2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ayakta alkışlıyorum fikirlerini şekerim +aynen katılıyorum doğru diyorsun valla ahanda bu da alkış alkisalkisalkis alkisalkisalkis ayakları gözükmüyo ama olsunsırnaşık şey

zormuymuş yahu ben hatırlamıyorum nası üye olunuyodu, bilgi dolduruyosun sonra onay gelmiyo mu:uhm: yeni bişiler mi eklemişler ayup kafamçokkarıştı sırnaşık şey

normalin aramızda işi ne ki -tatlicadiarzu-

buyrunnnnnnnnn çoooook mersiiiiiii..
Ben bence doğru bulduklarımı söledm cnm demekki fikirlerimiz birmiş kaydirigubbakcemile5
Valla bende kendim üye olmadım bnm kusen bni üye yaptı sewmiom ztn o soruları doldurmayı sırnaşık şey
Aynen normalin aramzda işi ne nie evlensn bu zamanda demii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Hee su karısıda öle takılıo ay her pkunu saklıo hatun sırnaşık şey

su karısı o işin üstadı :roflol:
peeek bi düşkün özele anacım, yine nereye kayboldu o bööle arkasından konuşuyormuş gibi kafamçokkarıştı

Yani ben öyle adım şu yaşım bu falan pek anlatmam,zamanla anlaşılması daha güzel bence kalıcı olur bayanssulusmile

mesela ben 3. kez adını sordum ama hala bilmiyorum sonunda yağmur demeye karar verdim :roflol: :roflol:

herşeyimi bilionuz ya len:roflol:
daha ne anlatim gelin özele:roflol: anaaaaaaadelikafadulden

YA BEN ÇOK SIKILDIM KIZLARboshayallersmile:çok üzgünüm:

Sen şmdi beni sıkıosunuzmu demek istedin bize klava:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

peeek bi düşkün özele anacım, yine nereye kayboldu o bööle arkasından konuşuyormuş gibi kafamçokkarıştı

Maşşallah onun gözü eli kulağı heryerde bak yetti hemen kendinden konuşulunca arksndan konuşmak ne mümkün sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Sen şmdi beni sıkıosunuzmu demek istedin bize klava:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
iki dk boş bırakmnaya gelmio:roflol: demek istermiyim leynsırnaşık şey
ama sıkıldım ya sizden sıkılırmıyım siz geçiriceksiniz:roflol:

peeek bi düşkün özele anacım, yine nereye kayboldu o bööle arkasından konuşuyormuş gibi kafamçokkarıştı:
alındım bak:dilcikar: len orda benim istediğim kişiler okuyo burda herkesdelikafadulden

Len düşündüm de meltem hatunu bir kerem bana alkış tutmadın çok güzel fikrin var demedin lan

Sana bundan gari fikir mikir yok..şakkıdı Kendime saklıycam özel fikirlerimi

Bir de isteyenlerle paylaşırım kaydirigubbakcemile3

ya şuralarda bi yerlerde meltemreyle superisi die biriler var benim gözüm onları biyerden ısırıyo ammaaaaa nerdennn olaki acep...:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…