- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.041
aman bea birşey mi dedik sankim:umursamaz:
Evet cnm aynen amaçlar karışıo mutlu günümüzde yanımzda mutluluğumuzdan mutlu olmayı bilmesi gereken insanlar kusur bulmaya çalışıo artk böyle bi zamnda yaşıorus we insanlarn saçma sapan yorumlarına bakışlarına hiç tahammülüm yoktur aklımdaki neyse dilimdekide odur ne birinin kalbini kırıym nede herkesi memnun etmekle uğraşym o yzden bana en uyanı buydu bende onu seçtm..
Heheheheh kaçırmıom kız üye olckları ztn zormş siteye üye olmk site kaçırıo üyeleri sırnaşık şey
Pek normal oldğmz sölenemez sanırsam ama sanıldığı kdrda deli değülüzdür heraldeeeeeeeee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
gizemli hatun rolü mü yapıon nan sen şimdi :mymeka:
Hee su karısıda öle takılıo ay her pkunu saklıo hatun sırnaşık şey
Yani ben öyle adım şu yaşım bu falan pek anlatmam,zamanla anlaşılması daha güzel bence kalıcı olur bayanssulusmile
ayakta alkışlıyorum fikirlerini şekerim +aynen katılıyorum doğru diyorsun valla ahanda bu da alkış alkisalkisalkis alkisalkisalkis ayakları gözükmüyo ama olsunsırnaşık şey
zormuymuş yahu ben hatırlamıyorum nası üye olunuyodu, bilgi dolduruyosun sonra onay gelmiyo mu:uhm: yeni bişiler mi eklemişler ayup kafamçokkarıştı sırnaşık şey
normalin aramızda işi ne ki -tatlicadiarzu-
Yani ben öyle adım şu yaşım bu falan pek anlatmam,zamanla anlaşılması daha güzel bence kalıcı olur bayanssulusmile
herşeyimi bilionuz ya len:roflol:
daha ne anlatim gelin özele:roflol: anaaaaaaadelikafadulden
YA BEN ÇOK SIKILDIM KIZLARboshayallersmile:çok üzgünüm:
delikafaduldendelikafaduldenöyle olsun bakalımaklinialirimsmile
Size ne leyn donumun rengini söylerim görürsünüz ha ohaoldumsmile
Size ne leyn donumun rengini söylerim görürsünüz ha ohaoldumsmile
herşeyimi bilionuz ya len:roflol:
daha ne anlatim gelin özele:roflol: anaaaaaaadelikafadulden
YA BEN ÇOK SIKILDIM KIZLARboshayallersmile:çok üzgünüm:
su karısı o işin üstadı :roflol:
peeek bi düşkün özele anacım, yine nereye kayboldu o bööle arkasından konuşuyormuş gibi kafamçokkarıştı
mesela ben 3. kez adını sordum ama hala bilmiyorum sonunda yağmur demeye karar verdim :roflol: :roflol:
iki dk boş bırakmnaya gelmio:roflol: demek istermiyim leynsırnaşık şey
Sen şmdi beni sıkıosunuzmu demek istedin bizeklava:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
alındım bak:dilcikar: len orda benim istediğim kişiler okuyo burda herkesdelikafaduldensu karısı o işin üstadı :roflol:
peeek bi düşkün özele anacım, yine nereye kayboldu o bööle arkasından konuşuyormuş gibi kafamçokkarıştı:
Yağmur de çamur de fark etmez benim için nasılsa takmıyorum seni bayanssulusmile
ahanda bizüm karulağ gene kudurmuş donlar ortada geziyo...:roflol:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?