2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yağmur de çamur de fark etmez benim için nasılsa takmıyorum seni bayanssulusmile
yağmur çözemedim ben seni bekaydirigubbakcemile3
takma sen benim kankamı zatendelikafadulden

Maşşallah onun gözü eli kulağı heryerde bak yetti hemen kendinden konuşulunca arksndan konuşmak ne mümkün sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
konuşmayın hisettimmm:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
ahanda bizüm karulağ gene kudurmuş donlar ortada geziyo...:roflol:delikafadulden
gel gellll hoşgeldin ümmü düş mehtabımdan yazdım heesırnaşık şey
gel savun beniiii lan bunlaraaadelikafadulden

Efettt sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

herşeyimi bilionuz ya len:roflol:
daha ne anlatim gelin özele:roflol: anaaaaaaadelikafadulden

YA BEN ÇOK SIKILDIM KIZLARboshayallersmile:çok üzgünüm:

senin sıkıntını giderirdim ben ama neeyyse aklinialirimsmile
bu gece erken yatayım diyorum, o yüzden yarına bırakıyorum giderme işini :roflol:

rica ederim canıımm :1hug: bu konuda sanırım çoğumuz aynı fikri paylaşıyoruz
aslında bi açıdan yağmur doğru diyor, para kolay kazanılmıyor ama çok kolay harcanıyor
lüks içinde yüzenler gibi saçmanın manası yok:CüvCüv:

aman çok ciddi oldu gece modu için haydi halayaa :teytey: :teytey:

Ooo Ümmüm hoşgeldin sözümü dinledin boş bırakmıon bizi sırnaşık şey

ben deldim tatlum evet hoş buldum boş bırakmıyom artık kafam dağılıyo valla karar verdim bundan sonra hiiiiç bişeyi takmıcam kafama amaaaaan yemişim kaynanasını kayınpederini yaw bağa ne bana oğulları lazım benim işim oğullarıyla...:jeyyar:

MELTEM lan cani karı ben burdayım sen yatıyosun:icecream:
ŞEDOCAN yatmama daha var leyn:tomato:
YAĞMUR aşk olsun onu mu dedim misafiri var osu var busu var:roflol:

Aynen para kolay kazanılmıo snra kocacımla çatır çatır harcamak varken o paracıkları hiçç yemekli düğünle fln uğraşamam :dilcikar:

Kız Meltem ciddi bi yoldayızzz tebi ciddi olcazz sırnaşık şey

doğru yaw bencede selam bu arada sana oğulları lazım banada kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 gerçi bir sorunum yok onlarlanda ama olsunsırnaşık şey

DÜNDE BURDAYDIK BUGÜN MÜ ISIRDIsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

he yıwwrım ben geldim he kız bugün ısırdı dün demeye fırsat kalmadıki,düştüm datlum merak etme hemde ne zevkle düştüm biliyonmuuuu,noliy bakim bura neyi savunuyom,sen yürü yavrum ben arkandayım....

Aynennn Ümmüm takma kafana sana oğulları lazm ne takıosun kızım kafana üzüosun kendini bşwerrrrrrrrrrrr takıl bize hayatını yaşa sırnaşık şey

Hepimizin dertleri war buraya azck kafa dağtmaya geliorus sende öle yap güzelim ama sırf burda değil sayfayı kapadığnda da düşünme yerimseniben

bu ikisi var ya benle uğraşıyolardelikafadulden
şeydayla meltemdelikafadulden ikiside yakın arkadaşım sözde hain domdomlar::roflol:
savun beni:sm_cool:

doğru yaw bencede selam bu arada sana oğulları lazım banada kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 gerçi bir sorunum yok onlarlanda ama olsunsırnaşık şey

hoşbuldum tatlımmm yav benimde sorunum yok kendi şahsım adına sadece oğullarına yapıyolar bende üzlüyorum ileriyi düşünerekten ve onun üzüldüğünü düşünerekten ama olsun ben alırım onun bütün sıkıntısını hele bi evlenelim hiç bişicik bırakmam ibrahim tatlısesin bi şarkısında b,i sözü var ya SABBAHA KADDAR die o hesap...aklinialirimsmiledelikafadulden

Bak zamanla akıllanıyorsun eferem sana plaket gönderirdim;ama heç uğraşamıycam

Burdan bir nazarlıkla idare ediver

Yağmur de çamur de fark etmez benim için nasılsa takmıyorum seni bayanssulusmile

ben sana şimdi bi takarsam görürsün ama ona göre aklinialirimsmile

alındım bak:dilcikar: len orda benim istediğim kişiler okuyo burda herkesdelikafadulden[/QUOTE]

ahh yerim ben onun alınmasını da Şeniz alınamazsın sen bana kuzuumm Şeniz

hadi len ordan alsanaalsanasmile
alkış tutmamış olabilirim ama öpmüşümdür mutlaka, onuda mı saymıyorsun :çok üzgünüm:

ya şuralarda bi yerlerde meltemreyle superisi die biriler var benim gözüm onları biyerden ısırıyo ammaaaaa nerdennn olaki acep...:smiley-cool:

alla alla nerden acaba :1ninca:sırnaşık şey

şekercikler benden bu gecelil bu kadar yarım saattir çıkmaya çalışıyorum bırakamadım bi türlü ama reel hayatı da yaşayayım arada
öptüm siziii iyi gecelerr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…