmur doğru diyor, para kolay kazanılmıyor ama çok kolay harcanıyor
lüks içinde yüzenler gibi saçmanın manası yok:CüvCüv:
aman çok ciddi oldu gece modu için haydi halayaa :teytey: :teytey:
Yağmur de çamur de fark etmez benim için nasılsa takmıyorum seni bayanssulusmile
Len düşündüm de meltem hatunu bir kerem bana alkış tutmadın çok güzel fikrin var demedin lan
Sana bundan gari fikir mikir yok..şakkıdı Kendime saklıycam özel fikirlerimi
Bir de isteyenlerle paylaşırım kaydirigubbakcemile3
ya şuralarda bi yerlerde meltemreyle superisi die biriler var benim gözüm onları biyerden ısırıyo ammaaaaa nerdennn olaki acep...:smiley-cool:
bu ikisi var ya benle uğraşıyolardelikafadulden
şeydayla meltemdelikafadulden ikiside yakın arkadaşım sözde hain domdomlar::roflol:
savun beni:sm_cool:
ya ama ama kavağım bitmeden yatmamdelikafadulden
Lan su karısı pazrlıkmı yapıon yine benle kaçta çıkcan acaba?
biz osu busumuyuzbilmiyorumkismile:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?